Quantcast

Numerologai įspėja: vestuvių data gali lemti šeimos laimę

  • Teksto dydis:

Santuoka – labai rimtas ir atsakingas žmogaus gyvenimo žingsnis. Laimę ir ramybę šeimoje gali lemti įvairūs veiksniai, tame tarpe ir poros vestuvių data.

Yra teorija, teigianti, kad skaičiai, su kuriais žmogus susiduria gyvenime, vienaip ar kitaip veikia jo gyvenimą. Ji vadinama numerologija. Vienas iš šios teorijos metodų – vieną po kito sudėti visus reikšmingos datos skaičius, kol gaunamas vienas skaičius, pagal kurį ir galima sužinoti ateitį.

Pavyzdžiui, vestuvių data yra 2018 m. gruodžio 7 d. Kiekvienas skaitmuo sudedamas taip: 7+1+2+2+2+2+0+1+1+1+8 = 21. Gautieji du skaitmenys 2 ir 1 sudedami, taip gaunamas skaičius 3. Kiekviena pora turėtų gauti po skaičių nuo 1 iki 9. Tuomet tereikia pasitikrinti, kokia gauto skaičiaus reikšmė. 

1 – ši santuoka gali sutuoktinius supriešinti kovoje dėl lyderystės. Tokiai porai norint išsaugoti taiką ir harmoniją svarbiausia – išmokti ieškoti kompromisų.

2 – ši santuoka – viena  harmoningiausių sąjungų, kuri gali tapti pavyzdžiu daugeliui. Tik norėdami išsaugoti taiką ir ramybę šeimoje, sutuoktiniai turėtų laikas nuo laiko trumpam atsiskirti. 

3 – šis skaičius į santykius gali įnešti disharmonijos ir nerimo, nes šioje poroje sutuoktiniai nenori girdėti ir nusileisti vienas kitam. Norint išsaugoti šeimą, teks  išmokti valdyti emocijas ir stengtis pažaboti savo egoizmą, taip pat – domėtis partnerio gyvenimu.

4 – saviugdos skaičius. Tačiau santuokoje gali atsitikti taip, kad sutuoktiniai pirmenybę teiks asmeniniams interesams, o ne tarpusavio darnai. Šios santuokos partneriai turi ieškoti bendrų sąlyčio taškų ir kompromisų.

5 – šiai porai niekuomet nepritrūks naujų emocijų, įspūdžių ir pomėgių. Sutuoktiniams nereikia dėti ypatingų pastangų norint užmegzti ryšį. Tačiau net ir tokioje darnioje sąjungoje nereikėtų pamiršti  asmeninių reikalų ir saugoti privatumą.

6 – laimingiausias skaičius santuokai. Labai didelė tikimybė, kad sutuoktiniai palaikydami vienas kitą visame kame, kartu nugyvens ilgą ir laimingą gyvenimą.

7 – idealiai tinka žmonėms, trokštantiems privatumo ir ramybės. Santuoka bus laiminga ir ilga, jei abiejų  partnerių lūkesčiai sutaps. 

8 – karjeros ir finansinės gerovės simbolis. Jis idealiai tinka karjeristams. Santuokoje šie žmonės palaikys vienas kitą darbo reikaluose, dėl to turės didžiulę galimybę kartu daug ko pasiekti.

9 – skaičius,  reiškiantis seno ciklo pabaigą ir naujo pradžią. Santuoka gali būti sudėtinga, nes sutuoktiniams tokioje santuokoje dažniausiai būna svarbiausia  asmeninė transformacija. Tačiau, kaip teigia numerologai, jei abu partneriai dirbs ir stengsis dėl santykių, sąjunga gali būti gana sėkminga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daiktologas> vyrams

daiktologas> vyrams portretas
Negalite susilaukti sūnaus ? santykiaukite apsimovę kerziniais batais , su šalmu , darbinės pirštinės būtinos !.. po lova pasidėkite įrankių dėžę...rankose plaktukas ir ,,kusačkės'' ..garantija 100% .

yja

yja portretas
tikrasis skaičiavimas yra visai kitoks, būtent datos ir netgi valandos parinkimas sėkmingai santuokai. Ir jis veikia. O čia tik būrimas: ramunėle pasakyk myli ar nemyli

senas kavenskas

senas kavenskas portretas
Ar tikrai skaitau KD ar kokį tai laikraštėlį , leidžiamą apie 1991-92 metais ? Na , jei vestuvių data lemia šeimos laimę .. tai turbūt ir vyro 3,14mpalo dydis turi reikšmę ? ar ne taip ? :)))
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių