Quantcast

Velykas švęsiantiems su „Teleloto“ – galimybė laimėti atnaujintą „Teslą“

  • Teksto dydis:

Populiariausia šalies loterija „Teleloto“ toliau stebina prizais. Šįkart šventiniame žaidime, kuris vyks pirmąją Velykų dieną, dalyviai varžysis dėl atnaujinto modelio elektromobilio „Tesla Model 3 Long Range“. Su juo vienu įkrovimu galima nuvažiuoti daugiau nei 600 km.

O viskas prasidėjo nuo „Opel Kadett“

Netrukus 28 metus minėsianti loterija per beveik 1500 žaidimų padėjo lietuviams laimėti beveik 5000 naujų automobilių. Pasak „Teleloto“ prekės ženklo vadovės Jurgitos Petraitienės, pirmas jų buvo – „Opel Kadett“ .

„Gali būti, kad dalis dabartinių žaidėjų jau net nepamena, kaip tokia mašina atrodo. Bet tuo metu tai buvo vienas iš geriausių automobilių rinkoje. Metams bėgant ir toliau laikomės šio principo – siūlyti savo žaidėjams tai, kas šiuo metu geriausia“, – pabrėžė J. Petraitienė.

„Tesla“ – gimtadienio staigmena

Pirmą kartą „Tesla“ markės automobilis „Teleloto“ dalyviams buvo pasiūlytas pernai, taip pat per Velykas. Tąkart laimingą bilietą įsigijo vilnietė Agata. O žinia apie laimėjimą jai tapo gimtadienio staigmena.

„Šeimoje esame keturiese, tad pirkau keturis bilietus – tris iš vienos krūvelės ir dar vieną iš kitos. Tačiau beridendami margučius sekmadienį pamiršome įsijungti televizorių. Tad bilietus patikrinau tik antradienį, savo gimimo dienos rytą. Ketvirtas – tas iš kitos krūvelės – ir buvo laimingas“, – įspūdžiais dalinosi pernai pagrindinį Velykų prizą laimėjusi vilnietė.

Per praėjusias Velykas „Teslą“ laimėjo Agata iš Vilniaus. „Teleloto“ archyvo nuotr.

„Tesla Model 3 Long Range“ – griauna mitus apie elektromobilius

Galimybė laimėti tarp elektromobilių pirmaujančią „Teslą“ pernai sudomino rekordinį kiekį lietuvių. Būtent todėl šiemet ir vėl pasirinkta siūlyti šią markę – tik dar įvairiais aspektais patrauklesnį modelį.

„Su automobilių prekybos įmonės „Deals on Wheels“ pagalba, pasirinkome „Tesla Model 3 Long Range“. Kaip jau sufleruoja pavadinimas, vienas pagrindinių šio modelio privalumų yra tai, jog tarp įkrovimų galima nuvažiuoti itin tolimą atstumą – daugiau nei 600 km.  Taigi, šis automobilis visiškai sugriauna bent jau mano ausis dažnai pasiekiantį mitą, kad su elektromobiliu nuo sostinės iki Palangos be sustojimo nenulėksi “, – aiškino J. Petraitienė.

Taip pat svarbus elektromobilio atnaujinimas – geresnė garso izoliacija. Dvigubi, akustiškai izoliuoti langai ir atnaujinta salono sutvirtinimo konstrukcija užtikrina, kad kelionių metu bus galima mėgautis tyla. 

Taip pat atnaujintos „Teslos“ vairuotoją džiugins minkštesnė automobilio pakaba, didesnis multimedijos ekranas, ventiliuojamos sėdynės, patogesnis valdymas.

Galimybę laimėti „Tesla Model 3 Long Range“ turės „Teleloto“ žaidėjai, bilietus pirksiantys kovo 24–30 dienomis.

Šventiniame žaidime taip pat lauks daugiau nei pusantro šimto išmaniųjų „Samsung“ prizų, pavyzdžiui, naujausi telefonai „Samsung Galaxy S24“ bei „Samsung Galaxy Flip5“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
kam tas šlamštas reikalingas? Nei ekologiškas, nei komfortabilus, nei patogus, nei surinktas tvarkingai- visiškas kibiras. Vienintelis tik, kad "appsų" pridėta ir tiek. Žalios isterijos padarinys.

Su musu

Su musu portretas
elektros kainomis - jau verciau LADA. Ir nebijosi dargi nei vagiu,nei hakeriu!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių