Quantcast

Kai kuriems elektros vartotojams – nemaloni žinia

Grįžti į straipsnį

v

v portretas
Ryšium su tuom, kad be elektros jau neina gyvent, ir tai beveik pirmo būtinumo prekė, manau būtų logiška jeigu elektros tiekėjai privalėtų būti tik ne pelno siekiančios įmonės.

drožbergenas

drožbergenas portretas
na ka ir matome kad investicijos i ismaniuosius skaitiklius atsipirks,niekam nereikes deklaruoti o duomenys bus gauti-patenkinti visi kaip ir turi buti.

Kreivas \\\\\.../////

Kreivas  \\\\\...///// portretas
Nėra maloniau,kai visi el.prietaisai išjungti,o "išmanusis" skaitliukas eurus kapsi ar ne kreiva'snuki?

Kažkokie pezalai

Kažkokie pezalai portretas
Sistemos perdavinėjančios skaitiklio duomenis nėra tobulos,dingus elektrai skaitiklis vistiek ją skaičiuos.Kas dėl mokėjimo,tai jei sąskaitos nebus apmokėtos,tai bus skolos nepriklausomai ar tai išmanus skaitiklis,ar ne.

Priežastys įvairios būna

Priežastys įvairios būna portretas
Pvz., seno žmogaus sveikata jau taip pablogėja, kad jis didesnę paros dalį lovoje praleidžia, nebegeba nei pažiūrėti, ką jam skaitiklis prisuko, nei sumokėti. Gal net jį kas nors pas save išsivežė, kad galėtų pasikeisdami bent kiek prižiūrėti, o čia likęs šaldytuvas kažką prisuka... Neįsivaizduoju, kaip kad ir man ateis toks laikas - kaip tvarkytis, kad skolon neįklimpčiau?

skaitytojas

skaitytojas portretas
Nereikia vartotojams knist smegenu , kad ankstesnis skaitmeninis el skaitiklis neteisingai skaicevo ,,o ar zino tie luzeriai kad ismanusis skaitiklis gereu neskaiciuoja , nes programine yranga yra pakoreguota taip kad skaiciuotu ta tarkim menesio vidurky ,,bet senasis skaitiklis ir geras buvo tol kol kazkokie ale eso vagys nepasako klientui kad naujame skaitiklyje ydiegtas modemas su omnitelio paslaugomis kurios sudaro gal net puse elektros suvrtotos kainos ,,,tai va mano skaitiklis bus uzrakintas tol kol nereiks man moketi uz kazkieno mobilu rysy ,,,tai va as turiu savo nupsava modema tai ir eso tegul jungesi per mano tele 2 tinklus ...

Galerijos

Daugiau straipsnių