Quantcast

Viceministrė: taršaus automobilio teisę važiuoti siūloma pratęsti iki septynių darbo dienų

Grįžti į straipsnį

arunas

arunas portretas
taigi isinuomokite reno master autobusa ir surade gamtos apsaugos inspektorius ant kelio paprasykite patikrinti tarsa visa procesa butinai filmuokite nes visi nuomojami auto yra iskastruoti jegu jie sakys kad viskas yra gerai tai stai jums korupcija

Pradziai

Pradziai portretas
gal deretu pasiziureti,kokia Lietuvoje sunkioji technika? Jei vilkikas,autobusas,mikriukas nevaziuoja i Lenkija,o dirba po Baltijos salis ir Suomija - jis neatitinka net Euro 0 reikalavimu! Kaip ir dauguma ZU technikos. Net apynaujams dedami ad blue emuliatoriai,tachografu atjungejai,atjungiamas EGR,isvedama i lauka karterio ventiliacija. Stabdziu trinkeles dedamos pigios klastotes,su asbestu. Tepalai ir techniniai skysciai - lygiai taip pat. Pigios,kenksmingos klastotes. O kur dar "patobulinti priedais" degalai!? Deja,to netikrina nei TAC,nei LTSA! Ne "uz aciu",aisku! Juk savame regione,verslai ir inspekcijos - viena gauja. Parasyciau ir daugiau,bet tai jau eismo saugumo,o nebe ekologijos tema. Tiesa,nesprendziama lygiai taip pat.

Anonimas

Anonimas portretas
Kovoti su tarša. dūmijančiais ar išpjaustytais katalizatoriais automobiliais būtina. Tik ne tokiais būdais. O dabar balvonai niekaip negali apsispręsti kaip. Siomos piemenys, aišku, nori parodyt savo valdžią. Net naktimis gaudytų. Duok jiems ginklus- tai dar ir šaudyti pradės. Kiti vėl kažkaip nori prie to pasišildyti. Tik neranda kaip. Policijai tai nerūpi. Taip ir tamposi jau beveik pusę metų.

Fermeris \\\\\.../////

Fermeris  \\\\\...///// portretas
Mano karvė "aštriai" bezda,kada tą bezdalę skersti?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Matomai šitai viceministrei kaip ir plikiui ministeriui į galvą kumelys įspyrė, būtina ir nedelsiant atšaukti šitą kvailą, pasaulyje analogo neturintį, sprendimą. Negi Lietuva ritasi į Rusijos, Š Korėjos ar kokios Afrikos glūdumos valstybės teisines normas, nors ir abejoju kad ten įteisinta panaši nesąmonė?

Nera

Nera portretas
tarsiu ar netarsiu automobiliu! Yra techniskai tvarkingi arba sugede. O jei automobilis atitinka gamintojo sertifikuotas normas - jis nera tarsus!

Galerijos

Daugiau straipsnių