Quantcast

COVID-19 statistika Lietuvoje: 853 nauji atvejai, trys mirtys

  • Teksto dydis:

Praėjusią parą Lietuvoje nustatyti 853 nauji COVID-19 atvejai, trys žmonės mirė, šeštadienį skelbia Valstybės duomenų agentūra.

14 dienų naujų susirgimų koronavirusu skaičius 100 tūkst. gyventojų šiuo metu siekia 341,7 atvejo, septynių dienų teigiamų diagnostinių testų rodiklis – 30,3 procento.

COVID-19 piką buvo pasiekęs 2022-ųjų vasario pradžioje, tuomet per parą buvo nustatoma daugiau kaip 14 tūkst. užsikrėtimų šia liga. Iš viso šalyje bent kartą koronavirusu užsikrėtė apie 1,19 mln. žmonių.

Nuo šių metų gegužės laikęsis nedidelis sergamumas COVID-19 ėmė augti rugsėjo viduryje.

Lietuvoje mažiausiai vieną skiepo dozę yra gavę du trečdaliai gyventojų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>D

>>>D portretas
Palauk su tais antibiotikais.Kai reikes gauti tai manau nebus lengva.Vel bus visokiu issisukinejimu.Dabar paklauskime kodel vel mire ( kaip spaudoje pranesta) TRYS zmones.Tai reiskia kad vel negydo. Nejaugi tas Kovidas toks neiveikiamas?

tevas

tevas portretas
nu jau gal nustokit su ta nesamone...

D.

D. portretas
Gąsdina "mirtimis nuo COVID-19", nes kaip kitaip privers visus vartoti "ANTIBIOTIKUS", kuriuos VISIEMS, susirgusiems "ūmiomis kvėpavimo takų infekcijomis" , nuo sausio 1-osios "dalins" NEMOKAMAI. Dar prieš porą savaitėlių Dulkys verkšleno, kad "antibiotikų visur trūksta", bet staiga jų atsirado tiek, kad net nemokamai duos visiems ?! NETIKIU šituo "geranoriškumu", nors tu ką.Juk čia tas pat, kaip su "vakcinomis" - "savanoriškai-per prievartą", o senoliams net mokėjo po 100 EUR... Neseniai žiniasklaida pranešė oficialiai, kad Lietuvoje kuriamos genetinės ir kitokios amerikonų laboratorijos už milžiniškas sumas,- neilgai teko laukti "vaisių" : staiga atsirado "nemokami ANTIBIOTIKAI"... Nemokamas sūris- tik pelėkautuose,ir tai- vos vieną kartą...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių