Quantcast

Didžiausiuose laidojimo namuose Kaune – laidotuvės už 190 eurų

  • Teksto dydis:

Mirus artimam žmogui užgriūva ne tik netekties skausmas ir nežinomybė, ką daryti toliau, bet ir finansinės išlaidos. Laidojimo rūmai „Tylos namai“ Kaune, stengdamiesi bent iš dalies palengvinti emocinę ir materialinę naštą, tęsia pasiūlymą, kai jaukų ir pagarbų atsisveikinimą garantuojantį laidojimo paslaugų paketą galima įsigyti sumokėjus vos 190 eurų.

Palygino kainas

Suma už reikalingiausių laidojimo paslaugų paketą „Tylos namuose“ siekia vos 190 eurų. Pasiūlymu jau pasinaudojo daug klientų. Vieni vertina kainos prieinamumą, kiti galimybę laidotuves organizuoti nuotoliu, dar kiti – ekologiją ir galimybę atidėti ceremoniją, kol bus tinkamas laikas susirinkti visiems artimiausiems žmonėms.

Vienas iš akcija pasinaudojusių žmonių – kaunietė Danguolė. Ji, pasikeisdama su sese, ilgai slaugė sunkiai sirgusį tėtį. „Su liga jis ir medikai kovojo iš visų jėgų, tačiau neseniai jo vis tiek netekome. Iki tol nebuvome susidūrusios su laidotuvių organizavimu, nežinojome, kur kreiptis, kaip viskas vyksta, – pasakojo moteris. –Su tėčiu norėjome atsisveikinti jaukiai, pagarbiai. Gyvename kukliai, tad gąsdino galimos laidotuvių kainos. Įsivaizdavau, kad teks daug sumokėti. Paskambinau į nemažai laidojimų namų. Kainos buvo daugiau mažiau panašios, tačiau viena įmonė perspėjo netikėti skelbimais, kad konkurentai laidotuves siūlo už 190 eurų. Paieškojusi internete, radau šią „Tylos namų“ akciją. Nuoširdūs darbuotojai ir aiški sutartis neleido abejoti, kad tik tiek ir reikės sumokėti, o paslaugos bus tokios, dėl kokių tarėmės. Taip ir buvo“, – sakė Danguolė.

Požiūris: pirmieji Kaune neįtraukia mokesčio už pervežimą. Regimanto Zakšensko nuotr.

Dėkoja už pagalbą

Moteris sakė pasirinkusi kremaciją. Kaip ir buvo numatyta pasiūlyme, tai atlikta per tris dienas. Jai buvo svarbu, kad artimieji ir tėčio draugai, pažįstami su juo galėjo atsisveikinti jaukioje aplinkoje vienoje iš laidojimo rūmų atsisveikinimo salių.

„Viskuo buvo pasirūpinta. Labai noriu padėkoti, kad sunkią akimirką iš „Tylos namų“ sulaukėme ir palaikymo, ir patarimų – visokeriopos pagalbos. Juk tokioje situacijoje jautiesi pasimetęs. Apie „Tylos namus“ galiu pasakyti tik geriausius žodžius“, – dėkojo kaunietė.

Mirus artimam žmogui užgriūva ne tik netekties skausmas ir nežinomybė, ką daryti.

Airijoje gyvenančiam Viktorui neseniai teko laidoti seserį. „Tylos namų“ akciją jam parodė formalumus tvarkyti padėjusi kaimynė.

„Tylos namai“ surengė labai gražų atsisveikinimą ir laidotuves. Viską suderinome internetu. Labai dėkoju už pastangas ir geranoriškumą. Tokią akimirką negražu galvoti apie pinigus, bet negaliu nepaminėti, kad visos paslaugos atsiėjo tiek, kiek ir nurodyta pasiūlyme“, – kalbėjo vyras.

Kas įeina į paketą?

Į minėtą paslaugų paketą įeina kūno transportavimas iki pasirinkto „Cremains“ krematoriumo Vilniuje ar Klaipėdoje, kremavimas, kapsulė pelenams ir jos pristatymas į laidojimo rūmus „Tylos namai“ Kaune. Juose dviem valandoms skiriama atsisveikinimo salė.

Apima: įsigijus šį paslaugų paketą, dviem valandoms skiriama atsisveikinimo salė. Regimanto Zakšensko nuotr.

Taip pat į paslaugos paketą įeina visų reikalingų dokumentų sutvarkymas ir pagalba gauti vienkartinę išmoką, kurią išskaičiavus ir taikoma 190 eurų kaina.

„Paketo paslaugų spektrą ir kainos dydį padiktavo noras didelių įvairių prekių ir paslaugų kainų kontekste išlaikyti laidojimo paslaugų prieinamumą visiems, kuriems jos yra reikalingos, ir sumažinti išlaidas gedintiems mirusiojo artimiesiems“, – kalbėjo laidojimo rūmų „Tylos namai“ Kaune vadovas Vytis Sidabras.

„Įsivertinę savo pajėgumus ir paslaugų poreikį, pateikėme reikalingiausių laidojimo paslaugų paketą“, – pridūrė „Tylos namų“ vadovas.

Be papildomų mokesčių

Šiuos didžiausius laidojimo namus geruoju mini ir daugybė kitų klientų. Vieni – dėl aiškios kainodaros ir prieinamų kainų, kiti – dėl paslaugų įvairovės ir jų kokybės. Imponuoja ir pastatas, kuriame įsikūrę „Tylos namai“. Tai istoriniai laidojimo rūmai, išsiskiriantys savo didingumu ir jaukumu.

Dar vienas „Tylos namų“ kainodaros ypatumų – jie pirmieji Kaune neįtraukia papildomo mokesčio, jeigu dėl neaiškios mirties priežasties kūną iš pradžių reikia pristatyti teismo ekspertizei.

„Tylos namai“ klientų paslaugoms ruošia išskirtinį automobilį. Ateities planuose – atsižvelgus į klientų lūkesčius ir poreikius, pateikti daugiau naujovių. Laidojimo rūmai „Tylos namai“ Kaune ir Šiauliuose – „Re Verum“ laidojimų paslaugų grupės, veikiančios nuo 2016 m., dalis. Grupei priklauso „Cremains“ krematoriumai Vilniuje ir Klaipėdoje ir dar penki laidojimo namai visoje Lietuvoje – Vilniaus laidojimo rūmai „Ritualas“, „Aterna“ Klaipėdoje, „Ramybės takas“ Panevėžyje, „Žemaitijos gralis“ Plungėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ds

ds portretas
Gerovės valstybė, pagaliau. Dar eutanaziją reiktų įteisinti. o paskiau ir pareklamuoti. O ar žinote, kad Lietuvoje per dieną miršta virš šimto žmonių? Santykinai Kaune, - apie 30 .

čia

čia portretas
akcijinė ar įprasta kaina? Iki kada galioja?

Kaunietė

Kaunietė portretas
Prieš 3 m.buvo ten pašarvotas mano a.a.brolis .Jau išlydint su kunigu,niekas iš personalo net nesiteikė pasirodyti.Taigi,ačiū už reklamą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių