Quantcast

E. Macronas: Prancūzija netaiko dvigubų standartų Izraelio ir „Hamas“ karo atžvilgiu

  • Teksto dydis:

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas), atremdamas kritiką dėl savo vyriausybės atsako į Izraelio ir palestiniečių kovotojų grupuotės „Hamas“ karą, trečiadienį pareiškė, kad Paryžius šio konflikto atžvilgiu netaiko dvigubų standartų.

„Tarptautinė teisė galioja visiems, o Prancūzija puoselėja universalias humanizmo vertybes“, – per bendrą spaudos konferenciją su Egipto prezidentu Abdel Fattahu al Sisi (Abdel Fatahu Sisiu) Kaire sakė E. Macronas, reaguodamas į arabų šalių lyderių, kaltinančių Vakarų valstybes nekreipiant dėmesio į palestiniečiams daromą žalą, teiginius.

„Visos gyvybės yra lygios, visos aukos nusipelno mūsų užuojautos ir ilgalaikio įsipareigojimo siekti teisingos ir tvarios taikos Artimuosiuose Rytuose“, – teigė Prancūzijos prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
kol nebus pasalinti visi sie visu saliu klonstatytiniai nieko gero nelauk siam velniu politmaratone kuriame zudomi zmones ir tik sviesios jegos gali sunaikint siu padaru egzistencija tai likime zmonemis ir atmeskime visas ju /vertybes/ grudamas per visas /skyles/ pppz=0
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių