Quantcast

Z. Baskienė: numerologija nėra burtai, tai matematiškai pagrįstas metodas

Ant stalo – skaičiavimo mašinėlė. Ant sienos – spalvotais rašikliais skaičių ir algoritmų primarginta lenta. Jei ne subtiliai atidus žvilgsnis į atėjusįjį, pamanytum, kad kabineto šeimininkė – buhalterė ar ekonomistė. "Mano veikloje labai svarbus matematinis tikslumas", – neneigia Zita Baskienė, kuriai išties turimas ekonomistės išsilavinimas praverčia gilinantis į numerologijos paslaptis.

Ir vietoj vizitinės kortelės jai geriau įteikti savo gimimo datą – pagal šiuos skaičius Z.Baskienė gali kaip ant delno pamatyti žmogų, jo gyvenimo kelio vingius, klaidas ir pamokas. Tiesa, prieš ketverius metus numerologijos centrą "Matrica" įkūrusi Z.Bastienė nelinkusi vadintis numerologe.

– Nemėgstu siaurinti žmogaus veiklos. Siuvėjas, kirpėjas, mokytojas – argi šie profesiniai šablonai viską pasako apie žmogų? Taip ir numerologas – tik maža dalis manęs. To, kuo dalijuosi su žmonėmis, neturėčiau be asmeninių, gyvenimiškųjų patirčių, todėl žmonėms atiduodu ne tik savo profesines žinias, bet ir visą savo intelektinę, psichologinę, emocinę patirtį, – sako asmenines numerologijos konsultacijas teikianti Z.Bastienė.

Neįmanoma padėti žmogui, kuris paviršutiniškai plaukia ir inertiškai viską gyvenime daro. Paprastai ateina žmonės, esantys kryžkelėse.

– Gal tuomet ir pradėkime pokalbį nuo patirčių. Kaip nutiko, kad šiandieną mokote žmones pažinti skaičių kalbą ir gyventi matricos ritmu?

– Pagal išsilavinimą esu ekonomistė, baigiau verslo sistemų kūrimo ir valdymo studijas. Iškart po jų dirbau vadybininke, vėliau – komercijos vadove. Nors darbas sekėsi, norėjosi kažko kito. Kaskart, kai savo darbdaviams pasakydavau, kad ketinu išeiti, mane stengdavosi sulaikyti didesniu atlyginimu, geresnėmis sąlygomis. Tuomet ir pamaniau: jeigu jau aš tokia gera darbuotoja, kodėl dirbu samdoma? Pasiryžau imtis savo verslo – kosmetikos didmeninės ir mažmeninės prekybos. Tačiau ir tai buvo tik tarpinis etapas kelyje iki numerologijos.

Šioje veikloje aš esu jau ketverius metus, nuo 2017-ųjų. Kodėl numerologija? Kiek save atsimenu, visada jaučiau ir netgi žinojau, kad gyvenime kažką esmingo atrasiu, suprasiu. Dabar jau galiu paaiškinti, iš kur tai. Mes gyvename matricoje, skaitmeninėje programoje. Ir kai aš matau žmogaus gimimo datą, matau jo programą. Kiekvienas iš mūsų turi tam tikrą kodą, manasis – žynio. Štai kodėl taip savaime klostėsi, kad ir neturėdama specialiųjų žinių aš vis patardavau žmonėms, padėdavau susivokti sudėtingose jų gyvenimo situacijose. Tiesiog buvo vidinis žinojimas, kuo galiu padėti.

Dabar gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus man padeda numerologija. Kiekvieno žmogaus gyvenimas turi tris metaciklus, kuriuos koduoja gimimo data. Vieną, kuriame veikia gimimo dienos energija, kitą – gimimo mėnesio, trečią – gimimo metų. Ta energetika, kuri veikia konkrečiame cikle, ir yra žmogaus užduotis. Aš esu gimusi spalį. Kai buvau versle, mane veikė skaičiaus 10 energija, o tai – verslas, pinigai. Štai kodėl viskas taip sekėsi, viskas pavyko.

Kai baigė veikti ta dešimtoji energija, įsijungė mano trečiasis metaciklas – gimimo metų. Sudėjus 1965, išeina 21, tai – pasaulio kūrimo energija. Aš ėmiausi naujos veiklos intuityviai, klausydama savo širdies, tačiau gavau tarsi energinį palaiminimą. Juk padėti žmonėms suprasti save, eiti teisingu keliu yra kuriamosios energijos veikla.

Tačiau tik po studijų tai supratau. O kai susiruošiau į Maskvą, į tarptautinę numerologijos akademiją "Alvasar", man daugelis sakė: ko tau ten, ir čia gali mokytis. Bet aš niekada neišdaviau savo širdies, ir tuomet supratau, kad turiu važiuoti.

Specifika: „Nub­rai­žau žmo­gaus mat­ri­cos gra­fi­kus ir ri­zi­kos fak­to­rius, žiū­riu į len­tą ir ma­tau vi­są si­tua­ciją kaip ant del­no“, – paaiš­ki­na sa­vo dar­bo ypa­tu­mus Z.Bas­kie­nė.

– Jeigu kalbame ne apie intuityvius, o apie profesinės kvalifikacijos dalykus, ar galime pasakyti, kad esate diplomuota numerologijos akademijos specialistė?

– Taip. Ir studijuoti važiavau aiškiai žinodama, kad noriu dirbti šį darbą. Jau tuomet "Alvasar" akademija buvo didžiulis numerologijos mokymo centras. Čia galėjai studijuoti Numerologijos, Verslo, Bioenergetikos ir kituose fakultetuose. Kai pamačiau šios akademijos nemokamus mokomuosius vaizdo įrašus, jokių abejonių neliko – turiu būti ten.

Atėjo labai aiškus suvokimas, kad verslas nėra mano gyvenimo prasmė, ir žinojimas, kad turiu gauti man reikalingą žinių priemonę. Kad ir kiek savarankiškai studijavau tuos įrašus, dariausi konspektus, vis tiek nebūčiau sugebėjusi savarankiškai sujungti ir susisteminti informacijos. Niekada nedrįsčiau konsultuoti žmonių, neturėdama aiškios argumentacijos. Numerologija nėra burtai, tai matematiškai pagrįstas metodas.

– Ar prisimenate pirmąjį žmogų, kurį konsultavote jau turėdama teisę tai daryti?

– Niekas, vos pabaigęs mokslus, negali kokybiškai dirbti. Ne išimtis ir aš, todėl pirmieji žmonės, kuriuos konsultavau, buvo iš mano pažįstamų rato. Gerą pusmetį konsultavau tik už simbolinį mokestį, nes svarbiausia buvo įgyti kuo daugiau praktikos. Profesionalumas augo palaipsniui. Aš vėlgi galiu paaiškinti skaičių kalba.

Kad ir kas, kad ir dėl kokių priežasčių ateitų, visų pirma aš paprašau... nieko apie save nepasakoti. Viskas, ko man reikia, – tai gimimo data.

Štai jūs, "Kauno dienos" žurnalistė, atėjote pas mane ketvirtaisiais mano darbo metais. Vadinasi, jus ir kartu skaitytojus sudomino tai, ką darau. Kodėl būtent dabar? Ogi matricoje skaičius 4 atsakingas už profesionalumą, tai ketvirta planeta nuo Saulės. Iki ketvirtųjų gyvenimo metų vaikas išmoksta kalbėti, samprotauti, iki keturiasdešimties žmogus jau būna daug pasiekęs. Viskas matricoje taip sudėta: pirmais metais mokaisi, antrais – kaupi įdirbį, trečiais – plėtoji, o ketvirtais tampi (arba ne) profesionalu.

– Ko gero, dažniau į jus kreipiasi tokiais atvejais: nesiseka verslas, nesiklosto santykiai, paliko mylimasis ar mylimoji, ar nebūtinai?

– Išties dažnai kreipiasi į šiuos konkrečius klausimus norintys gauti atsakymą žmonės. Tai ir svarbiausia, kad ateitų tie, kurie užduoda klausimus. Neįmanoma padėti žmogui, kuris paviršutiniškai plaukia ir inertiškai viską gyvenime daro. Paprastai ateina žmonės, esantys kryžkelėse. Nebūtinai tai nelaimės ar nesėkmės – tiesiog žmonės nori  teisingai pasirinkti. Jie bijo patikėti savimi ir ateina pasitikrinti. Tiesa, ateina ir žmonių, kuriems viskas ritasi žemyn.

Kad ir kas, kad ir dėl kokių priežasčių ateitų, visų pirma aš paprašau... nieko apie save nepasakoti. Viskas, ko man reikia, – tai gimimo data. Ją susižinau iš anksto, o atėjus į konsultaciją štai ši lenta jau būna pribraižyta. Pusantros valandos žmogus klausosi, ką aš aiškinu apie jo gyvenimo skaičių programą. Pirmoji konsultacijos dalis yra paaiškinimas, kaip veikia bendroji sistema, antroji – paaiškinimas, kaip veikia šio žmogaus skaičių sistema. Man pabaigus, klausimų nebelieka – viskas tampa aišku.

– Ar aiškumas yra supratimas, kas su žmogumi jau įvyko, ar atsakymas, ką daryti toliau? Jūsų metodologija siūlo tolesnį žingsnį?

– Žmogus konsultacijoje supranta savo karminę klaidą – matricoje tai pavojingiausias rodiklis. Tarkim, praeitame gyvenime žmogus paliko dėl kitos mylimosios savo šeimą. Šiame gyvenime taip gali atsitikti jam, ir ne vieną kartą, jei nepasimokys iš savo karminės klaidos. Aš padedu žmogui pamatyti kliūties tašką. Tai reiškia, kad ne Jonas ar Petras kaltas dėl to, kas atsitiko. Žmogus tiesiog sužino galimybę valyti savo karmą ir vykdyti savo socialinę užduotį. Tarkim, socialinė užduotis gydyti žmones, rūpintis silpnesniais, o jis daro atvirkščiai, taip priešindamas energijas. Jis tiesiog fiziškai negali susilaukti sėkmės.

Žinojimas įpareigoja judėti. Tik vieni ryžtasi, o kiti ne. Man svarbu pasiūlyti priemonę. Daugelį žmonių įkvėpiau, uždegiau, stumtelėjau į savo paties kelią. Nubraižau žmogaus matricos grafikus ir rizikos faktorius, žiūriu į lentą ir matau visą situaciją kaip ant delno. Matricos neapgausi, kaip ir Dievo, – reikia suvokti esmę ir perdėlioti vertybes. Bet tai jau to žmogaus sprendimas, aš nei primetu, nei spaudžiu vienaip ar kitaip elgtis.

Nemokau žmonių jokių teorijų – mokau juos gyventi savo gyvenimą, drąsiai ir neatidėliojant, veikiant savo asmeninių gebėjimų pagrindu. Tuos gebėjimus aš matau detalizacijos brėžiniuose, sritis veiklai modeliuoju tokias, kurios neprieštarautų komforto zonai, būtų artimos žmogaus pagrindiniam talentui ir pašaukimui. Žinoma, įvertinu karminę ir socialinę užduotis, sujungiu visa tai ir išgryninu, persijoju lyg smulkias uogas per sietą, kad didžiausiomis galėtų mėgautis tas žmogus.

– Jei esminė informacija apie žmogų slypi jo gimimo datoje, vadinasi, net ir vaiko gyvenimą galima iššifruoti. Tarkim, kuri nors mama sužinos vaiko programą ir ims kryptingai veikti, nepalikdama jam nė teisės rinktis ar suklysti. O gal jūsų konsultacijos su ženklu "S"?

– Iš dalies – taip. Vienintelis dalykas, ką aš darau paprašius mamoms, tai išryškinu vaiko talentus. Bet net ir atiduodama tas žinias prašau: nupirkite vaikui, tarkim, gydytojo, staliaus ir konditerio žaislinius rinkinukus ir pažiūrėkite, prie kurio jis prieis tris kartus per savaitę. Tik tada sujunkite jo pasirinkimą su mano informacija ir padėkite jam toliau judėti.

Aš jaučiu atsakomybę, žinau, kad informacija koduoja, todėl negalima jos įduoti nepasirengusiam žmogui. Kodėl nekonsultuoju nuotoliniu būdu? Dėl tos pačios priežasties – bijau jį sužeisti. Tai, ką matau lentoje, turiu perpasakoti žmogui. O matydama jį aš suprantu, kur jautru, kur ne, kaip iki jo galiu atnešti tą informaciją. Žiūrėdama žmogui į akis aš tas priemones valdau ir esu tikra, kad niekada nesužeisiu jo.

– Yra pasitaikę neįkandamų riešutėlių? Ar skaičiai visada yra įmenami?

– Absoliučiai taip. Gali žmogus sėdėti ir man sakyti bet ką, bet aš matau esmę. Skaičiai nemeluoja, tai yra absoliuti tiesa. Daugelis mano klientų apgailestauja: o kad būčiau anksčiau atėjęs ar atėjusi... Išties, keisti gali tik ateitį, praeities – ne. Todėl labiausiai džiaugiuosi, kai ateina jauni žmonės. O didžiausia mano svajonė, kad šį metodą bent kartą per metus galėčiau dėstyti mokykloje. Tai be galo svarbi žmogui informacija.

– Didelė emocinė ir psichologinė našta dirbti tokį darbą - kaip susidorojate?

– Jei anksčiau tai būčiau dariusi, gal ir vargčiau, bet kadangi atėjo tas metaciklas, aš mėgaujuosi. Tai ne darbas, tai mano pašaukimas. Visa tai, ką darau, tobulai suskamba su mano užduotimis ir išsirutulioja į pilnatvę. Mano komforto zona – 1 – duoti žmonėms žinias. Mano pašaukimas – 18 – kurti komfortą kitiems. Mano pagrindinis talentas – 9 –  ekstrasensorika, jutimas, numatymas. Socialinė užduotis – 13 – viską daryti taip, kaip iki šiol niekas nedarė. Planetos užduotis – 3 – skleisti aplinkiniams savo patirtis, dalytis šiluma, kuo plačiau reikštis ir dalytis.

– Pabandykime paaiškinti paprasčiau – kokia jūsų darbo diena? Ateinate ir sėdate prie skaičiavimo mašinėlės?

– Taip, tai mano pagrindinė priemonė (juokiasi rodydama į skaičiavimo mašinėlę). Perskaičiuoti turiu du kartus, kad ginkdie nepadaryčiau klaidos – taip galiu žmones blogai užprogramuoti. Nuo pusantros valandos iki dviejų valandų užtrunka parengti aprašymą, o dar tiek – konsultuoti žmogų. Taigi per dieną priimu vieną arba du.

– Ar visi jūsų artimieji yra nuskenuoti numerologine prasme?

– Žinote, čia kaip toje patarlėje: savam kieme pranašu nebūsi (juokiasi). Dukra mane vis per dantį traukia: "Mamyte, tau krištolinio kamuolio reikia." Jai – dvidešimt devyneri, sūnui – trisdešimt penkeri. Jie nėra dideli numerologijos gerbėjai. Vyras – buriuotojas, buriavimo treneris. Na, toks prie vėjo, taigi laisvesnio mąstymo. Kartais įsiklauso, ką sakau.

– O pati, planuodama svarbius savo gyvenimo įvykius, ar pasižiūrite į skaičius?

– Paprastais atvejais – ne, rimtais – taip. Mano silpnoji pusė pagal skaičius yra moteriški organai. Kartą medikai buvo aptikę cistą kiaušidėje, ragino išsioperuoti. Aš labai nenorėjau, pradėjau aiškintis tos baimės priežastis. Kai sutvarkiau tam tikrus karminius dalykus, net ir operacijos neprireikė – cista rezorbavosi. Kūną reikia saugoti, bet aš visada sakau: pradėkite nuo čia, nuo minčių.

– Žiniasklaida labai mėgsta numerologinius žaidimus. Norėdamas čia gyvą galybę testų rasi – ir apie gimimo datą, ir apie namo skaičių... Ar tai turi ką nors bendra su tikrąja numerologija?

– Dažnai girdžiu klausimus, ar namo, automobilio numeris yra reikšmingas. Taip, viskas turi reikšmės. Papasakosiu istoriją apie automobilį. Kasdien vedu šunelį į mišką, tenka praeiti pro kelis kaimynų namus. Pastebėjau, kad vieni kaimynai nusipirko naują automobilį, o seną pastatė gatvelėje, kelkraštyje. Apie savaitę ten stovėjo, ir supratau, kad stovės, kol bus parduotas. Vieną rytą vėl su vyru einame pro jį, aš ir sakau: "Na, jau šiomis dienomis įvažiuos kas nors į tą automobilį." Vyras nusišypsojo, tuo ir baigėme. Po poros dienų einame, o automobilio galinė dalis sulankstyta, po smūgio...

Viskas taip ir turėjo būti, ir jokios magijos čia nėra, čia tik gebėjimas pasitelkus žinias pamatyti paveikslą, ir jį dažnai pamatau. Automobilio numeris 142, sudėjus išeina 7. Septyneto arba 29 /29–22/ pozityvas, visai nesvarbu, ar automobilio, ar žmogaus, yra judėjimas. Kol automobilis arba žmogus juda, viskas kaip sviestu patepta, bet kai tik sustoja, pereina į negatyvią ženklo poziciją – nejudėjimą, tada prasideda žmogui nesėkmės, o automobiliui – štai tokie postūmiai, į užpakalį...

Jeigu 7 arba 29 diena yra jūsų gimimo diena, jau geriau perlenkite judėdami, negu sustokite. Judėjimas ir patirčių rinkimas aktualus visiems, tačiau sustoti labiausiai rizikinga 7 ir 29 dienomis, nes jis virsta į energijai priešingą būseną, negatyvią būseną, nejudėjimo būseną.

Mano automobilio numeris 15, tai magijos skaičius. Nenusakomi gedimai ir visiškai absurdiškos situacijos. Nepatikėsite, jau du kartus buvo gedimai, kurių niekas negalėjo nustatyti. Vienu metu net norėjau keisti automobilio numerį, bet kai jau radome gedimo priežastį, persigalvojau.

– Pokalbio pabaigoje pabandykime pažvelgti į ateitį. Kokią numerologinę žinią atneš 2021-ieji?

– Matricoje 4 – profesionalumo skaičius, todėl 2020-ųjų (2+2=4) pasirinkimai buvo tokie pat svarbūs, kaip žmogui renkantis profesiją. Pasirinkus blogai, gyvenimas neteiks džiaugsmo, o pakeisti situaciją prireiks daug laiko ir pastangų. 2021-ieji (2+2+1=5), o 5 – patirtys, ėjimas pasirinktu keliu. Trumpiau tariant, dabar reikia eiti ten, kur patys pasirinkome. Cikliškai tai pakeisti galėsime tik 2028-aisiais, jeigu iki to laiko aiškiai suvoksime pasaulio veikimo principus ir jais vadovausimės. Visi ciklai prasideda ir baigiasi, baisiausia – nematyti klaidų, pasiduoti baimei, išduoti save ir slysti paviršiumi arba įstrigti matricoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
O ar numerologė nenumatė ,kad gruodžio pabaigoje bus BOLŠOJE SOBITIJA /didelis įvykis/,tai kaimynė perskaitė vasaros viduryje ,aš vis galvojau išsipiaus valstiečiai su konservais ,bet tai neįvyko ,o pasirodo tai pasaulinis įvykis apsilankė KORNO VIRUSAS,vot ir netikėk pranašistėmis kaip Mesingu ,Rodtermanu ,Vanga ,kad yra žmonių ,kaip mūsų kaime sakydavo Velnio apsėsti ,kaip žmonės bijodavo kad nenužiūrėtų gyvulius ,neužtrūkdavo karvės ,ar neaukdavo paršelis ,nori tikėk nori ne ,bet nuo faktų niekur nedinksi.

Z.

Z. portretas
Gudri psichologė sekanti gražias pasakas. (už pinigus)

Kašpirovskis

Kašpirovskis portretas
Dar viena "baba Vanga" išlindo...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių