Quantcast

Naujoji nusikaltėlių karta Lietuvoje: iš JAV kontrabanda buvo gabenami dideli kiekiai narkotikų

Į Lietuvą iš JAV kontrabanda buvo gabenami dideli kiekiai narkotikų, pareigūnai skelbia išardę narkotikų platinimo tinklą Vilniuje.

Kaip pranešė Muitinės kriminalinė tarnyba, ketvirtadienį Vilniuje vyks spaudos konferencija, per ją bus pristatyti beveik metus trukusio ikiteisminio tyrimo dėl didelių kiekių narkotikų kontrabandos iš JAV rezultatai.

Konferencijoje dalyvaus MKT Narkotikų kontrolės skyriaus viršininkas Arūnas Ivoška ir Vilniaus apygardos prokuratūros 3–iojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Gedvydas Vaivada.

Per tyrimą, kuriam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūra, atlikta dešimtys kratų.

Kontrabandos būdu atgabenti narkotikai daugiausia platinti Vilniuje, kur veikė kelios asmenų grupės, tarpusavyje koordinavusios savo veiksmus.

Pareigūnai teigia susidūrę su naująja nusikaltėlių karta, savo veiksmų netraktuojančia kaip nusikaltimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl naujoji karta?

Kodėl naujoji karta? portretas
Jie tie patys. Šeštos kartos vagių, recidyvistų palikuonys, įdarbinti prie išmuitinimo darbų Klaipėdoje. Kivilius. Gimęs 1966 m. Vogė dar vaikų darželyje ir niekada nesustojo. Tai profesija ir kleptomanija. Įdomu, kad ilgus metus įtaisytas būtent prie keltų krovinių kontrolės ir kartu turi Upelio gatvėje kas suremontuota vogtas JAV mašinas, kas parduoda, kas narkotikus paskirsto reikalingiems žmonėms.

Ricis

Ricis  portretas
O jūs įsivežate ne kontrabanda? Pasidalinkite patirtimi ?

Stebim

Stebim portretas
Stribai daug geria todel yra silpni, puola 5 ant vieno
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių