Quantcast

Rusija blokavo JT pranešimą, smerkiantį Ukrainos bombardavimą

  • Teksto dydis:

Rusija šeštadienį blokavo Vakarų šalių palaikomą Jungtinių Tautų (JT) Saugumo Tarybos pranešimą, siekiant pasmerkti beatodairišką Ukrainos pietrytinio Mariupolio uostamiesčio apšaudymą raketomis, per kurį žuvo apie 30 civilių, o dar per 90 žmonių buvo sužeisti.

Dokumente, kurį mėginta priimti, raginama „nedelsiant deeskaluoti smurtą“, laikytis rugsėjį paskelbtų paliaubų ir atlikti „objektyvų tyrimą“ dėl šeštadienį surengto Mariupolio bombardavimo iš salvinės raketų ugnies sistemų „Grad“.

Rusijos misijos prieš JT pranešime sakoma, kad dėl to pareiškimo nepavyko susitarti, nes Didžioji Britanija reikalavo pasmerkti prorusiškų separatistų „savigynos pajėgas“, kurias palaiko Maskva. Rusijos misija pabrėžė, kad JT Saugumo Tarybai priklausančios Vakarų šalys niekada nepasmerkė jokių Ukrainos vyriausybės pareiškimų arba veiksmų.


Šiame straipsnyje: MariupolisRusijos vetoJT STGradkaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Separatistai

Separatistai portretas
Kosovo separatistai kovojo kazkur tai 5 metus .Kieno ginklais ir kokiomis pajegomis palaikomi pasiskaite suzinosite.Kiek zuvo ,kas buvo sunaikinta taip pat galima pasiskaityti.Neramumai tesiasi ir dabar nuo 1996tu metu.Kraujas ten taip pat zmoniu.NATO IR ES su JAV palaiko tuos kurie nori atsiskirti. Ukraina yra nevykusi valstybė („Failed State“). Ukraina yra labiau geografinis terminas, daugiau nurodantis istorinę geografinę Rusijos teritoriją, nei Ukrainą, kaip valstybę. Iš tikrųjų šioje teritorijoje niekada nebuvo tikros nepriklausomos Ukrainos valstybės iki 1991 metų rugpjūčio perversmo Maskvoje. Ukraina, kaip nepriklausoma valstybė egzistuoja vos 23 metus.Apie apgyvendinima Ukrainos teritorijos ir tautybes galite paskaityti nuomone-"ramunas-alaunis-ukraina-valstybe-sukurta-vokietijos"-ir nesakykite kad tik tai tiesa Kas zinote kitus istorinius faktus ? Idomu..Vienos tiesos nebuvo ir nebus.Lietuvos ziniasklaidos nebarkit; netaisyklingai rasysi -uzdarys.

kodėl

kodėl portretas
niekas nepateikia klausimo svarstymui JT Saugumo Taryboje,kad svarstomoji valstybė neturėtų galimybės blokuoti sprendimo priėmimą,o dalyvaudama diskusijoe turėtų maksimalią galimybę balsuoti "susilaikydama".

va taip

va taip portretas
Vokieciai raso kad ukrai kaip voge taip ir dabar vagia.Jiem ir karas reikalingas.Karo laiku vogti lengviau.Vokieciai raso kad praeitais metais porosenko gauja pavoge apie 450milijonu doleriu.Amerikai ukraina reikalinga be zmoniu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių