Quantcast

Neįprastas siuntinys

Įtartiną siuntinį atidarę Lenkijos pašto darbuotojai buvo šokiruoti. Plastikiniuose maišeliuose jie pamatė mirtinai nuodingų skorpionų.

Siuntinį iš Izraelio nuspręsta atidaryti, nes ant jo nebuvo nurodytas siuntėjo adresas. Pamatę kažkokius gyvius, paštininkai kreipėsi į muitinės pareigūnus. Nežinodami, kokį krovinį apžiūri, muitininkai nebijojo rankomis imti maišelių, į kuriuos buvo sudėti skorpionai. Vėliau vienas veterinaras sakė, kad jie rizikavo gyvybe. Mat skorpionai galėjo įgelti net per skylutes maišeliuose, kurios buvo paliktos, kad voragyviams nepritrūktų oro.

Kokį pavojų kėlė siuntinyje buvę gyviai muitininkai suvokė tik tada, kai specialistai jiems paaiškino, jog tai viena pavojingiausių voragyvių rūšis. Jų įgėlimas gali būti mirtinas.
Neįprastas siuntinys buvo adresuotas vienam Čenstakavos miesto gyventojui. Katovicų muitininkai sako, kad su tokiu lengvabūdiškumu dar nebuvo susidūrę ir negali nė įsivaizduoti, kas būtų atsitikę, jeigu siuntinys transportuojant būtų suplyšęs ar atsidaręs.


Šiame straipsnyje: skorpionai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių