Quantcast

„Wizz Air“ ir „Ryanair“ atšaukė skrydžius iš Vilniaus į Tel Avivą

Izraelyje vykstant kariniam konfliktui su „Hamas“ grupuote bendrovės „Wizz Air“ ir „Ryanair“ pirmadienį atšaukė suplanuotus skrydžius iš Vilniaus į Tel Avivą. Tai bendrovės pirmadienį patvirtino BNS.

„Dėl Izraelyje paaštrėjusio konflikto „Wizz Air“ atšaukė skrydžius į Tel Avivą ir iš jo iki atskiro pranešimo“, – teigiama bendrovės komentare.

Bendrovės skrydžiai iš Vilniaus į Tel Avivą vyksta antradieniais, trečiadieniais ir šeštadieniais. Jie bus atnaujinti, kai situacija bus tam tinkama, teigia „Wizz Air“.

„Nuolat stebime ir vertiname situaciją, esame pasirengę atnaujinti skrydžius, kai tik tai bus įmanoma, todėl kasdien darome tvarkaraščio pakeitimus. „Wizz Air“ atsiprašo už sukeltus nepatogumus ir pabrėžia, kad keleivių, įgulos ir orlaivių sauga ir saugumas yra svarbiausias jos prioritetas“, – rašoma bendrovės komentare.

Anot jo, bilietus įsigiję keleiviai informuoti, jie gali susigrąžinti pinigus arba keisti kelionės datą.

Bendrovės „Ryanair“ atstovė spaudai Rytų Europoje ir Baltijos šalyse Alicja Wojcik-Golebiowska (Alicja Woicik-Golembiovska) BNS teigė, kad atšaukiami visi bendrovės skrydžiai į Tel Avivą.

„Galiu patvirtinti, kad mes atšaukiame skrydžius į Tel Avivą iki trečiadienio, daugiau informacijos keleiviams pateikiama mūsų interneto svetainėje, kurioje informacija nuolat atnaujinama. Šiuo metu skrydžiai atšaukti iki trečiadienio, vėliau matysime, kaip vystosi situacija“, – sakė A. Wojcik-Golebiowska.

„Ryanair“ iš Vilniaus į Tel Avivą skraidina penktadieniais ir sekmadieniais.

„Hamas“ grupuotei šeštadienį pradėjus atakas prieš Izraelį, Užsienio reikalų ministerija rekomenduoja Lietuvos piliečiams įvertinti būtinybę šiuo metu keliauti į Izraelį ir Palestiną, tačiau primygtinai siūlo susižinoti artimiausios slėptuvės vietą bei nevykti į tam tikras Izraelio ir Palestinos teritorijas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių