Quantcast

A. Zuokas su žmona Augusta sūpuoja naujagimę: atskleidė ir vardą

  • Teksto dydis:

Politikas Artūras Zuokas ir jo žmona, smuikininkė Augusta Zuokė gyvena džiugiomis nuotaikomis – pora sulaukė šeimos pagausėjimo.

Džiugia žinia A. Zuokas pasidalijo feisbuke.

„Norime pasidalinti džiugia naujiena! Vilniuje, žemai skraidančių angelų mieste, nusileido dar vienas angeliukas – Agata! Esame be galo laimingi ir apdovanoti“, – trečiadienio vakarą rašė A. Zuokas.

 

 

Primename, kad žinoma pora 2022 m. rudenį aukso žiedus sumainė ne tik Italijoje, bet ir Lietuvoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jOANA

jOANA  portretas
Visai nesvarbu kiek metu moteris gimdo puiku baisu likti bevaikiai tai niekam verta moteris bevaisė tokios greit sensta buna irzliosir kaip tas bevaisius medis stovi tik vieta užima gadina vaizda Kas gražaus ir ar galima vadinti moterim piša grybė tai ir ju mastysena vargana ir protelis suirzes nepilnaverttės žmogystos Tegul moteris gimdo ir pagarba tik čia senis per daug išsišoko aišku jam reiki briuyseli kad nebutu paliktas juk ateina senatvė ir dar labai vyriokas prašovė šitaip reklamuotis durnystė ar nesupranta kad ner ka žiūrėti kaip senuko tokie vargai laukiaSakyčiau jis vienišas ar senai vienas gyvena tai gerai vedei ir tyliai džiaukis o ne reklamuokis kaip nuprotėjas senis kad iš buvusiu vaiku bendraklasei juokiasi

Ji

Ji portretas
Vat taip. Zmona bloga tapo O kita jau geriausia pradzioj visos geros proto tie diedai nebeturi . Bet pirma zmona dar laimingesne liko nereiks senatvej seno diedo priziureti.

Kas čia reklamuojami?

Kas čia reklamuojami? portretas
Kodėl reklamuojate du susenusius patologiškai nesveikus Vilniaus nabagus? Įstatymiškai draudžiama reklamuoti, kaip seni išsigimėliai gimdo kitus išsigimėlius. Ar Vilniuje norite atkurti idiotų, bepročių, išsigimusių žydų getą ties Sluškų dvaru? Ten laikydavo tokius išsigimusius žydus kaip šitie, prie žmonių jų net išeiti neleisdavo. Šitie abu, žinoma, ir yra tų išsigimusių žydų palikuonys, nes išsigimę žydai tarpusavy kaip gyvuliai kergdavosi. Jie dulkinasi net tėvas su savo dukra. Nenustebsiu, iškrypėlis Zuokas lytiškai santykiauja su šita išsigimėle Agata ir aiškins, kad jai klizma stato. Žydai turi patologijas, nesugeba tuštintis, jie nuolatos per užpakalį išvalo išmatas, tą jie daro vienas kitam, taip pat artimi giminės lytiškai santykiauja ir stengiasi, kad vaikai būtų kuo labiau išsigimę. Iš išsigimėlių jie pasipelnyti, nekalbant jau apie tai, kad išsigimusį vaiką dulkina kas tik nori,niekam Agata nepasiskųs idiotė būdama, ji nesupras, kas jai į užpakalį kotą ar grėblį sugrūdo.
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių