Quantcast

„Maxima“ kviečia dirbti: apmokome, suteikiamas transportas, apgyvendinimas bei nemokamas maitinimas

  • Teksto dydis:

Šalia Lentvario netrukus pradės veikti naujas „Maxima LT“ logistikos centras. Jo vadovas Modestas Virvilas jau renka savo komandą – jo kolegomis gali tapti ir patirties logistikoje neturintys kandidatai.

„Visus, kam įdomi logistikos sritis, kam smalsu, kaip prekės atkeliauja iki mūsų parduotuvių, kviečiu į savo komandą. Į darbus padėsiu įsivažiuoti ne tik aš, bet ir draugiški kolegos – apmokysime, patarsime ir pasidalinsime patirtimi. Jau esamą komandą sudaro labai įvairūs, skirtingų amžių, patirties, tautybių žmonės – tai mūsų stiprybė. Dirbame pamaininiu darbo grafiku, todėl galima laisvai derinti darbo valandas, dirbti dienomis arba naktimis“, – dalinosi „Maxima LT“ logistikos centro vadovas Modestas Virvilas.

Atrankos darbui naujame Logistikos centre vyks keliais etapais. Šiuo metu ieškomi administracijos ir sandėlio darbuotojai: užsakymų komplektuotojai, priėmimo rampos, sandėlio darbuotojai, sandėlio grupės vadovas (-ė), administratorius (-ė) ir kt.

„Logistikos centre iš viso darbuosis apie 450 kolegų, todėl daug dėmesio skiriame aplinkos įrengimui – stengiamės, kad kiekvienam darbuotojui tiek dirbti, tiek ilsėtis būtų patogu: kolegos ras specialiai įrengtas poilsio zonas, veiks darbo drabužių skalbykla. Valgykloje kolegos galės nemokamai valgyti šviežius, ką tik pagamintus patiekalus, o vairuotojai turės ir atskirus poilsio kambarius, kur galės pailsėti po kelionių bei pasinaudoti dušu“, – vardijo logistikos centro vadovas.

Modestas Virvilas. „Maximos“ archyvo nuotr.

M. Virvilas priduria, kad naujame logistikos centre veiks robotai, kurie kraus prekes nuo palečių į prekių rūšiavimo įrenginį – toks pasirinktas technologinis sprendimas leis sumažinti fizinį krūvį darbuotojams ir greičiau paruošti užsakymus į parduotuves.

Atokiau gyvenantiems Logistikos centro kolegoms bus suteiktas patogus transportas iš/į darbą. Specialūs autobusai kursuos Vilniaus, Varėnos, Šalčininkų, Eišiškių ir kt. kryptimis. Esant poreikiui bus pasirūpinta ir naujų kolegų nemokamu apgyvendinimu.

Darbuotojai gaus ne tik konkurencingą atlyginimą, bet ir visas „Maxima LT“ darbuotojams suteikiamas papildomas naudas: papildomą sveikatos draudimą, nemokamas psichologo konsultacijas, skiepus nuo gripo, specialias nuolaidas ir partnerių pasiūlymus, šventines dovanas, stipendijas bei vasaros stovyklas darbuotojų vaikams.

Susidomėję darbu naujame Logistikos centre kviečiami susisiekti telefonu +370 659 44347 arba el. paštu karjera@maxima.lt.

Logistikos centras – draugiškas kaimynas

Naujasis logistikos centras ir jame įdiegta automatinė temperatūrų kontrolė, šiuolaikinė prekių komplektavimo sistema padės užtikrinti, kad „Maximos“ pirkėjus kokybiškos prekės pasiektų greičiau. Organizuojant prekių judėjimą – atsižvelgta į vietos gyventojus ir saugų transporto eismą.

„Maximos“ archyvo nuotr.

„Įsikuriame prioritetinėje Vilniaus miesto teritorijoje, skirtoje pramonės ir sandėliavimo objektams vystyti, tačiau apylinkėse sparčiai plečiasi ir gyvenamųjų namų kvartalai. Dėl šios priežasties būti draugiškais kaimynais mums ypatingai svarbu. Norime, kad naujo logistikos centro atsiradimas ir gyventojams atneštų realios naudos bei teigiamų pokyčių, todėl investuojame į vietos infrastruktūros pagerinimą, eismo saugumą“, – sakė M. Virvilas.

Siekiant užtikrinti saugų eismą savo lėšomis „Maxima LT“ pradėjo rekonstruoti Fabriko g. ir A16 kelio sankryžą – čia įrengs šviesoforo reguliuojamą sankryžą, lėtėjimo ir greitėjimo juostas. Tikimasi, kad pavyks darbus užbaigti dar iki tol, kol pradės judėti didysis sunkiojo transporto srautas – iki 2024 m. pabaigos. Apie 85 proc. sunkiojo transporto parkavimo vietų bus įrengtos logistikos centro vidiniame kieme. Tad gatvėje jie neužims stovėjimo vietų, nekels triukšmo ir nepatogumų gyventojams. Automobilių stovėjimo aikštele, esančia šalia Logistikos sandėlio, galės naudotis ir vietos gyventojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O AR PRIIMAMI Į DARBĄ RUSŲ LIETUVIŲ KALBOS VERTĖJAI...IR KOKS ŽADAMAS ATLYGINIMAS ????

Ale

Ale portretas
ir kaip as,puse mano amziaus,be jokiu logistiku,duona ir alu uz keliolika kapeiku pardese pirkdavau!? Nesuprantu,skia!

Anonimas

Anonimas portretas
net pasakuose to nebūna kas parašyta straipnyje man priminė nutrūkusi arli nuo grandinės šeimininkas su duonos gababalu paskui ji koz koz koz o tas laksto na prisiviliojo vis tik duona ,o kai pakinkė į plūga tada ir parodė koz koz koz.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių