Quantcast

Du pitbuliai mirtinai sužalojo kūdikį: tie šunys niekada nebuvo matę vaikų

  • Teksto dydis:

Pietvakarių Italijoje esančio nedidelio Ebolio miesto gyventojus pribloškė žinia, kad vienoje sodyboje gyvenantys pitbuliai mirtinai apkandžiojo trylikos mėnesių berniuką.

Berniukas su motina atvyko į svečius pas savo tetą, bet, atrodo, kad moteris nežinojo apie greta gyvenančius pavojingus šunis. Jie puolė taip staigiai ir netikėtai, kad tiesiog išplėšė kūdikį motinai iš rankų. 

„Šunys yra mano draugės. Mes pažinojome juos, bet jie niekada mūsų nepuolė. Tie šunys niekada nebuvo matę vaikų, atrodo, kad šunys pamatė kažkokį pavojų ir užpuolė“, – kalbėjo nužudyto kūdikio teta.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Atskubėję italų medikai bandė gelbėti vaiką, bet jiems nepavyko. Nuo šunų įkandimų nukentėjo ir vaiko mama, ir į pagalbą atskubėję giminės. Policija aiškinasi, kaip tokie pavojingi šunys ištrūko iš terasos, kur jie buvo laikomi ir kodėl lakstė palaidi.

„Tai turėtų būti perspėjimas visiems. Jie – pavojingi šunys, nes kartais gali būti agresyvūs, ypač, jeigu tai netikėta“, – sakė Ebolio miesto meras Mario Conte.

Pareigūnai išsivežė abu pitbulius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadas

Tadas portretas
Šimonytė irgi niekada nematė vaikų...

tokia

tokia portretas
ten ir motina, kad savo vaiko neapgyne, atidave sunims sudraskyti, jei babaje tai pasidarys daugiau, o tuos sunis is karto reikejo policijai nusasuti, o seimininka i kaliuze 10 m

Pilna

Pilna portretas
Laisvės alėja šunų. Tai ne šunims skirta pasivaikščiojimo alėja, ir ne šunų tualetas. Šunys ne tik gadina apetitą, bet ir loja, drumsčia ramybę. Uždrausti šunis vesti į Laisvės alėja, nors ten turi būti saugu ir ramu.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių