Quantcast

Padovanok dovaną, kurios niekas iki šiol nėra gavęs!

  • Teksto dydis:

Padovanok dovaną, kurios niekas iki šiol nėra gavęs! Gruodis apsupo ne tik vis iškrentančiu sniegu, sužibusiomis Kalėdų eglutėmis, bet ir dovanų karštine. Net ir tie, kurie nemėgsta apsipirkinėti ar sunkiai sugalvoja dovanų idėjas, nejučiomis pradeda svarstyti, ką padovanos draugams, broliui, sesei ar mylimajam.

Saugojant save ir artimuosius, didžioji dalis dovanų šiemet visus pasieks internetu. Kokių dovanų galima surasti internete?

Tai – namų apyvokos daiktai, grožio prekės, maisto produktai, rankdarbiai ir įvairūs papuošalai. Gal tėčiui reikia naujos piniginės, mamai – šaliko, o šalia gyvenančiai kaimynei praverstų pirštinės? Žmona norėtų naujo telefono, o vyras – knygos? Internetas kupinas daugybės dovanų idėjų, tačiau visas jas bent vienas iš žmonių, kuriems norite kažką padovanoti, jau yra gavęs.

Nustebinkite visus, šioms Kalėdoms padovanodami naujieną – Perlas.lt dovanų kuponą, skirtą įsigyti loterijos bilietų. Kartu su kuponu dovanosite smagią pramogą, renkantis laimingus skaičius, stebint asmeninius sėkmės ženklus, vėliau – džiaugiantis laimėjimais, o kartu užtikrinsite artimųjų saugumą – įsigyti loterijos bilietų, pažaisti internetines e. loterijas ir išsimokėti laimėjimus iki 1000 Eur galima tiesiog sėdint ant sofos.

„Labai sunku išrinkti dovaną, kuri būtų netikėta. Net rankų darbo gaminiai – mūsų pačių numegztos kojinės, pagamintas puodelis ar papuošalas – vis mažiau nustebina. Dėl to pristatome naujieną – Perlas.lt dovanų kuponą, kurį galėsite įsigyti už pasirinktą sumą, nuo 10 iki 100 Eur, ir taip padovanoti dovaną, kurios iki šiol niekas nėra gavęs“, – dovanų kuponą pristato bendrovės „Perlas Network“ e. komercijos skyriaus vadovė Dovilė Lukavičiūtė.

Pasak D. Lukavičiūtės, Perlas.lt vartotojai ir anksčiau galėjo dovanoti loterijos bilietus kitiems, tačiau būtent jie pasirinkdavo, kokius loterijos bilietus nori dovanoti. Su dovanų kuponu, būtent jį dovanų gavęs asmuo galės pats nuspręsti, kokiose loterijose išbandyti savo sėkmę.

Su Perlas.lt dovanų kuponu galima įsigyti „Teleloto“, „Vikinglotto“, „Eurojackpot“, „Kenoloto“ ir „Jėga“ bilietų, išbandyti e. loterijas internete – „Blitz“ žaidimus.

„Perlas.lt dovanų kuponą įsigyti labai paprasta, tai užtruks vos kelias minutes. Kuponą galima išsiųsti elektroniniu laišku, o atspausdinus – ir padėti po šventine eglute. Taip išleidę vos keletą eurų, turite progą savo brangiausiems padovanoti pramogą, kuri atneš naują namą, lėktuvą, gal net salą. Jiems tereikės įsiklausyti į savo nuojautą ir pasirinkti norimas loterijas, o tada – tiesiog laukti, kol išriedės laimingi kamuoliukai ar atsidarys langelis su laimingu simboliu. Loterijoje – viskas įmanoma, todėl dovanodami galimybę įsigyti bilietų, galite padovanoti iki 90 mln. Eur“, – sako bendrovės „Perlas Network“ atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

yja

yja portretas
pati svarbiausia dovana sukišt pinigus perlui už tai gaunant šnipštą. Jau geriau į atvirutę idėt 5 eurus ir padėt po eglute, bus daugiau džiaugsmo gavėjui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių