Quantcast

Klaipėdos autobusų stotelėse nebėra „Stop – knyga“ lentynėlių

Uostamiesčio autobusų stotelėse nebėra „Stop – knyga“ lentynėlių. Jose klaipėdiečiai galėdavo nemokamai palikti arba pasiimti knygas. Tačiau lentynėlės dingo tik trumpam, šiuo metu dalis jų demontuotos, atliekamas jų remontas.

Klaipėdos savivaldybės Imanuelio Kanto viešoji biblioteka informavo, kad dalis lentynėlių, vadinamų „bibliotekėlėmis“, į savo vietas grįš jau šiandien.

„Neseniai pradėjome remontuoti stotelėse esančias „bibliotekėles“. Iš pradžių jos buvo remontuojamos vietoje, tačiau tokiomis sąlygomis rangovas negalėjo užtikrinti darbo kokybės. Dėl šios priežasties lentynėlės buvo laikinai demontuotos. Šiuo metu yra demontuotos 10 „bibliotekėlių“ ir jų grąžinimas yra numatytas gegužės 10 d. Likusios 10 bus remontuojamos vienu kartu nuimant ir grąžinant po du tris vienetus. Remontas bus atliktas iki šio mėnesio pabaigos“, – paskelbė I. Kanto viešoji biblioteka.

Lentynėlių atnaujinimu rūpinasi įmonė „JCDecaux Lietuva“. Jos komunikacijos vadovė Karolina Tomkevičiūtė teigė, kad lentynėlės nebuvo atnaujintos jau nemažai metų.

„Kadangi „bibliotekėlės“ stovėjo jau daugiau nei aštuonerius metus ir buvo labai susidėvėjusios, bendru sutarimu su biblioteka ir savivaldybe buvo nuspręsta sutvarkyti. Dešimt „bibliotekėlių“ nukabinta ir tvarkoma, planuojama grąžinti penktadienį, gegužės 10 d. Likusios dešimt vienetų bus remontuojamos vėliau ir tai bus padaryta iki gegužės pabaigos. Remonto ir atnaujinimo darbai atliekami „JCDecaux Lietuva“ išlaidomis“, – nurodė K. Tomkevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių