Quantcast

Pavasario mados tendencija: provokacija drąsai ir išskirtinumui

  • Teksto dydis:

Individualumas, metalo spindesys, permatomi audiniai ir masyvūs siluetai – madingiausi įvaizdžiai šį pavasarį ir vasarą provokuos drąsai, ryškumui ir autentikai. Kaip pasirinkti aksesuarus, kokios spalvos ir audiniai karaliaus šio sezono topuose.

Ryškūs aksesuarai

Pasak stilistės Ulos Kotrynos Tulevičiūtės, aksesuarai šį pavasarį ir vasarą bus ryškūs tiek dydžiu, tiek spalvomis.

„Tai – ne tik masyvūs, ryškios rožinės ar baltos spalvos akiniai nuo saulės. Reikėtų paieškoti netikėtų akcentų, atskleidžiančių mūsų individualumą“, – sako ji.

U. K. Tulevičiūtė ragina nebijoti įvaizdžio dalimi paversti net ir batų raištelius ar efektingą interjero detalę, o rankines drąsiai puošti apyrankėmis, pakabukais ar skarelėmis.

Forma ir siluetas

Didelis dėmesys pavasarį ir vasarą bus skiriamas formai ir siluetams, atsiskleisiantis tiek griežtomis aksesuarų formomis, tiek išryškintais pečiais ir akcentuotu liemeniu.

„Svarbus bus siluetiškumas ir jo kūrimas pasitelkus proporcijas: oversize tipo švarkai ir kelnės derinami su diržais, o prigludusios palaidinės – su plačiomis kelnėmis, kuriant išilginto juosmens įspūdį. Matysime geometriją aksesuaruose, plačius pečius“, – sako U. K. Tulevičiūtė.

Šį pavasarį ir vasarą sutiksime su didele audinių ir tekstūrų įvairove, neįprastais ir drąsiais deriniais.

Netikėta spalva

Tarp madingiausių spalvų stilistė mini baltą, žemės, rusvai žalsvą spalvas ir kiek netikėtą vasarai – juodą.

„Tai reta tendencija vasarai, tačiau šiemet būtent ji yra smarkiai akcentuojama“, – pastebi ji.

Nereikėtų vengti ir prigesintos spalvų paletės, tačiau nepabijoti jos paįvairinti vienu kitu ryškiu akcentu.

Tekstūrų įvairovė

Šį pavasarį ir vasarą sutiksime su didele audinių ir tekstūrų įvairove, neįprastais ir drąsiais deriniais.

„Matysime džinsą, metalizuotus audinius, odą, derinamus su permatomais, kiauraraščio audiniais, gipiūru. Neturėtų stebinti atlasinės kelnės ir džinsas viename derinyje ar stambios megztos tekstūros su lengvučiu šilku, o gal daili klasika, paįvairinta sportinio įvaizdžio elementais“, – teigia U. K. Tulevičiūtė.

Madoje – natūralumas

Kalbant apie makiažą ir šukuosenas, stilistė pavasarį ir vasarą rekomenduoja rinktis natūralumą: „Matysime minimalų makiažą, gaivumo įspūdį kuriantį blizgesį, šlapių plaukų efektą“.

Taigi, pasak jos, bene ryškiausia pavasario ir vasaros tendencija – individualumas ir autentika, nepavaldūs jokioms griežtoms taisyklėms.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Besidžiaugiantis

Besidžiaugiantis portretas
Mūsų mielos, mūsų žaviosios, žavinėkite mus ir toliau. Ačiū.

Provokuokite,

Provokuokite, portretas
bet po to nesiskuskite policijai ir prokurorams!

Uzeisim

Uzeisim portretas
Aciu uz apzvalga. Kazkas naujo.Truputi neaisku, o kur dazyta blondine su akiniais .Juodais. Nebuvom.Is anksto atsiprasom Maza ka.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių