Quantcast

Moteris pusantrų metų terorizuoja kaimynus

  • Teksto dydis:

Vieno daugiabučio Panevėžyje gyventojai jau pusantrų metų tapo kaimynės įkaitais, nes ji pro langus mėto šiukšlių maišus ir net konservų stiklainius, praneša LNK žinių tarnyba.

Bet dabar situacija pasidarė dar grėsmingesnė, nes ta pati kaimynė užliejo žemiau esančius butus, o į savąjį ne tik avarinės tarnybos neįsileidžia, bet ir policijos su ugniagesiais. 

Be to, moteris  visiems grasina. Namo bendrijos pirmininkės ji ne tik neįsileido, bet ir pagrasino, kad pirmininkė su kirviu gaus į tarpuragį.

 Iš pradžių pareigūnai ketino laužti duris, tačiau vėliau apsigalvojo ir 70-čiai butų užsuko vandenį.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau valdžia neigali.

Manau valdžia neigali. portretas
Lietuvos valdžia neigali /Per 30 m.negali susitvarkyti su nevalyvais ar psichiniais ligoniais..Kauno miesto viduryje studentų vadinamame miestelyje Gričiupio 2 gyvena nusavame name 70 -čiai ir neturi tualeto .Viska pila ikrūmus ir į Gričiupio upeli.Aplink viskas smirdi.Mat negali įeiti iį privačia valdą ir negali nieko padaryti.Tai aplinkiniai kenčiame baisia smarve /Taip teršiamas upelis ne tik jų bet ir kitų prie upelio gyvenančiu žmonių.Ypač savaitgali leidžia į upeli visas nuotekas.Ir tai yra Kauno miesto centre.Atvykę žmonės iš toliau klausia kas čia dedasi/Mat vienkiemiuose reikia panaikintinti tualetus ir kažkur prisijungti.O miestuose manau ne tik Kaune to nereikia.Ar įlgai taip tesis?

SEIMUI

SEIMUI portretas
O MŪSŲ SEIMO NARIAI NEGALI IŠSPRĘSTI TOKIO KLAUSIMO,KAI PAŽEIDŽIAMOS GYVENTOJŲ TEISĖS DĖL NEVALYVŲ KAIMYNŲ.KODĖL TVARKINGIEMS GYVENTOJAMS GALIMA TRUKDYTI,O NEVALYVŲ NEGALIMA TIESIOG IŠMESTI.

Kaunietei iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai

Kaunietei  iš Kaimo konservatoriu patlaižuniai portretas
"Apžiūrėkite skylę tvoroje ir praneškite policijai, iš kurios ji pusės -šios ar anos".
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių