Quantcast

Nuotrauka, kurioje „Hamas“ viešai demonstruoja moters kūną, laimėjo prestižinį apdovanojimą

  • Teksto dydis:

Nuotrauka, kurioje pavaizduotas beveik nuogas „Hamas“ teroristų nužudytos Shani Louk kūnas, buvo apdovanota prestižiniu metų nuotraukos prizu. Tai sukėlė žmonių pasipiktinimą, kai kurie laimėjimą pavadino „žydų gyvybių išniekinimu“.

Nuotrauka padėjo „Associated Press“ (AP) užsitikrinti pirmąją vietą vienoje iš „The Pictures of the Year International“ apdovanojimų kategorijų anksčiau šį mėnesį, pranešė „New York Post“.

„Pictures of the Year“ teigimu, šis konkursas – seniausias fotožurnalistikos pasaulyje.

Apdovanojimo organizatoriai instagrame paskelbė neužtuošuotą jaunos moters nuotrauką, vėliau ji buvo ištrinta.

Socialinėje medijoje kilo pasipiktinimas dėl AP laimėjimo – kai kurie vartotojai tvirtino, kad konkursas niekina Sh. Louk atminimą.

„Spalio 7 d. aukos Sh. Louk šeima nori, kad ji būtų prisiminta gyva ir besišypsanti“, – tinkle „X“ rašė vienas vartotojas.

Scanpix nuotr.

Tuo tarpu daugelis nusitaikė į Ali Mahmudą, laisvai samdomą fotožurnalistą, kuris ir nufotografavo jauną moterį.

„Jis yra apdovanojamas už tai, kad padarė šią žmogžudžių, prievartautojų, teroristų nuotrauką su žiauriai iškreiptu Sh. Louk kūnu“, – pažymėjo vienas „X“ vartotojas.

Instagramo nuotr.

Kaip buvo pranešta anksčiau, Sh. Louk buvo tatuiruočių meistrė, turinti dvigubą Vokietijos ir Izraelio pilietybę. Jauna moteris dalyvavo festivalyje už taiką, kai į jį įsiveržė „Hamas“ teroristai ir ji buvo pagrobta. Vaizdo įrašas, kuriame moteris guli pikape pusnuogė, apskriejo visą pasaulį ir Sh. Louk tapo „Hamas“ teroristinio išpuolio prieš Izraelį veidu.

Tai, kad Sh. Louk yra negyva, patvirtino Izraelio užsienio reikalų ministerija. Teigiama, kad jaunai moteriai galvą nukirto jos pagrobėjai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Spenius

Spenius portretas
Kiekvienas palestinietis yra gyvulys

Anonimas

Anonimas portretas
Taip!!! Suzvereje pasailio zmonijos atmatos.///lyg juos ne moterys butu gimde???! Dar kudikysteje //tie blogio nuotrupos// yra "pripumpuojami " neapykanta ,pazeminimu moterim... brudai.

Šliužai

Šliužai portretas
Laukiniai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių