Quantcast

Mirė „Ogmios“ grupės akcininkas, filantropas G. Kuprevičius

  • Teksto dydis:

Mirė vienas pagrindinių nekilnojamojo turto (NT) nuomos ir valdymo įmonių grupės „Ogmia“ akcininkų, filantropas Gediminas Kuprevičius.

„Šiandien atsisveikiname su ilgamečiu kultūros filantropu, vienu didžiųjų MO mecenatų – Gediminu Kuprevičiumi. Visada jautėme, kad filantropijos tradicija jam buvo svarbi ir besąlygiška – Gediminas buvo vienas pirmųjų, prisijungusių remti MO muziejų. Reiškiame užuojautą žmonai Vilijai, šeimos nariams ir artimiesiems. Gediminas visam laikui liks MO muziejaus atmintyje“, – savo „Facebook“ paskyroje pirmadienį paskelbė MO muziejus.

Šia žinia socialiniame tinkle pasidalino ir jo žmona Vilija Kuprevičienė.

„Ogmios“ grupė valdo bendrovę „Ogmios centras“, kuri kontroliuoja Vilniaus Žirmūnų rajone esantį „Ogmios miestą“ – jis užima apie 20 hektarų teritoriją, jame įrengta 70 tūkst. kv. metrų ploto komercinių patalpų, kur įsikūrę per 250 parduotuvių ir paslaugų vietų. Grupei priklausantis NT vertinamas daugiau kaip 200 mln. eurų.

„Ogmios centras“ 2022 metais gavo 19,7 mln. eurų pajamų – 23 proc. daugiau nei 2021 metais, kai gavo  16 mln. eurų. Bendrovė 2022 metais uždirbo  2,1 mln. eurų grynojo pelno, kai 2021 metais patyrė 1,7 mln. eurų nuostolių, rodo Registrų centrui pateikta informacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rūtenis

Rūtenis portretas
Mirties metai labai palankūs valstybei, nes ji neturės finansinių įsipareigojimų, kas leis jai pilna apimtimi mokėti soc. išmokas atbėgusiems baltarusiams, kurie neva tai nukentėjo nuo tarakono, o tikrovėje yra labai mandrūs, nes žino, kad Briuselis Vilniui yra griežtai nurodęs Baltarusiją tempti į Europą, o mūsų valdžios šliuželiai viską vykdo be diskusijų, nes ne iš jų kišenės visas šis balius. Mūsų senoliams, vaikams sunkesnių ligų atveju yra pareiškaima, kad pagalbos nelauktu ir kad nedelstu nusipirkti grabnyčias.

tadas

tadas portretas
o tai kokiu adresu ir kada gedulingi? kur saskaitos nr. kur pervest parama seimai?

dar vienas členas mirė

dar vienas členas mirė portretas
kažkoks členopadas tiesiog paskutiniu laiku
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių