Quantcast

KRATC primena: dar galite pateikti nekilnojamojo turto nenaudojimo deklaracijas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto vietinės rinkliavos mokėtojas, praėjusiais metais nenaudojęs nekilnojamojo turto, gali nemokėti rinkliavos kintamosios dalies, jei elektros energijos suvartojimas neviršija 10 kWh/mėn., o vandens – 1 m3 per nenaudojimo laikotarpį.

Rinkliavos mokėtojas turi pateikti nekilnojamojo turto nenaudojimo deklaraciją ir elektros suvartojimo pažymą iš savo elektros tiekėjo už nenaudojimo laikotarpį.

AB „Klaipėdos vanduo“ pažymos pateikti nebūtina – suvartojimą tiesiogiai patikrina KRATC specialistai.

Nenaudojimo deklaraciją už 2023 metus iki 2024-03-31 galite pateikti UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro savitarnos svetainėje adresu: https://mano.kratc.lt/.

Jei tokios galimybės neturite, prašoma atvykti į KRATC klientų aptarnavimo skyrių adresu Liepų g. 15, Klaipėda.

Daugiau informacijos dėl jums apskaičiuotos vietinės rinkliavos pagal jūsų nuosavybės ar kita teise valdomą nekilnojamąjį turtą, kreipkitės el. paštu rinkliava@kratc.lt arba telefonu +370 800 13344.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na atsilikę nuo gyvenimo . Taip būna monopolistams

Na atsilikę nuo gyvenimo . Taip būna monopolistams portretas
Keistai skamba apie el nenaudojim1. Jeigu yra el.šildymas ar geoterminis, bet turtas nenaudojamas- tai vistiek moki? Pas mus nenormalu iki šiol, nes atrodo, kuo mažiau šiukšlini- tuo mažiau moki. Bet susibūrusi savų kompanija nenori taupyti savo išlaidų ir didina mokesčius. Keista, kad taip ilgokai trunka.

kratco liberastam galiu priminti

kratco liberastam galiu priminti portretas
ATSASALINKIT MAN ATSIKLAUPIA
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių