Quantcast

Izraelis paskelbė uždaręs pagrindinį sienos perėjimo į Gazos Ruožą punktą

  • Teksto dydis:

Izraelis sekmadienį paskelbė uždaręs pagrindinį sienos perėjimo į Gazos Ruožą punktą, teigdamas, kad šis buvo apšaudytas.

Žydų valstybės kariuomenės duomenimis, netoli Kerem Šalomo perėjos buvo paleista apie 10 raketų. Ji nurodė, kad raketos atskriejo iš Rafacho, tačiau daugiau informacijos nepateikė.

Kerem Šalomas yra pagrindinis sienos kirtimo punktas, per kurį į karo nualintą palestiniečių anklavą patenka humanitarinė pagalba.

Izraelio kariuomenė teigė, kad šiuo metu perėja uždaryta, o humanitarinę pagalbą gabenantiems sunkvežimiams draudžiama ją kirsti.

Perėjimo punktas uždarytas tuo metu, kai Gazos Ruožo gyventojams kritiškai trūksta maisto, vandens ir kitų būtiniausių reikmenų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sionistai žudikai

Sionistai žudikai portretas
Melagiai Izraelis. Uždarė žiniasklaidą,patys paleido tas raketas. Kad galėtų uždarę palestiniečius žudyti,kankinti, marinti badu. Šlykštynės!!!!

Kruvini

Kruvini  portretas
iki alkūnių žydpalaikių okupantai ir teroristai naikina taikius palestiniečius ,RUSIJA tik šventa avelė prieš tuos išgamas žydpalaikių žudikus, gaila kad Adolfas Hitleris neatliko savo darbo iki galo !!!

Neaišku

Neaišku portretas
Gali buti kad patys paleido raketas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių