Quantcast

Liūdna žinia: „Hamas“ pagrobta tatuiruočių meistrė – mirusi

  • Teksto dydis:

Pirmadienį pranešta apie 22-jų tatuiruočių meistrės Shani Louk, kuri, kaip manoma, buvo pagrobta per „Hamas“ išpuolį spalio 7 dieną, mirtį. Tai patvirtino merginos šeima, skelbia Vokietijos naujienų kanalas RTL.

Nors Sh. Louk kūnas dar nerastas, buvo aptikta kaukolės kaulo skeveldra, iš kurios paimtas DNR mėginys. Reikalingą palyginimo medžiagą tėvai buvo pateikę jau seniai.

Ricarda Louk, mirusios motina, mano, jog dukra mirė spalio 7 dieną – ji galėjo žūti nuo šūvio į kaukolę, rašo „Times of Israel“.

„Deja, vakar gavome žinią, kad mano dukters nebėra gyvos“, – pranešė R. Louk.

Anot „The Independent“, Sh. Louk šeimos nariai gavo tragišką Izraelio gelbėjimo tarnybos laišką, kuriame teigiama, kad buvo rastas ir identifikuotas kaukolės kaulas, be kurio žmogus negali išgyventi.

Jos sesuo Adi taip pat patvirtino merginos mirtį instagrame.

„Su dideliu liūdesiu pranešame, kad mirė mano sesuo (tegul jos atminimas bus palaima)“, – rašė Sh. Louk sesuo.

Mirtį patvirtino ministerija

Tai, kad Sh. Louk yra negyva, pirmadienį patvirtino Izraelio užsienio reikalų ministerija.

„Mūsų širdys sudaužytos, – rašoma ministerijos žinutėje socialiniame tinkle „X“. – Shani, kurią „Hamas“ teroristai pagrobė iš muzikos festivalio, kankino ir vežiojo po Gazos Ruožą, patyrė nesuvokiamą siaubą. Tegul jos atminimas būna palaimintas.“

Kaip buvo pranešta anksčiau, Sh. Louk, turinčią dvigubą Vokietijos ir Izraelio pilietybę, pagrobė „Hamas“ teroristai. Vaizdo įrašas, kuriame jauna moteris guli pikape nejudėdama ir pusnuogė, apskriejo visą pasaulį ir Sh. Louk tapo siaubingo „Hamas“ teroristinio išpuolio prieš Izraelį veidu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

labusas suskėlė

labusas suskėlė portretas
anekdotą kultūringas labusas. Aišku, yra kultūringų. Bet jie ne labusai. Nežinai kas sralinas? vieną raidę pakeist nesugebi? O kukurūznikas, lavonidas - nežinai? Bent partškola ką nors sako?

.....ačiū už įvertinimą......

.....ačiū už įvertinimą...... portretas
>>>>kultūringas labusas>>>> Aš žinau kas yra STALINAS ,bet nežinau kas yra sralinas......Duok Dieve Jums ,kultūringas žmogau , tiek perskaityti knygų kiek aš skaičiau .Parašykit kas yra rusas ,kad galėčiau jus vertinti....

kultūringas labusas

kultūringas labusas portretas
. Kulturingas žmogus būtų skaitęs R. Gavelio "Vilniaus Pokerį". Ir žinotų kas tas sralinas. Bukas labusas - taip rusai tyčiojos, bo labusai žmonių kalbos nemokėjo - garsių autorių neskaito.
VISI KOMENTARAI 85

Galerijos

Daugiau straipsnių