Quantcast

Penktadienį protestą rengiantis maitinimo verslas prašo grąžinti 9 proc. PVM lengvatą

Grįžti į straipsnį

ne

ne portretas
Gydytojai, mokytojai, dabar restoranai... O ar jums nekilo mintis, kad padėtis visiems bloga. Pažiūrėkite kas darosi prekyboje. Visi susiėmę už galvų, kas bus toliau. Būna dienų iki algų gavimo, kad į parduotuvę neužeina nė vienas žmogus. O jūs čia vieni reikalaujat. Gėda.

Senukas

Senukas portretas
Žmones, protestuokit prieš pasenusiu maisto produktu naudojima picose

Jeigu

Jeigu portretas
žmonės turi laiko valgyti restoranuose tingėdami pasigaminti namuose, tai susimokės ir pilną PVM, kurį mokame visi skurdžiai gaminantys namuose. Šalia namo kuriame gyvenu yra restoranėlis ir matau kokiomis auto suvažiuoja į darbą darbuotojai- nei vienas neatvažiuoja dviračiu, ar paspirtuku,

Anonimas

Anonimas portretas
Maitinimo sistema-labai pelnjngas biznis

Atvirkščiai, restoranuose PVM turi būti didelis

Atvirkščiai, restoranuose PVM turi būti didelis portretas
Žmonės tik itin turtingi gali maitintis restorane ar kavinėje. O šiaip žmogus gaminasi namie valgyti, į darbą įsideda pasiruošęs užkandėlę dėžutėje. PVM turi mažėti prekybos centruose maistui ir gėrimams, o maitinimo įstaigose tik didėti turi PVM. Taip yra Prancūzijoje. Jei jau žmogus eina į restoraną, moka už kokybę ir moka daug. O Lietuvoje restoranuose galimanama iš prastų produktų, kavinėse sukčiauja, aptarnavimas prastas. Šiškauskienė veltui agituoja verslininkus protestuoti. Nieko nebus. Žlugs daug tų savininkų priklauso galybę kavinių su blogu maitinimu.

Taigi

Taigi portretas
Tai gal visiems tą PVM 9 procentus padarykit, ar restoranai tokie vargšiukai? Gražiai prisidengė " mažiukais", vaje mažiukai bankrutuos, na, jei nesugeba dirbti, tegul bankrutuoja. Ponia nepasakė, kaip ten sekasi " arbatpinigius" rinkti? Ir dar negana?

Galerijos

Daugiau straipsnių