Quantcast

Numerologė paaiškino: ką lėmė dvidešimtukai?

Sekmadienį vakare susidėliojusi skaičių seka daugeliui gyventojų sukėlė klausimų. 2020 m. gruodžio 20 d. 20.20 val. vienu metu išsidėstė keli dvidešimtukai. Numerologė patikino, kad ši data daug ką nulėmė.

Dominavo dvidešimtukai

"Tokia skaičių seka gali apversti žmonių gyvenimus. Kas ir įvyko. Kalbu apie Didžiąją Britaniją ir pokyčius, nulemtus pranešimų apie koronaviruso mutavimą. Kai kurie žmonės gal jau važiavo namo, keliavo, kad išskristų iš Londono. O kada buvo priimtas sprendimas drausti skrydžius? 20.40 val. Vėl skaičių seka, kurioje dominuoja dvidešimtukai", – tikino numerologė Galina Šmidt.

Rašydama gruodžio mėnesio prognozę, G.Šmidt jos pradžioje paminėjo mistinę datą.

"Trijų dvidešimtukų dieną gali nutikti įvykių, kurie kardinaliai pakeis jūsų gyvenimą. Visą mėnesį galite jausti nervinę įtampą, nepaaiškinamą vidinę agresiją, nerimą arba savo bejėgiškumą. Tai nestabilus laikotarpis, būtina saugoti savo jėgas, sveikatą, nervinę energiją. Galimi įvairūs praradimai, nemalonūs netikėtumai. Būtina draugauti su emocijomis, vengti euforijos, bet ir stengtis nepulti į depresiją", – rašė G.Šmidt.

Trijų dvidešimtukų dieną gali nutikti įvykių, kurie kardinaliai pakeis jūsų gyvenimą.

Pirmadienio data, pasak numerologės, taip pat buvo įdomi.

"Datoje 2020 12 21, sudėjus visus dėmenis, išeina 10, o tai yra Fortūnos skaičius. Bet šiandien prasideda Vandenio era. Įeiname į naują erą. Minima žiemos saulėgrįža, tačiau šiemet ji yra viena diena anksčiau nei pernai", – vakar kalbėjo G.Šmidt.

Prognozavo didelius pokyčius

O štai pernai, teikdama prognozes 2020 m., numerologė išsakė tokias įžvalgas.

"Aš pernai gruodį rašiau, kad 2020 m. bus kupini pokyčių, kurie palies visus žmones. 20 yra Dievo skaičius, kuris gali pakeisti bet kokią energiją. Šis skaičius rodo, kad kažkas turi išnykti, bet atsiranda naujų dalykų. Metai kvies veiksmams, sudarys sąlygas vystytis žmonių dvasingumui. Tai bus laikas, kai žmonės turės galimybę kitaip suprasti stabilumą ir keisti požiūrį į komfortą ir materialius dalykus", – pernykštę prognozę šiems metams priminė numerologė.

Ir kitiems metams G.Šmidt numato pokyčių.

"Pokyčiai tęsiasi, tik pamokos bus kitokios. 2021 m. kitaip turėsime suprasti laisvės sąvoką, kitaip pažvelgsime į savo individualumą, mėginsime išmokti veikti kartu. Materialiame pasaulyje chaosas silpnės. 2021 m. raktas – galvokime, ką darome", – pasakojo G.Šmidt.

Dvejetukų deriniai

2021 m. taip pat bus kelios dienos, kurių skaičių seka – įdomi.

2021 12 21, 2021 12 12, 2021 02 12 ir kitos panašios datos.

"Numerologui įdomi data yra 2021 m. vasario 12 d., tik į ją žvelgiant atvirkščiai – 12 02 2021. Šią datą skaitant nuo pabaigos išeina lygiai tas pats skaičius. Tai yra veidrodinė data. Tokia pat data bus 2021 m. gruodžio 2 d. Tokių datų visų skaičių suma sudaro dešimtukus. Šios datos bus reikšmingos žmonių gyvenimams", – prognozavo G.Šmidt.

Galina Šmidt / Redakcijos archyvo nuotr.

Numerologė patikino, kad dažniausiai tokios datos nėra tinkamos vestuvėms, nors patys jaunavedžiai itin mėgsta gražius skaičių derinius.

G.Šmidt pataria geriau rinktis vieno iš sutuoktinių vardo dieną arba vestuves kelti tą savaitę, kuri eina po vardo dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Pajuokaut galima ,bet ,mūsų kaimynė vasaros viduryje pasakė kad GRUODŽIO gale ivyksBOLŠYJE SOBITYJE/dideli yvykiai /galvojau pasipiaus valstiečiai su konservais,bet tai neivyko ,pasirodo turėjo omenyje ,kad bus pikas korno viruso gruodžio pabaigoje ,tai galima įžiurėti ,gal kam gali pasirodyti juokinga ,bet pagalvokite ,kodėl žmonės atiduoda pinigus svetimiems sukčiams

Rolis

Rolis portretas
Apsivyniokite galvas tualetiniu popieriumi ir patapsnokite sau per uzpakali. :)

Antanas

Antanas portretas
dar viena užsidirba pinigus mulkindama zmones
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių