Quantcast

Buvęs garsus JAV tenisininkas papasakojo apie jį Rusijoje apiplėšusį policininką

Buvęs garsus JAV tenisininkas Andy Roddickas socialiniame tinkle X papasakojo seną istoriją. Jis prisiminė, kaip 2006 metais jį apiplėšė Rusijos policininkas.

„Jis paprasčiausiai priėjo prie manęs ir paklausė: kiek turi pinigų grynaisiais. Aš atsakiau, kad turiu 300 dolerių. Tada policijos pareigūnas man pasakė: atiduok man juos arba sėsi į kalėjimą. Aš atidaviau pinigus, o policininkas nuėjo savo keliais“, –  prisiminė A. Roddickas.

Buvęs sportininkas paaiškino, kad tai atsitiko, kai vyko Daviso taurės turnyras. Amerikietis akcentavo, kad tada dėl minėto įvykio nenorėjo kelti triukšmo, nes manė, kad tai – vienetinis atvejis.

„Tačiau dabar aš geriau suprantu visas aplinkybes“, – pridūrė A. Roddickas.

2006-aisiais metais Daviso taurės turnyras vyko Maskvoje. Pusfinalyje JAV teniso rinktinė pralaimėjo Rusijos sportininkams. Pastarieji vėliau įveikė Argentiną ir iškovojo taurę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu portretas
jai tai vyktu usa tai mentas dar butu ir i sikna atpis..s

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Maskvos stribai gerokai pralenkė SSSR milicininkus ,kurie buvo dar kažkiek dievobaimingi. Banditai gerokai mažiau pavojingi, jie tik apiplėš, o šie pakiš narkotikų ar šovinį ir teisybę atrasi po 10 metų išeidamas pro kalėjimo vartus. Aš pats patyriau visa tai ,ir, persižegnojau pervažiavęs Rusijos sieną ,kad niekada ten daugiau neatsidurčiau.

Pakrante

Pakrante  portretas
Gerai,kad dar mientas paleido,būtų paemes babkes ir tipo nieko nežinau !
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių