Quantcast

Lietuva iš narystės ES laimėjo daugiausia

Grįžti į straipsnį

propaganda ir tiek

propaganda ir tiek portretas
kažkiek pakilome, bet per pastaruosius 4 metus smukome į dugną visose srityse. "Dėkokim" valdantiesiems., tikiuosi per rinkimus palinkėsim išnykti. Blogiausia, kad iš ekonominės laisvų valstybių sąjungos ES virsta panašia į tsrs, kur diktatūra ir vieninga ideologija. Mums norima įbrukti federaciją ir atimti suverenitetą. Tik keletas kandidatų į prezidentus žada kovoti už mūsų nepriklausomybę. Sisteminiai labai lengvai nubalsuos už išnykimą. Žiūrim už ką balsuojam.

Lietuva

Lietuva portretas
buvo pirmaujanti anoje sajungoje,o tapo kitos sajungos kanalizacijos undine. Tiesa,kirminai kanalizacijoje - riebeja greiciau,nei bet kur kitur! Tik tai nelaime,o ne laimejimas!

Iš Lietuvos teliko griuvimas, o ne valstybė

Iš Lietuvos teliko griuvimas, o ne valstybė portretas
Smuko Lietuva pagal visus rodiklius. Kadangi stambiu mastu buvo vagiami ES pinigai ir skolos Briuseliui už pavogtus fondų pinigus augo nuo 2008 m, Lietuva yra visiškoje skylėje. Įsiskolinimus Briuseliui už statybų sektoriaus, pramonės, švietimo, kultūros ir paramos žemės ūkiui, maisto gamybai bei socialinei sferai teks padengti. Toliau meluoti ir rodyti dvigubus įrašus buhalterijoje nebepavyks. Eilinė vaikų darželio direktorė, universiteto rektorius ar ligoninės, instituto, muziejaus vadovas per visuomeninių pastatų remontus, renovacijos metu, kai jie buvo vadovais tų įstaigų, institucijų, paėmė kyšius už kiekvieną projekto dotacijos sumą nuo 13 iki 15 proc. Dar ėmė ekspertai, profesoriai, galimybių studijų rašytojai ir jas pasirašiusiems, visi gavo savo dalį kyšio. Gavo ir ministrai, agentūrų vadai ir net koordinatorės, atsakingos už projektų priežiūrą. Paplėšė pinigų jurisdikcijos atstovai, medikai. Kadangi Briuselis yra nuožmus, tokio lygio pinigų vogimo neatleis.

Pasakysiu tiesiai

Pasakysiu tiesiai portretas
Nieko ypatingo

TOKIE tokius PAŽINO ir MALONIAI kalbėjosi

TOKIE tokius PAŽINO ir MALONIAI kalbėjosi portretas
Tokie tokius pažino ir maloniai kalbėjosi apie šakas ,virves ant kaklo ,kremlines lervas, psichopatines koloradines atmatas , kremliabotus ir antrus galus. TOKIE TOKIUS PAŽINO IR MALONIAI TURININGAI KALBĖJOSI... ĮDOMIOS TEMOS... VARYKIT TOLIAU SAVO TURIMOM ŽINIOM IR AUKŠTO MOKSLO PASIEKIMAIS.... TOKIE TOKIUS PAŽINO IR POKALBIUI PAKVĖTĖ au au au auuuuuuuuu .

66

66 portretas
Nuo vilko, ant meškos. Sovietų sąjungoje taip Lietuva nebuva naikinama, kaip ES.

>> Konservuotas durnius „>>“

>> Konservuotas durnius „>>“ portretas
pasikabink ant šakos pats, KREMLINE LERVA, kol to nepadarė tau patys lietuviai !!!! :))

Konservuotas durnius „>>“

Konservuotas durnius „>>“ portretas
Au au au aūūūūuuuuu......!

--> Lietuva žlugusi

--> Lietuva žlugusi portretas
psixopatine KOLORADINE ATMATA, kiek uždirbi medinių rublių už marazminių kliedesių rašinėjimą- turbūt neblogai, kad verta kankintis "žlugusioje Lietuvoje" ,ane ???? :D:D:D:D

>> Lietuva žlugusi

>> Lietuva žlugusi portretas
šis KREMLIABOTAS rašinėja paklodes marazminių kliedesių už medinius rublius ir įsivaizduoja, kad kas nors juo tiki- pasikabink ant šakos, KREMLINE LERVA !!!!!!!! :D:D:D:D

Lietuva žlugusi

Lietuva žlugusi portretas
Nebejuokinkite rašydami apie pasiekimus. Lietuva virto kloaka.

>>>> Lietuva pavirto pajuokos objektu

>>>> Lietuva pavirto pajuokos objektu portretas
šitas KREMLIABOTAS rašinėja paklodes marazminių kliedesių už medinius rublius ir įsivaizduoja, kad kas nors juo tiki- pasikabink ant šakos, KREMLINE LERVA !!!!!!!!

Laimėjo ar pasižymėjo kaip labiausiai vogusi ES pinigus vals

Laimėjo ar pasižymėjo kaip labiausiai vogusi ES pinigus vals portretas
Lietuvai dega visi reikalai. Politikai bandė nukreipti dėmesį į konflikto zoną Ukrainoje, bet tas laikina. Dabar bus suskaičiuota, kiek Europos pinigų Luetuvoje išplovė. Kas tai darė, kaip tai buvo daroma, kas atsakingas. Tikrins griežtai. Pasakų patekti nepavyks. Pinigus dar nuo 2004 m susidėtus į nuosavas kišenes grąžinti teks. Apkaltinti raštinjinkės ar nukvakusios vadybininkes, kad čia jos kaltė ir ji blogai surašė ataskaitas Briuseliui, irgi nepavyks. Turtus teks iš nuosavų oerduoti Briuseliui. Suras ir kas bei kiek išvežė į kitas valstybes tų viešųjų pinigų. Taip, kad. Lietuvai fiasko.

Kęstas

Kęstas portretas
Karo kurstytojus šiandieninėje Lietuvos valdžioje reikia teisti ir sodinti: geriausias kandidatas į Prezidento postą Vaitkus siūlo išeitį iš beviltiškos padėties Lietuvai Šimonyte, nebijok, tu ir kalėjime "Šveiko nuotykius" paskaitysi. Karo kurstytojus šiandieninėje Lietuvos valdžioje reikia teisti ir sodinti: geriausias kandidatas į Prezidento postą Vaitkus siūlo išeitį iš beviltiškos padėties Lietuvai. "Lietuva nėra teisėta ES narė, o iš NATO reikėtų išstoti, nes tam, kad šalis būtų saugi, ji turi būti neutrali. Tokios pozicijos laikosi ir tokių tikslų sieks, Prezidento rinkimuose dalyvaujantis, Eduardas Vaitkus. Jis tvirtino, jog karą Ukrainoje būtų galima pabaigti Lietuvoje, o su Rusija bei Baltarusija reikia išlaikyti lygiateisius santykius." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

-> Gražu ant Lietuvos

-> Gražu ant Lietuvos portretas
KOLORADINE ATMATA, kiek uždirbi medinių rublių už marazminių kliedesių rašinėjimą- turbūt neblogai, kad verta kankintis "žlugusioje Lietuvoje" ,ane ???? :D:D:D:D

Lietuva pavirto pajuokos objektu

Lietuva pavirto pajuokos objektu portretas
Visose srityse nuosmukis. Skola išaugo iki beveik 40 proc nuo BVP. Atiduoti nebus kaip, žmonės liko Lietuvoje tik seni ir jau be pinigų, jie ligoti, išlaikomi iš biudžeto. Darbingų likę vienetai, vyrauja idiotai. Vaikai išsigimę, mokytis nebegali, nepajėgia. Narkomanai dar kažkiek gyvuoja iš narkotikų perpardavomo, bet tas yra laikina. Lietuva yra pagal visus rodiklius žlugus, neperspektuvi.

>> Gražu ant Lietuvos

>> Gražu ant Lietuvos portretas
nerašinėk marazminių feikų ir neskleisk dezinformacijos, KREMLINE LERVA- Lietuvos valstybės skola procentine išraiška nuo BVP viena mažiausių visoje ES !!!!

Gražu ant Lietuvos

Gražu ant Lietuvos portretas
Buvę kaimo tvarto mėšlino kampo nuomininkai tapo profesoriais, jų idiotai ir bemoksliai anūkai gavo ministro portfelį, kai kas gy ena tiesiog už dyką ir iš profesoriaus pinigų. Recidyvistų, laikytų kaip žvėrių toli į Rytus nuo Lietuvis, vaikai, anūkai užsirašė gražias biografijas ir gavo pabūti teisėjais, prokurorais, verslininkais ir bankų tarnautojais, būdami su kiauromis galvomis ir mokykloje neįstengę išlaikyti matematikos egzamino. Kultūroje švaistosi baisios kaip gyvuliai prudnikovaitės ir leitaitės, o pedofilai garbingai laidojami dar suspėję gauti profesorių laipsnius ar pabuv꥞uoliuko choro vadovais burbinusiais vaikus. Lietuva yra tiek nusmukusi ir tiek yra išvogtų ES pinigų, kad gal 500 metus teks Briuseliui atidirbinėti už tai, ką kiaura galva profesorius su žyde Austėja išgrobstė, ką buvusių recidyvistų palikuonys pridirbo korupcine veikla užsiimdami. Valstybė yra žlugus.

Pagal visus rodiklius Lietuva yra žlugusi

Pagal visus rodiklius Lietuva yra žlugusi portretas
Net pralobusios senjorės, ir tos visą kapitalą ir turimus verslus išvežė į kitas valstybes ir kuo toliau nuo Lietuvos.

>> Lietuva dideliame š....

>> Lietuva dideliame š.... portretas
KREMLINE IŠPERA, nepavargai dar kankintis tame dideliame šūde ???????? :D:D:D:D

Lietuva dideliame š....

Lietuva dideliame š.... portretas
Smuko ekonomika. Žmogiškieji ištekliai vargani. Vaikai išsigimę tiek, kad nebegali mokytis, dirbti jie irgi negalės. Medicinos, sveikatos priežiūros sistema žlugo, medikai prasigėrė, jų vaikai, anūkai beveik 100 proc narkomanai, daug jų tarpe iškrypėlių pedofilų. Teismai kaip prostitutė perkami ir parduodamu, korumpuoti. Kultūra pavirto į padugnių reklamą ir krūvelė nutukusių ligoti narkomanų įsitaisė muziejų patalpose apsifirminę etatus iš biudžeto. Profesūra nukvskusi, korumpuota . Jurusdikcija didelėje š.... krūvoje. Patikai neišprusę, apsivogę. Valdininkijos gretose beraščiai su Asilų šūlės diplomais, kaip vadinamas yra MRU. Tęsti?

KREMLIABOTAI

KREMLIABOTAI portretas
siaučia komentaruose, gavo maitėdos dergti Lietuvą KOLORADINĖMIS srutomis- reiškia Lietuvoje iš tikro viskas OK !!!!

>> Cha cha cha! Ir dar kartą cha cha cha!

>> Cha cha cha! Ir dar kartą cha cha cha! portretas
nepavargai dar kankintis Lietuvoje, KREMLINE LERVA - pasikabink ant šakos :))

Cha cha cha! Ir dar kartą cha cha cha!

Cha cha cha! Ir dar kartą cha cha cha! portretas
Konservuotas pedofilas isterijoje: gavo į savo šlykštų snukį tą patį šūdą kuriuo svaidėsi :))))

>> Konservotoriui pedofilui „>> “

>> Konservotoriui pedofilui „>> “ portretas
VATINI VAFLI, pasikeisk KOLORADU dvokiantį pampersą, išgerk vastukus nuo paranojos konservatoriams ir pasitikrink po lova ar nėra Landsbergio- maža ką, naktį prisisapnavus vėl apsidirbsi iš baimės :D:D:D:D

Konservotoriui pedofilui „>> “

Konservotoriui pedofilui „>> “ portretas
Konservuota pedofiline prostitute, pasikabink ant šakos- nereikės kankintis !!!!

Lietuva patyrė fiasko

Lietuva patyrė fiasko portretas
Kultūra smuko. Švietimo sistemo griuvo. Medicinos visa sistema sugriuvo,naujo nesukūrė nieko, medikai degradavo, daugelis prasigėrę, jų pačių vaikai neįgalūs, dauguma narkomanai.Vaikai pagal oficialią statistiką skelbiamą Higienos institute, išsigimę tiek, kad tokios padėties dar nėra buvę, sveikas yra tik 1 iš 10 vaikų, kiti 9 su patologijom, silpno proto, atsilikusio vystymosi, ligoniai ir degradavę. Mokykloje vienuoliktokai iš galimų 20 balų per žinių patikrinimą vidutiniškai gauna 8 balus, tas yra lygu 2, kai perskaičiuoti į 5balę sustemą. Dvyliktokai laikė bandomą egzaminą, vidurkis irgi 8, bet iš galimų 22 balų, tas yra tik 1 su trupučiu, jei perskaičiuoti į 5balę sistemą. Jie idiotai. Apie kokią ekonomiką ir pažangą kalbate? Ar visai nuo proto nušokote? Nusmukusi valstybė. Laikosi tik iš vogtų pinigų, kuriuos išsidalijo pripuolusieji prie lovio tvartelių gyventojai, kur kilmė tvarto mėšlo krūva, o pasistūmėjo iki valdžios ir pinigų prisigriebė.

>> Nekonservatorius nepedofilas

>> Nekonservatorius nepedofilas portretas
VATA VAFLI, pasikabink ant šakos- nereikės kankintis !!!!

Nekonservatorius nepedofilas

Nekonservatorius nepedofilas portretas
Lietuva laimėjo ekonomiškai, nors realiai tie „laimėti turtai“ nusėdo sukčių „viarslinykų“ ir vagių valdininkų kišenėse. O pralaimėjo ble galo daug ką: suverenitetą, tautinį tapatumą, pilietiškumą, moralę, valstybės teisinę sistemą. Tiesiog tapo iškrypėlių ir Briuselio biurokratų marionete, kur virvutes tampo Vokietija ir Prancūzija.

KREMLIABOTAI

KREMLIABOTAI portretas
siaučia komentaruose, gavo maitėdos apdergti Lietuvą KOLORADINĖMIS srutomis- reiškia Lietuvoje iš tikro viskas OK !!!!

Taigi

Taigi portretas
Viskas blogai... • gyventojų indėliai bankuose - 21, 782,8 mlrd €, ir vis didėja !.. o kiek dar kojinėse.... • automobilių gausa prie daugiabučių, po 2-3 auto šeimai... • perpildytos sporto, koncertų arenos... • tūkstančiai tonų išmesto nesuvalgyto maisto...

Senukas

Senukas portretas
Kitais metais 10 metu eurui Lietuvoje, šlovė Eurui ! Kaip pakilo atlyginimai, svajones pildosi vata triedzia su rubliu eurocentu

....../

....../ portretas
Ir iš kur tokių ,ATLEISKIT, durnių atsirado ir dar rašančių viešumoje : " domoi veltėdziai...." . Visi senjorai ir tavo gal jau nusenę tėvai .. na seneliai tai tikrai... kitaip tariant " VELTĖDŽIAI" visada gyveno LIETUVOS žemėje ir nesirinko nei sovietinės nei laukinės kapitalistinės santvarkos... NUTŪPKIT ANT ŽEMĖS , proto bokštai...

kazkodel as manau kad

kazkodel as manau kad portretas
cia lietuvoje pilna ukrainieciu nuo 18 iki 60 metu turinciu neigaluma kad negintu savo tevynes Ukrainos.

Pilietis

Pilietis portretas
Kaip buvom taip ir likom ubagai... Tik gyventoju sumažejo ženkliai

Kauno Dienos \\\\\.../////

Kauno Dienos  \\\\\...///// portretas
redakcija,sveikinu Jus ir gerbiu,nes tik jūs leidžiat pasipriešinti prieš Lietuvos banditus.

:)))

:))) portretas
daugiausiai laimejo islaikytiniai beretnykai mokeje mokescius sovietams. domoi veltedziai savo pensiju prasyt

vatnykai,vatnyku draugeliai

vatnykai,vatnyku draugeliai portretas
CIAMODAN VOKZALI DOMOY

ukraincam - DEZERTYRAM

ukraincam - DEZERTYRAM portretas
Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba įspėjo, kad „buvimas užsienyje neatleidžia piliečio nuo pareigų tėvynei“

Slykstukai

Slykstukai portretas
laimejo ...

LAIMĖJO DAUGIAUSIAI N I E K Š I Š K U M O

LAIMĖJO  DAUGIAUSIAI   N I E K Š I Š K U M O portretas
Lietuva visose srityse viską prarado, net žmogiškumo daug kas neteko - virvę ant kaklo siūlo viešai, viešai siūlo po velėna pakišti..-čia aukščiausi NIEKŠIŠKUMO laimėjimai LIETUVOJE...na ką aš čia apie LIETUVOS "gėrį" rašau nesąmones - juk rusai blogio ašis... Tik grupė žmonių iš tikrųjų laimėjo įsisavindama visų mūsų pinigus... Įcarinto BULDOZERIU Landsbergis išmoko net šūkį : "KAI KAS NUSIPELNĖ GYVENTI GERIAU" . Aplamai , kur jis dingo ,kad nesigirdi niekur ?

Ar tikrai?

Ar tikrai? portretas
Ar pirmauja atlyginimais? Kiek skolingi liks vaikai ir anūkai ES? Koks indėlis yra milijono lietuvių, kurie nuo pat Nepriklausomybės pradžios tarnavo tom pačiom išsivysčiusioms ES šalims? Lietuviai be galo darbštūs, patys stengėsi gyventi gerai. Prisiminkim Nepriklausomybės pradžią, kai nebuvo darbų. Kiek žmonelių važinėjo su tašėm kur tik buvo galima važiuoti. Kiek siuvo naktimis. Tai ar čia ES nuopelnas?

:))))

:)))) portretas
Ar čia mūsų politikai laimėjo,tautą ,tai ne

1

1 portretas
Jei ne besaikė korupcija, Lietuva būtų viena iš pažangiausių ES valstybių dabar.

Visiška tiesa,

Visiška tiesa, portretas
be muilo perlindo į naują subinę ir dabar net ausų nebesimato...

?

? portretas
tai kodel ta "daugiausiai laimejusi lietuva" velkasi europos subinej?

osocburg

osocburg portretas
ciuckiams ima pavydas kad prarado A tiulyka kuri patys etate ir nor atimt is /krabo/ ir aptriest su visu kaunu kuris iki siol gyveno ramiai svariai puoseledams sporto pasiekymus o atskyri pridurku ispuoliai kuriu pilna visur tik ir skatinami sios saikos /kaskiciurna/ ir d amsek kaip ciuckis ir busi /isganytas/ o gal ir isgirstas juk kas 100k meluoja tas tiek ir nugvelbia tai tapo ju /vertybiniu/ lozungu melynam sios z saikos fone =0

Čia kai kas kliedi

Čia kai kas kliedi portretas
Būtent Lietuva, įstodama į ES, DAUGIAUSIAI prarado. Tuo metu Lietuva, tikrąją to žodžio prasme, buvo šio regiono lydere visuose srityse. O kuo mes tapome šiandien?

Komentaras

Komentaras portretas
Tikrai lietuviai laimingi,gavome iš ES daugiausia: ūkininkai - mažiausias išmokas, pensininkai- mažiausias pensijas,dirbantieji- mažiausius atlyginimus. Šalyje - baisiausia korupcija, vagystės,nusikaltimai. Jėgos struktūros tarnauja valdantiesiems. Teismuose teisybė perkama už pinigus. Tai kaip čia negali būti laimingas,kasdien gąsdinamas karu.

lzskelbimai.com/s/212021

lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Aha,tikrai daugiausia-čia smulkus tokių "laimėjimų"sąrašas

Bbd ant kauno

Bbd ant kauno portretas
Pimpalas čia pagerėjo

Jo tikrai

Jo tikrai portretas
Kas buvo valdžioje tai prisivogė milijonus

Šaunuoliai anglai!

Šaunuoliai anglai! portretas
Pačiu laiku spėjo pabėgti iš šito ES komunistinio „rojaus“

Lietuva 2004 metai pateko ne į Europą, o į ESSR!

Lietuva 2004 metai pateko ne į Europą, o į ESSR! portretas
Homoseksualų, LGBT radikalų įsigalėjimas, „žalias kursas“ naikinantis smulkųjį ir individualų verslą, Lietuvos žemės ūkį, jūsų „liberalioji demokratija“, kuri jau senai ne liberali ir senai ne demokratinė, „cancelinė“ diktatūra, „me too“ šantažas, „black lives matter“ isterija – čia demokratija? Gydykitės galvą! „ES tai ultralibertarai, apsimetantys konservatoriais, liberalais, demokratais, realiai yra agresyvūs populistai-neokomunistai. ES „dauguma“ tai populistai, komuniagos, kairieji ultros! Tik šiek tiek persidažę ir vietoje raudonos spalvos nusidažę pavogta iš vaikų vaivorykšte, kas irgi simboliška. Ir nepamirškite: Europos Sąjunga - toks pat komunistų projektas kaip buvo ir CCCP, tik komunistai ne iš Vokietijos ir Rusijos, o iš Italijos. Taigi turime „itališko stiliaus“ Europos Sovietų Sąjungą!

>litui

>litui portretas
biški nusišneki, kad LT miljardaiais remia UKR,nes kariauja su nuožmiu Kremliniu,kurio sąnršuose {nežinia, kodėl) Baltijos šalys patenka į tolimesnio puolimo scenarijus..Mes tik mokam avansą,kad galėtume miegoti ramiau, kol suskiai - ruskiai nesudurnėjo...Nes jių lauktų 5 NATO straipsnis,su visomi to pasekmėm....Ir ko gero, ruskijos neliktų,{bogas scenarijus]. Suskiltų į kažkokias čiukšmėnijas...O, kas jas valdytų....Caro,tai nbėėėė....

aha

aha portretas
abejoju...tai kodėl Ministrė Skaistė pas eilinius gyventojus primygtinai prašo aukoti karo mašinoms. Tai kokie čia laimėjimai? Panašiau į pralaimėjimą.

Daugintojui :

Daugintojui : portretas
Slavu ir kitu atejunu - mes turime beveik puse milijono! Vien pernai ju ivezta 83 tukstanciai. Siems metams kvota 43 tukstanciai,o furistams - be apribojimu! Vienoje tik Girtekoje ju jau 30 tukstanciu!

'' dauginamės '' .............

'' dauginamės '' .............  portretas
......... 1989 buvo apie 3,6 mln. .......... 2024 - susimažinom iki 2,8 mln. surašytų vietinių ............... bet slavų dabar net apie 42 000 turime ............ o jei bulvės ir daržovės pabrangs ar vistiek dauginsimės

Ona

Ona portretas
Sovietų sąjunga subyrėjo subyrės ir ES. Lietuva vėl bus nepriklausoma, grįš litas ir t.t.

toks klausimas

toks klausimas portretas
Kodėl mes laimėję daugiausiai iš stojimo į ES, esame ES valstybių reitinge kaip skurdžiausia ES narė?

Netekome

Netekome portretas
juru laivyno,Mazeikiu Naftos,naftotiekio,dujotiekio,Ignalinos AE,visu didziuju pramones imoniu,zemes ukio,banku,gynybos objektu,nepriklausomybes,savo valiutos,teises i priklausancia dali Valstybes turto,i darba,teisinga darbo uzmokesti,socialini aprupinima,nemokama svietima,medicina,savo nuomone ir teises ja issakyti,teises aukleti vaikus pagal savo isitikinimus,teises gauti ir dalintis teisinga informacija,teises neisileisti pas save svetimuju. O ka laimejome? Teise vergauti uzsienyje ir serti svetimas karines ir valdzios strukturas bei svieto perejunus!? Teise susinaikinti uz uzsienio interesus? Kaip sau norite,o man tai - ne atsvara ir ne laimejimas!

manau

manau portretas
Pliusų daug daugiau nei minusų, bet Ignalinos AE uždarymas neišsiderėjus už tai praktiškai nieko - nusikaltimas , plius referendumas dėl stojimo į ES su dalijamu alumi bei skalbimo milteliais - gėda.

Zuikis \\\\\.../////

Zuikis  \\\\\...///// portretas
Atsakysit,antra lūpa skilo iš juoko.

>negerovietnikui,

>negerovietnikui, portretas
jeigu būtume išsikovoję Įgnalios atominės tolimesnį naudojimą, tai būtų laimėjimas...O,dabar, dėl šūdžiaus derybininko durnelio [pavardės neminėsiu},jos netekome...Būtume į ES įstoję pusmečiu vėliau,na ir kas? O,dabar visokius el.malūnus už milijardus {griūnančius} statome ir džiugiamės...

Ziemojantis prie vidurzemio juros

Ziemojantis prie vidurzemio juros portretas
Tik atkurus nepriklausomybe zmones atsieme proseneliu nekilnojama turta. As pardaviau miska, papirkau kotedza ispanijoje, nauja auto. Lietuvoje nauja nama pastaciau. Jei ne laisve , tai sedeciau komunalkeje su blakemis! Pavydekite vatnykai,ir tinginiai!

Pensininkui

Pensininkui portretas
pašol tu.. Pats mėšle gyveni todėl nematai kad jaunimas už mokslą turi mokėt milžiniškas sumas ir jau tik baiges mokyklą turi eit svetimiems bankams į vergiją kad turėtų kuo susimokėt. Kas neįstoja ttai 2/3 išvažiuoja dirbt į užsienį - pas mus vergvaldžiai tikrai tiek nemokės kiek vertas kiekvienas darbas(tam yra artimojo trečiųjų šalių užsienio imigrantų kvotos) Gerą pensiją gauni? Tokias pensijas turi tik buvę komsorgai, tos pačios sssr sistemos nomenklatūra ir žinoma netoli valdžios esančių ar patentuotų vagių giminės Ką nori apgaut, senas skudure?

tam --,,Pensinininkuj,,, utele apspangus , bujzos

tam --,,Pensinininkuj,,, utele apspangus , bujzos portretas
pasrebus ar nematai driskiau kiek lietuviu liko tuose miesteliuose , kaimeliiuose ?? ir kiek ju aplamai isnyko per tuos 33 metus iskrypeliu okupacijos..

Pensininkas

Pensininkas portretas
Miesteliai ,kaimai, miestai isgrazejo, kanalizacijas ivede ,vandentieki- tai europiniai pinigi padare! Pensijos neblogos,kas turi staza ,algos geros ,kas netingi dirbti. Tik lodyriams prokremlinems ziurkems blogai ,valdzia doooooooda per mazai. Tai deka ,kad mes priklausome europos sajungai. Prie ruso gyvenome mesle, negalejome keliauti tokiau sssr sienu. Jaunimas renkasi kur studijuoti,kur dirbti. Nato duoda apsauga nuo kacapu, jaunimui nereikia tarnauti sibire ,uz poliarinio rato. Nelazome putinui subines,esame laimingi ,isdidus!

Mantas

Mantas portretas
Greičiau referendumą dėl pasitraukimo iš ES, kol dar visai Lietuva nesunaikinta!

>II

>II portretas
jo, pensininkai, vaikai, soc.atskirtį patiriantys varguoliai, kurių pakilimu iš duobės niekas iš valdžios institucijų niekad nesirūpino, visada girdėjo žodį kuris kaip sunkus antspaudas buvo dedamas jeigu tik kas cypteldavo - ,,Nėra pinigų!", arba ,,Sakykit iš kur paimt pinigus tokiom išlaidom?.."O dabar matom kad Ukrainai lengvai skiriami 2 (!) milijardai, neskaitant kad žmonės 1 milijardą jau suaukojo. Kad visą savo šalies ginkluotę, valdžiagyvių ir jų nusikaltėlių, a'le paramos organizacijų dėka, atidavėm tai pačiai Ukrainai, o dabar Kasčėjus (krašto apsaugos ministras) jau gieda kad karinėm išlaidom reikės ateinantiem metam skirt 4 milijardus..Kokios sumos, jaučiat?!O kokio dydžio mūsų šalis ir kaip joje gyvena eiliniai žmonės ar žinot? Kad mūsų senukai pensininkai neskurstų per metus reikėjo tik 600 milijonų(ne milijardų), bet apie juos niekas net klausyt nenorėjo.. O čia tik taško svetimiems ,,atgalia ranka" ir pigias propagandines giesmes gieda.. Kur vos.

Antanas

Antanas portretas
Atidavė Lietuva savo suverinitetą. Koks čia laimėjimas?

ne tiek Lietuva laimejo

ne tiek Lietuva laimejo portretas
kiek keli atskiri politiniai personazai.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Seka pasakas maziesiams..

gerovietis

gerovietis portretas
Na , ,,padarėme didžiausią šuolį...'' tai jau nusileidome ar dar skriejame toliau ? Duok dieve kokion pliurzėn nenusileisti... Gal geriau mažesnį šuolį ir kur sausiau :(

jo

jo portretas
Net putka galėtų pasimokyti kaip reikia propagandą skleisti.

ll

ll portretas
Neužtenka Putinaitės ir Gaidžio komentarų,kad laimingesnį,Klausimas ar negalėjome daugiau nuveikti,kai šalyje ne buvo nei karo,nei žemės drebėjimų ir kitų stichinių nelaimių,,Tegul ekonomistai pasako,kiek gauta ES pinigų,kiek išplauta,kas juos gavo ir kiek panaudota netinkamai nes pas mus politinė korupcija legalizuota,

tik siandien

tik siandien portretas
perkant viena bata antras dovanu

as

as portretas
lnsberginiu VAGIU PROPAGANDA

?

? portretas
Laimėjo buvę lietuvių ūkininkų tvartų mėšle nakvoję esamu metu profesoriai, nes gavo galimybę iš visuomenės dugno iškovoti prie lovio, kur viską gauna už dyką ar viešą nusikalbėjimą iš parašyto lapelio tekstą skaitydami ir Lietuvos žmones vadindami bjauriausiais žodžiais.

Anonimas

Anonimas portretas
"Lietuva" tai valdžiažmogiai prie lovio bet ne tauta. Tauta tik prarado ji nyksta. Išnyks tauta, išnyks ir Lietuva

Aha

Aha portretas
tiek agresyvių gėjų ir šlykščių ped o filų+ atsibasčiusių į Lietuvą ir plėšiančių čiabuvius užsienio bankų, anksčiau laimėt tikrai neturėjom galimybės :D)

Lietuva is narystes ES ir NATO

Lietuva is narystes ES ir NATO  portretas
NELAIMEJO ABSOLIUCIAI NIEKO ---O PRARADO [ BAIGIA PRARAST] VISKA KA TUREJO.

N

N portretas
Cia tik išvardino ponai ką jie mato,kad viskas gerai.Esame ES.dalis,tai kur mūsų atlyginimai ir pensijos europinio lygio?korupcija sumazejo,taip po 40mln.nusuko ir tyla.Taip,be ES .niekaip neišgyventume,bet pusė pinųgų nukeliauja ne šaliai,o papildo ponų kišenes.Kurie rėkia,kad gyvena puikiai,o kiti valgyti neturi ką.

Norint,

Norint, portretas
bet ka galima pateikti,kaip laimejima. Netekai kojos - bato pirkti nereikes,i darba nereikes eiti! Sudege namas - nekainuoja islaikymas,draudimas,nenuverteja! Pabego zmona pas kaimyna - neprasys pinigu,nereikes 2lkinti,ne3,14s proto! Vien laimejimai,skant!

Tfu

Tfu portretas
Kada ruošiasi statyt gamyklas, šiti patys išgamos garsiausiai rėkia kad mums nereikia :) Darbo turi visi kas nori, tik lodoriai bambalius apžioję ir viskuo nepatenkinti.

LIETUVOS "LAIMĖJIMAI"

LIETUVOS "LAIMĖJIMAI" portretas
Praradome energetiką, žemės ūkį, pramonę. Kuriame užkampyje tie "laimėjimai"? Gal švietime, kultūroje ar sveikatos sistemoje? Kultūra - Šimonytės-Šurajevinė. Sveikatos - "specialistas" Dulkys. Švietimo - narkašinė....

net

net portretas
ir turėdama šeima menesines pajamas 7000€, namą už 0.5 liamo galvoju bėgti is supuvusios lt vaikams sukakus pilnametystės,.,.

laimejo daugiausiai -viskas liaudziai viskas tautai

laimejo daugiausiai -viskas liaudziai viskas tautai portretas
o tautos jau nuogi pautai...

parašykit

parašykit portretas
Kiek liandzbergais laimėjo eurų pavidalu

,,,stodami ,,, y ES su 18% balsu nuo tuo metu dar

,,,stodami ,,, y ES su 18% balsu nuo tuo metu dar  portretas
neissilaksciusios tautos , su kruopu , skalbimo milteliu ,cukraus , sunaikinus [ austreviciaus, degutieniu , kabyliu, lansbirkiu ir kitu gnydu pagelba] ignalinos AE kur elektros kaina buvo 4 kap.sunaikinus gyvulininkyste , zemes uky, mokslo ,svietimo ir sporto institucijas , pramone , gamyba , zuvininkyste, pramoniny ir zvejybos laivyna , isvijus ar privertus evakuotis pusantro milijono tautieciu is lietuvos , isdraskius seimas , sukurus demografine katastrofa --ir priveisus visu rusiu iskrypeliu , narkomanu , banditu, vagiu ,aferistu , savizudziu simtus tukstanciu --Gaidzio propogandonai besitaskydami seilemis is snukiu aiskina kierk daug LIETUVA LAIMEJO BUDAMA INKORPORUOTA Y ES IR NATO ...manau neuzilgo lietuva pasidziaugs ir NATO jankiskais,,, LAIMEJIMAIS,,,sededami ant radioaktyviu griuvesiu prie savo sunaikintu namu ir nuzudytu vaiku kapu..

Ačkarikui

Ačkarikui portretas
A tau trūksta?

Ačkarikas

Ačkarikas portretas
O kiek gyventojų yra Lietuvoje dabar, palyginus su 2004 metais?

Aušra, nemalk Šūdo

Aušra, nemalk Šūdo  portretas
`

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Toks ir laimėjimas, nes aklas aklą toli nenuves...

Tfu

Tfu portretas
Velnietis vladimiras skardziai loja ,bet i rodina nesiruosia.

O

O portretas
Gal daugeusei pinigų išvogė, estai kažkodėl gereu gyvena atsikratę komunistinių nuopisų

Vilnietis

Vilnietis portretas
Tai žydlansbergių pasamdytų "prcesorių" eilinė rinkiminė propogada. Gal koks LRT nuprotintas ir patikes kad PIŠ geriausia kas nutiko.

Jo

Jo portretas
Kai visa gyvenima suda malei tai nieko nuostabaus kad gyvenimo pabaigoje stovi istiesta ranka.

ReAlus

ReAlus portretas
Šiuos skaičius reikia skelbti kasdieną, o ne kartą į metus. Visi žinome, kad lietuviai dar niekad taip gerai ir saugiai negyveno.

pritariu

pritariu portretas
Tai jau taip, vien ko Ignalinos uždarymas vertas :)

Anonimas

Anonimas portretas
kokia čia valstybė jei neturi savo banko kuris gintu savo žmones lietuva galvojo kad pati nesigindama bus apginta nato tai tur būt ir su banku ,bet užsienio bankai tik apiplešinėja žmones ir iš valstybės išveža pelna

Cha

Cha  portretas
Kas dešimtas vaikas neišsigimęs, tu bent tiki oligofrene ką čia paistai? Nepatinka važiuok į rodiną, ten visi labai puikūs:)

Akivaizdu

Akivaizdu portretas
Bomzu pilna,puse tautos issivazinejo svetur,Kara's ant slenkscio.tapome laimingesni?arkliui papasakok pas ji galva didesne,gal patikes

Kas čia per dezinformacija?

Kas čia per dezinformacija? portretas
Lietuvos valstybės skola lyginant su BVP yra arti 40 proc, vien nuo 2020 m ji išaugo 8 proc. Švietimo, mokslo, medicinos sistemos sugriuvo. Mokiniai 44 proc yra su atsilikusiu protiniu vystymusi, netinka tarnybai kariuomenėje. Išsigimimų skaičius vaikų tarpe toks didelis, kad normalus ir daugmaž sveikas yra tik vienas vaikas iš 10. Korupcija tokia didelė, kad nuo 1995 m, kada už tarptautinį projektą reikėdavo duoti tris proc nuo projekto sumos kyšį grynaisiais, gabar yra 13 proc net nuo švietimo projektų pačių mažiausiųjų. Lietuvoje kriminogeninė situacija tokia baisi, jog esame nesaugi valstybė, be to, iš Lietuvix plaunami pinigai į trečiadaia šalis, remiamas terorizmas. Kultūros lygis žemas, ištisai propaguojama padugnių ir cirko klounų kultūra, kuri su Lietuva net nieko bendro neturi. Per dvejus metus į Lietuvą įleido 200 tūkstančių veltėdžių iš Ukrainos, dėl ko valstybė virto nusikaltimų židiniu ir tas tik stiprės, paskui tuos ukrainiečių parazitus įvažiuoja Tie, kurie juos žudys.

Cha

Cha  portretas
Kacapai visada gaidys buvo, tai toks ir liko

teisybe parasius apie siuos ....lietuviskus ,,,

teisybe parasius apie siuos ....lietuviskus ,,, portretas
laimejimus ES --gaidynas komentaro nepraleidzia,...

Cha

Cha  portretas
Ruskiai daug laimėjo,vis laukė kol doleris sužlugs o jis nuo 30rublių už dolerį pakilo iki 90 :D

As

As portretas
Kazkoks propagandinis rasinelis....mano nuomone Lietuva laimejo labai daug skolu per tuos 30 metu.

Cha

Cha  portretas
Tik tinginiai to nejaučia, jiems bambą graužia pavydas kad kiti geriau gyvena, o dirbt tingi, prie ruskio gerai buvo,visi sulyginti buvo, vienodomis šukuosenomis ir vienodais skarmalais ir beveik vienodai išdulkintom smegenimis

jk

jk portretas
Tik eiliniai žmones to nejaučia,atlyginimai medikams ,mokytojams,kultūros darbuotojams skurdūs ,pensijos elgetiškos,va seimomnariai ministrai nalgas pasikelia tūkstančiais ie dar vagia

Įsisavino

Įsisavino portretas
ES pinigus(tie pinigėliai sukrito kažkam į kišenę). Pridėjo užkanpiuos šaligatvių, vidury miško medinių takų, kurie jau daug apleisti ir supuvę. Nu va mokykloms, darželiams įstatė langus plastiko. O laisva Lietuva jau 30+ metų. Kiek pastatė mokyklų, darželių, ligoninių....tik Mortos plečiasi ir turtingėja valandom, o kas mažam žmogui. Atominę ES privertė uždaryti, bet Ignitis išsimoka dividendus po du kartus per metus. Žmonės dar gyvena nes labai daug juodų pinigų cirkuliuoja. Su gyvulių ūkiu iš vis nesitvarko, nes kapitalistams mokesčių betvarkė irgi papildomus pinigus suneša.

Tai

Tai portretas
laimejo ar pralaimejo? Kolkas laimejimu nesimato!

Alga

Alga portretas
Pakilo nuo 400 litu iki 650 euru va ir visa gerove

labai prasau isskaidykite kas is lietuvos pilieciu t,y.

labai prasau isskaidykite kas is lietuvos pilieciu t,y. portretas
kokios grupes gavo didziausia pelna t.y.nauda.Prasau pradekite nuo viarslynyku ir pan. DEKUI JEI RASITE SAVYJE JEGU TAI PAVIESINTI.

Anonimas

Anonimas portretas
griūk aukštielninkas . o kodėl lyginat su tuo kas buvo prieš 30 metų. Jūs lyginkit su 536 metais, arba su 1349 metais. tai mūsų gyvenimas luginamuose akičiuose apskritai rojus.

iš portretas
tos begalinės laimės kriminalinės žinios nebetelpa į 3 lapus kasdien, nekalbant apie nusižudžiusius savanoriškai.

John Rambo

John Rambo portretas
Lygiai kaip kadaise Lietuvos TSR gaudavo antrą pagal proporciją TSRS biudžeto dalį

Anonimas

Anonimas portretas
Vagys tikrai laimejo tik ne zmogelis !

idomu kodel

idomu kodel portretas
kauno dienoje nera sttraipsniu kuriais Prezidentas Zelenkis ragina savo ukrainiecius dezertyrus grysti namo ginti Ukrainos.

Siaip

Siaip portretas
Ka pasakytu terbakrauskis?is ES pinigeliu mynta. NATO jo karves saugoja.sitas pusprotis net broliui liepe sukurti seriala apie ji.nu nevisprotis ne kitaip

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na nors nepudrinkite smegenų eiliniams Lietuvos gyventjams, ne LIETUVA laimėjo daugiausi, o valdžiažmogai, oligarchai i kitokie labai labai LIETUVAI ,,reikalingi,, žmogagyviai! Jei es parama būtų panaudota pilnai pagal paskirtį, o nepatekę į išrinktųjų nuosavas mašnas(j.Janonis) tai Lietuva būtų tikrai suklestėjus, bet juk čia LIETUVA, čia valdžiažmogai negali nevokti...

Prakeikti liberastkonservai

Prakeikti liberastkonservai portretas
Kada uždarys tą melo irštvą?

Muilo burbulas

Muilo burbulas portretas
Matosi iš duobėtų kelių, griūvančių tiltų, išsivažinėjusios tautos, šimtų tūkstančių imigrantų, klestinčios korupcijos... Galima tęsti ir tęsti... Pasiekimai katastrofiški.

GGG

GGG portretas
Taip nepasinaudoti EU suteiktom galimybėm reikia būti "eugenijais" kitos šalys susitvarkė miestus, kelius, infrastrutura sutvarkė gyventojam. Na o musiškiai per gobšuma milijonus "prafukino"

Laimėjimas

Laimėjimas portretas
"Laimėjo" trečdalio tautos išnaikinimą...

Lk

Lk portretas
Didžiausias laimėjimas- uždaryta atominė elektrinė, kuri dar galėjo saugiai veikti 50 metų.

NEMAIŠYKITE...

NEMAIŠYKITE... portretas
Ne Lietuva gavo daugiausiai, o konkrečiai - išdavikiškų landsbergių familija ir ją remianti šaika. Lietuvos žmonės tik nuskurdo. Iki 1990 metų jie net butus gaudavo NEMOKAMAI. Mokslas, gydymas buvo nemokamas TIKRĄJĄ, o ne MENAMA prasme. Ir...valkatų prie šiukšliadėžių nematėme.

Pelėda

Pelėda portretas
Užsakomasis straipsnis prieš rinkimus. Taip, anot kubiliaus, jie pralenkė net Japoniją.Tai jie , lanzberginiai. Bet ne Lietuvos žmonės. Milijonas žmonių pabėgo iš tos "gerovės" valstybės. Be jūsų rašliavų matome, kur nuėjome. Viskas griūva. Prie visų "gerovių" galime pridėti ir Lietuvos žmonių psichinės sveikatos pablogėjimą. Juk ruošiatės išplėsti psichinės sveikatos pagalbą.

Skolinė vergovė

Skolinė vergovė portretas
Tiesiog nuostabūs pasiekimai ir laimėjimai.. Lietuvos valdžios skola trečiąjį praėjusių metų gale siekė 26,6 mlrd. Eurų ir sudarė 37,4% viso šalies bendrojo vidaus produkto (BVP) . Šiemet skolinsis dar beveik 6 milijardus.Įdomu kas gražins?

MELAS

MELAS portretas
pALYGINKITE KELIŲ BŪKLĘ lENKIJOJE IR lIETUVOJE, PER TĄ PATĮ LAIKĄ IR BUS AIŠKU.

Paf

Paf portretas
Pimpalo verta informacija

Mandagus klausimas

Mandagus klausimas portretas
Kas iš tiesų laimėjo? Žmonės to laimėjimo nepastebėjo, nes kaip gyveno taip ir gyvena nuo algos iki algos, o kiti gudručiai tikrai laimėjo, nes kaip buvo turtingi po to laimėjimo KAŽKODĖL tapo dar turtingesni. Tai kas laimėjo?

Fritz

Fritz  portretas
Viskas dar pagrazinta. Kodel negvildeno ES senuju Valstybiu nuomones apie LT. Ji minusine. Komunistai, milicija, LTSR teisesauga ir islaptinti savi KGBistai. Ko tiketis is tokios Valstybes ir jos rinkeju? Bent prisipazinot, kad be ES pinigu butu kaip Moldavijoje. Neturetut net uz ka gatves apsviesti! Bet jum to apsvietimo ir nereikia. Jusu renkamu komunistu raudona praeitis kelia nusviecia.

Gerai

Gerai portretas
Kad emigravo atmatos

ABSOLIUTUS SKURDAS

ABSOLIUTUS SKURDAS portretas
Kiek kartu padidejo ir dabar vis nemazeja.pensijos nera palyginamo rodiklio,o apie korupcija nera ka ir kalbeti ,kur milijonai isvogti paskutiniu metu kaune ,isvogti losimu namuose ,o apie masiulio ir ko ar pamirsote.aisku be ES mes butume nusirite i afrikos lygi.todel bendras rezultatas uztusuoja kitus rodiklius

Vogė

Vogė portretas
ir raudonieji, ir baltieji... Visi vogė, kas tik kur priėjo... Emigracija išaugo ne kartais, o tik apie 30%... Be ES, dabar būtume kaip dabartinė Moldova..:-)))

Nu jo

Nu jo portretas
Uzmirso paminet kad ir emigracija isaugo 1000000 kartu

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gal daugiausia išvogė.Valdant raudoniems.

Galerijos

Daugiau straipsnių