Quantcast

Vilniuje vyksta didžiausias ekonomikos forumas „Lietuvos Davosas“

  • Teksto dydis:

Vilniuje ketvirtadienį 17-ą kartą vyksta didžiausias ekonomikos forumas „Lietuvos Davosas“. Šių metų renginio tema – „Technologinė pažanga konkurencingesniam verslui, visuomenės gerovei, stipriai valstybei“, pranešė organizatoriai.

„Tradiciškai subursime Lietuvos verslo, politikos ir visuomenės lyderius tartis ir siekti ne tik ekonominės bei technologinės, bet ir gynybinės Lietuvos valstybės pažangos, visuotinio gynybos modelio ir gynybos pramonės plėtros. (...) Taip pat tarsimės ir dėl tvaraus gynybos finansavimo, ir dėl sprendimų, tiek politinių, tiek ir susijusių su Lietuvos verslininkų lyderyste“, – teigiama pranešime.

„Lietuvos Davose“ šiemet vyks 27 sesijos ir keli atskiri forumai.

Diskusijose dalyvaus ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė, finansų ministrė Gintarė Skaistė, aplinkos ministras Simonas Gentvilas, Valstybinės energetikos reguliavimo tarybos (VERT) pirmininkas Renatas Pocius, „Teltonikos“ grupės įkūrėjas Arvydas Paukštys, „Invegos“ vadovas Dainius Vilčinskas, „Elektrum Lietuvos“ vadovas Marynas Giga, „Unicorns Lithuania“ vadovė Inga Langaitė, „Litgrid“ vadovas Rokas Masiulis ir kiti Vyriausybės, Seimo nariai, valstybės institucijų, įmonių vadovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pykstanciam proletariatui

Pykstanciam proletariatui portretas
Runkeliai, cia jus pykstate ant issilavinusiu savo verslus sukanciu zmoniu del to, kad mazas pasalpas gaunate? Ar kad nesimokinote mokyklose, tai dabar tenka ant minimumo dirbti?

Zoska z Wilna

Zoska z Wilna portretas
Dar "Šiaurinė Jeruzalė".Javriejai senai taip Vilnių vadina.

Jo..

Jo.. portretas
Narkomanų šutvė surengė šou?
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių