Quantcast

Princas Harry‘is ketina apsilankyti Didžiojoje Britanijoje

Britų princas Harry‘is gegužę ketina apsilankyti Didžiojoje Britanijoje. Tai pranešė jo inicijuotų sporto varžybų sužeistiems kariams „Invictus Games“ organizatoriai. Princas Harry‘is gegužės 8 d. dalyvaus padėkos pamaldose šv. Pauliaus katedroje Londone, skirtose dešimtosioms renginio gyvavimo metinėms, sakoma tinkle „X“ praskelbtame pranešime.

Atsisakę karališkųjų pareigų, Harry‘is su žmona Meghan gyvena JAV Kalifornijos valstijoje. Pora augina du vaikus: princą Archie‘į ir princesę Lilibet. Neseniai sužinota, kad Harry‘is oficialiai į Kaliforniją perkėlė ir savo pagrindinę gyvenamąją vietą. Šį žingsnį britų žiniasklaida įvertino kaip galutinį nusigręžimą nuo savo tėvynės. Harry‘io santykiai su likusiais karališkosios šeimos nariais laikomi įtemptais.

Kiek žinoma, Harry‘is pastarąjį kartą Didžiojoje Britanijoje lankėsi šių metų vasarį, kai paskelbta apie jo tėvui karaliui Karoliui III diagnozuotą vėžį. Abu jie esą susitiko trumpo asmeninio pokalbio. Anot pranešimų, iš karto po to Harry‘is išskrido atgal į JAV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nusišikt,kur šitas

Nusišikt,kur šitas portretas
kvailys nori apsilankyt.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių