Quantcast

A. Anušauskas įvertino prognozes, kad Rusija į NATO galėtų pasikėsinti jau po trijų metų

Grįžti į straipsnį

Tiesa

Tiesa portretas
Rusijai ubagų šalies nereikia ,ji neturi nieko tokio kad būtų naudinga. Ji nepuls, būkite ramūs.Jeigu ji butu buvusi reikalinga, nebūtų buvusi perestroikė.O kam ji reikalinga buvo,matote patys. Šalių vagys perėmė visas buvusias tarybų sąjungoje šalis..

Lubiankos archyvų kurmis

Lubiankos archyvų kurmis portretas
Kur "Patriot", "Atacams" sistemos? Kur dronai? 3 metai jam...

TAM, NEPILNO PROTO...

TAM, NEPILNO PROTO... portretas
Anušauskui jau nepatogu įžūliai meluoti, kad rusai puls Lietuvą. Juk per 33 metus taip ir neužpuolė...O pinigėlių tai reikia gauti...sugalvojo dar vieną nesąmonę - rusai puls visą NATO karinį bloką...Jis įsivaizduoja tai pagal savo proto galimybes...

Tam pirmyn

Tam pirmyn  portretas
Klausyk tu buožgalvi neišnešiotas savo motinos aborto liekana pampersus pasikeisk nes matosi kad myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir rašliavoji visokius nesamoningus žodžiu kratinius

Jau

Jau  portretas
visai nukvako tas analinis, jau laikas į pensiją nes matosi kuo toliau tuo labiau pradėjo nusišnekėti

Pirmyn

Pirmyn portretas
Praleistas vienas žodis: kacapija galėtų pulti Lietuvą, Latviją, Estiją praėjus 3 metams po pergalės Ukrainoje. Jei nepavyks užgrobti Ukrainos, pagal viską kacapija liks tiek nustekenta, kad bent 10 metų tegalvos kaip išgyventi. Jau dabar pusė kacapų sausumos armijos sunaikinta Ukrainoje. Nebesvaikim apie nato, jei pultų Lietuvą, tai nato remtų panašiai kaip Ukrainą, niekas čia neitų kariauti už jiems nereikalingą valstybėlę. Idealiu atveju karo su Ukraina metu kacapija nustekenama iki paskutinio, paramos ir išlikimo tikslu atsisako turėti branduolinį ginklą ir suyra į dalis. Turbūt nedaug kas susikąsto, kad kacapijoje kacapų tautybės gyventojai nesudaro pusės, federacijos dalys tikėtina visai nepageidautų toliau likti susijusios? Kai paklausia jakuto ir tas atsako, kad be mackvos dotacijų neišgyventų - kai jų respublikoje iškasama pusė pasaulio deimantų, begalė aukso ir kitokių brangių iškasenų, tai atsiskyrę visi jakutai taptų milijonieriais.

PRIEŠ 33 METUS

PRIEŠ 33 METUS portretas
Vis gąsdino, kad Rusija puls Lietuvą...Taip ir nesulaukėm...Ir...kiek reikia turėti proto, kad šiandien gąsdintum Rusijos puolimu NATO galingą karinį bloką. Anušauskai, ne visi tokie bepročiai, kaip pats.

Seneli, \\\\\.../////

Seneli,  \\\\\...///// portretas
ar sulauksi to "malonumo"?

skiep

skiep portretas
nesuprantu,koks tikslas rusams pult NAtO? Del Ukrainos aisku,ten jie slavai broliai norejo atsiskirt,bet kariaut su NATO ir garantuotai pralaimet,koks tikslas?

Rūtenis

Rūtenis portretas
ŠLOVĖ UKRAINAI, DIDVYRIAMS ŠLOVĖ.(bet tai nereiškia, kad rytoj bus karas, bet tai nereiškia, kad reikia naujų auksinių šaukštų irgi samčių)

O tai

O tai portretas
NATO po 3 metu dar bus!?

kaip toj dainoj ,,- apsives Maeceliuke apsives jopsikmat

kaip toj dainoj ,,- apsives Maeceliuke apsives jopsikmat portretas
jei ne siemt tai kita met,,,zemakelnis lansbirkys 30 metu zadejo ,kad rusas rytoj tikrai jau puls ...anusauskis termina atidejo iki triju metu ..... bet kad puls ..tai jau tikrai. Jei nerisisiksit kaip chocholu banderos --galite netriest miltais rusams jus visi ir nax....j nereikalingi.Na o jei su anusauskais ir brojleriniais anukeliais pripliurpsit jankiams uzsakius --gausit y skudurus visi kai chocholu banderos atejes rusas denacifikuos ir jus.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Būtina pabrėžti, kad labai svarbu stipriai kelti akcizo tarifą, nuo 21 iki kokių kuklių 28, nes kur planktonas besidės, nes jau Lenkija pradeda prarasti savo populiarumą su savo sustiprėjusiu zlotu, tad metas yra labiau nei palankus drožti akcizui į naujas aukštumas Kas dėl didelės vertės nekilnojamo turto ar kapitalo mokesčių kėlimo, tai aš labai abejoju, nes tuo labiau nuskriausime savus turčius, o tai labai blogas ženklas kvazi investuotojams, kokia žinutė būtų paskleista, tad jokiu būdu to nedarykime, geriau močiučių vieną kambariuką apmokestinkime, jokiu būdu nepamažinę tarifą, kad močiutė gavus VMI pranešimą, gautu infarktą čia labai nesikankintu šioje žemėje, o juk turčiai irgi kenčia ne ką mažiau, nes kol savo pilis perrašinėja visokiems giminaičiams, tai irgi juk kainuoja jiems nabagams.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Jau kad rusai puls tai jau aiškiau nei aišku, tik dar truputį tas datas pasidėliosim, kad įtikinamiau būtų, ta prasme, kad unisonu, o viso to centrinė ašis yra- NORIM DIDESNIŲ MOKESČIŲ, visi kartojame tris kartus- NORIM, NORIM, NORIM.UŽ, UŽ, UŽ, KUO DIDESNIŲ, KUO DIDESNIŲ, KUO DIDESNIŲ, JAU NUO PAT 2024.01.01 ir ne vėliau, jokiu būdu, ne vėliau.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Jau kad rusai puls tai jau aiškiau nei aišku, tik dar truputį tas datas pasidėliosim, kad įtikinamiau būtų, ta prasme, kad unisonu, o viso to centrinė ašis yra- NORIM DIDESNIŲ MOKESČIŲ, visi kartojame tris kartus- NORIM, NORIM, NORIM.UŽ, UŽ, UŽ, KUO DIDESNIŲ, KUO DIDESNIŲ, KUO DIDESNIŲ, JAU NUO PAT 2014.01.01 ir ne vėliau, jokiu būdu, ne vėliau.

Galerijos

Daugiau straipsnių