Quantcast

Londono centre į laisvę ištrūkę kariuomenės žirgai sužeidė keturis žmones

Londone trečiadienį įvyko neįprastas incidentas: keturi žmonės buvo nuvežti į ligoninę po to, kai per rytines pratybas ištrūkę kariuomenės žirgai piko metu pasileido centrinėmis gatvėmis, pranešė kariuomenė ir gelbėjimo tarnybos.

Jungtinės Karalystės naujienų agentūrų socialiniuose tinkluose paskelbtose nuotraukose ir vaizdo įrašuose matyti, kaip du žirgai bėgioja judriais keliais, nardydami tarp autobusų, taksi automobilių ir kitų eismo dalyvių.

Abu buvo su balnais ir kamanomis, o vieno iš jų krūtinė ir priekinės kojos, kaip panašu, buvo išteptos krauju.

Londone yra keletas prestižinių kariuomenės kavalerijos pulkų arklidžių, o aplink vyriausybinius pastatus Vaitholo, Bakingamo rūmų ar netoliese esančio Haid Parko vietovėse nuolat galima pamatyti žirgų.

Londono greitosios pagalbos tarnyba pranešė, kad 8.25 val. vietos (10.25 val. Lietuvos) laiku buvo gautas pranešimas apie Bakingamo rūmų kelyje nuo arklio numestą žmogų.

Išsamesnės informacijos apie sužeistuosius ir tikslias jų sužalojimo aplinkybes nepateikta.

Vienas vairuotojas radijui LBC pasakojo, kad laukė prie viešbučio Bakingamo rūmų kelyje, kai pajuto, kad kažkas atsitrenkė į jo automobilį. Jis teigė, kad prie automobilio matė tris ar keturis žirgus, o kariuomenės raitelis, pasak jo, gulėjo sužeistas.

Pranešama, kad vienas žirgas taip pat atsitrenkė į stovintį dviaukštį turistinį autobusą ir išdaužė priekinio lango stiklą.

Vienas keleivis socialiniame tinkle „X“ pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip juodas automobilis persekioja du žirgus.

„Tai buvo gatvė nuo Tauerio tilto link Laimhauso tunelio (...). [Žirgai] tiesiog bėgo pro automobilius, o paskui juos važiavo nežymėtas „Range Rover“, – sakė asmuo.

Kaip pranešė JK naujienų agentūra „Press Association“, pabėgo iki septynių žirgų, o policija, bendradarbiaudama su kariuomene, stengėsi juos sugrąžinti.

Kariuomenė savo pareiškime nurodė, kad „keli tarnybiniai žirgai šį rytą per įprastas pratybas išsilakstė“.

„Visi žirgai jau yra sugrąžinti į kareivines. Keli darbuotojai ir žirgai buvo sužeisti ir jiems teikiama reikiama medicininė pagalba“, – priduriama pranešime.

Du žirgus sugrąžino Londono policija, prižiūrinti finansų kvartalą „Square Mile“.

Pranešime teigiama, kad pareigūnai sugavo du gyvūnus ir kad „kariuomenės žirgų transportavimo furgonas surinko žirgus ir nugabeno juos pas veterinarus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Net arkliai anglu nemėgsta ...

Net  arkliai  anglu  nemėgsta ... portretas
.

Zirgai

Zirgai  portretas
LAIKOMI NELAISVEJE

Anonimas

Anonimas portretas
Turbūt seime tokie aparatai stovi ir konservatorių būstinėje.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių