Quantcast

Paskelbtas LSMU Kauno ligoninės generalinio direktoriaus konkursas

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) skelbia konkursą Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) Kauno ligoninės generalinio direktoriaus pareigoms užimti. Kandidatų paraiškų laukiama iki gegužės 10 dienos imtinai.

„LSMU Kauno ligoninė yra antra didžiausia daugiaprofilinė asmens sveikatos priežiūros įstaiga Kauno regione. Ji vis dar reikalauja struktūrinių ir organizacinių pokyčių bei konsolidacijos“, – išplatintame pranešime cituojamas sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Būsimas ligoninės vadovas, pasak ministerijos, savo veikloje turi remtis organizacijos deklaruojamomis vertybėmis, įgyvendinti LSMU Kauno ligoninės išsikeltus tikslus ir uždavinius bei gebėti kurti organizacijos kultūrą, taikyti pažangias valdymo sistemas organizacijos augimui skatinti bei išmanyti tiek išorinę, tiek vidinę komunikaciją.

Norintys dalyvauti konkurse privalo atitikti ir bendruosius kvalifikacijos reikalavimus – turėti ne mažiau kaip penkių metų vadovaujamo darbo patirtį, medicinos ir sveikatos mokslų arba socialinių mokslų, arba gamtos mokslų srities mokslo daktaro laipsnį arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Centralizacija

Centralizacija portretas
Kaune egzistuoja gigantomaniška sveikatos įstaigų centralizacija - viena poliklinika ir viena ligoninė. Kauno klinikoms priklauso ir buvusios antra bei trečia ligoninės.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na jo paskelbtas KAD (KIEK ATKATO DUOSI) konkursas nes visi Lietuvoje skelbiami konkursai tiek pareigybėm tiek darbams ir paslaugoms pirkti susiveda tik į KAD konkursą, papildantį nuosavas mašnas korkurso organizatoriams.

Gnomikas

Gnomikas portretas
Ten kaip jau papuoliau, tai kol dieduko lobio sode 2 mln Eurų vertės nesurasiu, tai iš pareigų neišeisiu, ane pons Pundziau...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių