Quantcast

A. Veryga traukiasi iš prezidento rinkimų: nesijaučiu, kad kažką apgavome

Grįžti į straipsnį

O kas dėl socialdemokratų palaikymo

O kas dėl socialdemokratų palaikymo  portretas
prezidentui Nausėdai , manau aiškiau ir būti negali ____Blinkevičiūtė suklydo dėl savo partiečių Skaitykite daugiau: .delfi.news/daily/politics/blinkeviciute-suklydo-del-savo-partieciu- ____________P.S. SOCIALDEMOKRATAI SAVO PROGRAMOJE TURI STAMBULO KONVENCIJOS RATIFIKAVIMĄ IR " ĮVAIRIAS SANTUOKAS " !

Garbė ponui Verygai ir LVŽS

Garbė ponui Verygai ir LVŽS  portretas
Garbė p. A.Verygai. Šis atsisakymas kandidatuoti yra tikroji kova dėl Lietuvos ateities. Pripažinimas kito daugiau galinčiu šitoj srity nuveikti ir jo parėmimas tuo pačiu paliekant savo paties ambicijas , tai stipraus , įžvalgaus ir atsakingo politiko pavyzdys.

.

. portretas
jums, veryga, ir nesijausite apgaves. kazi ar suvokiate kas yra nuvilti pastikejusius . taigi butent tie pasitikeje ir nuvilti balsuodami parodys kokij siknoj atsidurei..

....../

....../ portretas
Ačiū už užjautimą , ne visi atjaučia... > Ko gera esu'' visai nukvakusios kategorijos..'', nes nesutinku su LYDERYSTĖS FORMULE . Lyderis tas , paskui kurį eini , kuriuo tiki ... Kurio veikla tokia nuoširdi ,tvirta, patikima , nepalaužiama ir galinga ,kad patys žmonės ateina, susiranda, pasiūlo savo pagalbą ,prisijungia , nes jaučiasi patikimai ir atgimusia viltimi... . Pateiksiu faktą , apie kurį išgirdau . Vienas žmogus iš mūsų tarpo sirgdamas sunkiai rinko parašus popierinius... Paskutinius prirašytus lapus nepajėgė sugražinti-- žmona gražino... Rinkėjas guli ligoninėje komos būsenoje... Palieku Jums spręsti , rasti atsakymą ,kas iš tikrųjų yra lyderis... . Gerbiamas profesorius Eduardas Vaitkus yra labai geras lyderis , tinkamas prezidentas . Tauta jį ir prezidentu būnant palaikys , jei bus išrinktas... Kitaip negali būti , nes Jis toks .... .LYDERIS . DEMAGOGAS yra visa Lansbergių TERORISTINE BENDRUOMENĖ ir ypač ta dalis ,kuri valdo mūsų valstybę dabar....

to >e

to >e portretas
Vieniša ta kuri išsiskyrusi oficialiai pgl dokumentus, arba kai neištekėjusi , nes kuilys išsigando ir pabėgo padaręs vaiką. O apie sugyventinius jei jis padeda pačios būna pasisako tai tokios nevienišos skaitosi. O šiaip koks neaiškus draugas į šeimą neįsiskaito.

> ....../

> ....../ portretas
Užjaučiu :) Jūs pasirodo neskiriate ir žodžių lyderis nuo demagogo ? Lyderystė reiškia bendradarbiavimą su kitais žmonėmis siekiant bendro tikslo !!!! Man šiuo atveju tikslas - Lietuvos suklestėjimas ! Demagogas rūpinasi tik savimi , nes pakeisti nieko nei nori nei gali , lieka tušti žodžiai .

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
"....nesijaučiu, kad kažką apgavome" ....................p.Veryga, o tu išgerk savo rekomenduotų generinių vaistukų, gal tada pasijusi apgaudinėjantis lengvatikius.

....../

....../ portretas
Kaip gerai . Ką tik ''sužinojau'' ,kad seimas priima įstatymus ir kad esu'' buka.''.. Krintu ant kelių , lenkiuosi , kad padarei ''protingesnę'' ir ramiai už '' proto įkrėtimą'' sakau AČIŪ. Ko strypinėji ir bangas keli ,kad už VAITKŲ balsuojam. Už ką noriu ,už tą balsuoju , nuomonių formuotojau.. Aš neliepiu , neįrodinėju ir neprašau , kad prezidentą renkantis reikia vienytis... Visi turim savas galvas... Žinau ,kad VAITKUS IŠSKIRTINAI NUO KITŲ KANDIDATŲ YRA NEMELUOJANTIS IR SĄŽININGAS . Žinau ,kad kiek pajėgs tiek dirbs LIETUVOS IR TAUTOS interesams... Visi kandidatai TURĖJO galimybes pateikti save ir pateikė-- apsimelavo , ten kur nepatogu buvo -- pamiksėjo... Atkrenta dar Veryga iš šitų puošmenų ..... .---Kai labai nori ,susižinai kaip ir kur surinkti parašai.... .Aplamai ,kodėl nurodinėjama ką rinktis... APIE SAVO FAORITĄ PRAŠOM RAŠYTI ... Aš apie visus žinias rinkau, klausiausi jų kalbų.. .Žinosiu ar tiesą ar melą rašai....

Klaiku nuo bukumo ...

Klaiku nuo bukumo ... portretas
Įstatymus priima seimas, ne prezidentas ! Apie tai ir rašau - SEIMAS ! Lietuva parlamentinė , tokia pusiau prezidentinio valdymo valstybė ! Vetavo - balsavo prieš veto . :) Prezidentas gali siūlyti ką nori, jei seimas nepalaikys visi priešrinkimų pažadai liks tik pažadais :) Tik panašu ponas kandidatas Vaitkus jums apie tai nepaaiškino, nes nereikia jokių pokyčių Lietuvos valdyme ? Konservatoriai plos rankytėmis ?

> E

> E  portretas
Klaiku nuo bukumo....o kuri yra vieniša mama ? :) Vyras vaikų " pradėjime " nedalyvauja ? Ir kaip " patikrinsi" kiek vyrų turi " vieniša mama " ? :) Jūs nors kiek galvojate ar viskas taip beviltiškai beviltiška ?

Ir

Ir portretas
Ir balsuosiu už tą kuris panaikins vaikų pinigus turtuoliam kaip vegelė, kukuraitis, veryga, landzberg. ir kt gauna dideles algas ir dar ima vaikų pinigus, kaip negėda, Anglijoj turtuoliai perskaičiavus pajamus gale metų gražina vaikų pinigus atgal į biudžetą, taip turi būti ir Lietuvoje , nes esam ne milijonieriai, kad remt turtuolių gimdytinius.

E

E portretas
Balsuosiu už tą kuris panaikins vaikų pinigus visiems pašalpiniams, ir paliks tik vienišom mamom. Jei abu jaunas vyras su boba tik veisiasi ir nedirba daugiau nei 3metus , tokiem panaikint vaikų pinigus, tegul užsidirba.

> ....../

> ....../ portretas
Na štai ir paaiškėjo :) Liberalusis Vaitkaus fanas :) Matyt ne veltui kalbama , kad ponas Vaitkus gali būti labiau " konservatorių " projektas , nei Vėgėlė. Ir pasirašyti už Vaitkų ragino bei pasirašė daug konservatorių, nes tikslas - kiek galima labiau išskaldyti balsus nuo Vėgėlės , kuris yra vienintelis pajėgus atsovėti liberalius . Konservatoriams tinka ir prezidentas Nausėda . Puiku . Viskas man paaiškėjo Vaitkus = konservatoriai ? :)

....../

....../ portretas
Ką čia kalbat nesąmones apie susivienijimą . Nei vieno nėra iš kandidatų tokių ,kaip Vaitkus ir su tokiomis mintimis -TIKRAS LYDERIS.... Kas čia per kvailos propagandos : laimės - nelaimės ir kitos nesąmonės... . Ekstrasensais tapot ? ŽMONĖS ŠIRDIMI TURI PAJUST UŽ KĄ IR KAIP BALSUOTI ir patys pasirinkti ... Kokios čia tradicinės - netradicinės pažiūros ? Prie ko čia liberalūs - neliberalūs ; panašios mintys . Vaitkui galimai nepavyktų , kiek žinau , balsą atiduos dabartiniam prezidentui , nes Lietuvos interesams bus geriau , negu Vėgėlė.. Jeigu TS-LKD sutvarkys ,kad prezidento rinkimuose neliktų , bus išbraukiama ir įrašoma ,kad norim kito.... .

> ....../

> ....../ portretas
ir dar ....Man vis labiau panašėja , kad ponas Vaitkus nori išpildyti TIK SAVO ASMENINES AMBICIJAS , o jūs , nesusivokiantys kaip valdoma valstybė , idealiai tinkante:) Neįsižeiskite, o tik pasidomėkite ir pamąstykite. Reikia seimo , įstatymo kūrėjų , palaikymo ! Prezidentas gali vetuoti , seimas , balsų dauguma , po vetavimo , jei reikia priims įstatymą ar ..ir t.t ir t.t. Reikalingas būrys bendraminčių ir seimo mandatai ! O dabar, tik pono Vaitkaus asmeninė ambicija , noriu būti prezidentu , o jūs , likę mano fanai , manimi žavėkitės ? Partijos nėra ?

> ....../

> ....../ portretas
Sveikinu :) Ar jūsų yra nors 2 tūkstančiai , mažiausiai , norint kurti partiją ? TIK kokia nauda nuo " stovėjimo ant žemės " , jei prezidento rinkimų nelaimi :) ? Ar susivokiate ? NELAIMĖS ! ir ne todėl, kad ...visi jūsų išvardyti trukdžiai , o todėl , kad prezidentas NEGALĖS DIRBTI kaip vienasmenis valdytojas! Lietuvoje ne prezidentinis, o parlamentinis valdymas ! Reikia seimo narių palaikymo ! Valstybę valdo " seimo dauguma " , na kartais dar opoziciją priima :) Todėl pono Vaitkaus " programa" liks žodžiai vėjyje ir būsite visam laikui išblaškyti . Galite žavėtis , bet reikėtų ir mąstyti, kad žodžiai taptų realybe .

....../

....../ portretas
Aš esu VAITKAUS FANAS. Ar žinot kodėl tapau ? Vaitkus labai kietą žemę turi po kojomis ir vargu ar tyliai sėdės prezidentūroje ir dūsaus , kaip iki šiol buvo dūsaujama. Jis lyderis kovojantis ir labai protingas.. Tokius labai vertinu.. VRK nežino ką daryti su juo... Bankai uždarė VAITKAUS sąskaitas net tas kur reikėjo pragyvenimui pasiimti---- para laiko ir atblokavo ir leido išsiimti pinigėlių tiek kiek reikia... O kiek dar nuotykių buvo nemalonių ir susitvarkė. Ar panašu ,kad gali užguitas būti TS-LKD ?.. Adamkus buvo marionetė TS-LKD . Grybauskaitę atvedė Landsbergis- buvo TS-LKD SAVAS žmogus . Vėgėlė bus lengviau valdomas negu dabartinis prezidentas ir pagal viską yra tinkamas TS-LKD .

Panašiai kaip apie kandidatą Vaitkų

Panašiai kaip apie kandidatą Vaitkų  portretas
galvoju ir apie kandidatą Žemaitaitį . Abiejų ponų kaip suprantu " tradicinės pažiūros ", tai kodėl atimami balsai iš to, kuris be jokių palaikymų jau buvo antras po Nausėdos , kalbu apie Vėgelę ? Na, Žemaitais nors partiją turi ir kuri dalyvaus rinkimuose į seimą ir tikrai manau bus tarp tų " tradicinių " :) Žemaitaitis laimėti prezidento rinkimus t.p. neturi šansų! Tutkaus fanai turėtų balsuoti už " tradicinius , už Lietuvą be karo " . Štai kiek mūsų " tradicinių " susidarytų :) Reikia vienytis, o LVŽS mus kviečia ir rodo pavyzdį ! Pagarba LVŽS .

> ....../

> ....../ portretas
reikėtų adekvatumo:) partija dar tik kuriama , o rinkimai - rudenį :) Terminus norint įregistruoti partiją žinote ? Pradėkite galvoti realius dalykus, o ne liberaliems dirbti , skaldant " tradicinių pažiūrų " elektoratą . Jei kandidatui Vaitkui tikrai rūpėtų Lietuva, mano nuomone, jis turėtų VIENYTIS su tais, kurie turi panašias pažiūras ! Na nelaimės jis prezidento rinkimų , nelaimės , o balsus išskaidys ir tada vėl laimės liberalieji - prezidentas Nausėda. Dabar LVŽS savo rinkėjus " atidavė " Vėgelei , kuris ir taip buvo antras po prezidento Nausėdos. Tradicinių pažiūrų kandidato Vėgėlės atitrūksta nuo liberšimonytės dar didesnis, jokie Žalimo balsai nepadės , na gal dar skverneliniai kaip visada už " konservatorę " pabalsuos . Regionų partija man iš vis liko dugne po prezidento Nausėdos palaikymo kartu su libersocialdemokratais . Galvokime ko norime Lietuvai ! Ir kaip gyvensime mes .

....../

....../ portretas
> Kodėl nėra logikos ? Komandą turi.. Partija kuriama su tais ,kuriems priimtinos GERB , VAITKAUS mintys ir bus sukurta . Yra dar laiko iki rudens.. GERBIAMAS VAITKUS BUVO IR ATĖJO VIENAS-- PAMIRŠOT ? IR DAR ''NESIVUOLIOJANTIS TURTUOSE'' IR SU ''VARTAIS UŽDARYTAIS'' ŽINIASKLAIDOSE .. IKI ŠIOL gerbiamas VAITKUS nieko nepritrūko.... Man atrodo ,kad šitaip nutinka tik nuostabiam LYDERIUI... Ar čia reikalinga logika , kai faktai ,kurie patys kalba apie didį žmogų , kaip LYDERĮ... Jis niekada nepasakė ,, už mane'' ... Geras lyderis tik taip kalba : be melo su savo įsitikinimais tik LIETUVOS IR TAUTOS INTERESAMS. Vėgėlė ,kad ir kaip persikvalifikuotų kalbėtis, vargu ar suvienys žmones - jis jau prisikalbėjo... jis tiesiog nemoka kalbėti nemeluodamas ir nuoširdžiai...visa tai matosi . MATOSI IR TAI,KAD YRA JAUTRUS... Tai namų žmogus....

ir taip, ir ne

ir taip, ir ne portretas
Maloniai nustebino, kad Veryga be didelių pastangų surinko tiek daug parašų, priešingai nei Šhimono su savo virtualiais botais. Bet ant Verygos pykstu dėl pozicijos neparodymo apie Palestinos žmonių genocidą, ir tai vyksta šiais "demokratijos" laikais, pasaulio tvarką "prižiūrint amerikonų policininkams", kurie patys save pasiskyrė būti "policininkais", patys šeria tą karą kaip ir kitus :D

Todėl man kandidato Vaitkaus

Todėl man kandidato Vaitkaus  portretas
kandidatavimas į prezidentus yra skaldantis tradicinių pažiūrų visuomenę ! O norint laimėti rinkimus prieš liberalius , reikia Tautą vienyti ! Prezidentą Nausėdą palaiko socialdemokratai , kurie savo partijos programoje turi " Stambulas ir įvairias santuokas " ! Su kokiu rūpesčiu Blinkevičiūtė kalbėjo " kaip Lietuvai reikia stambulų " po libersocialdemokratų " palaikymo " prezidentui Nausėdai , aš supratau , kad pono prezidento Nausėdos tradicinės pažiūros yra tik pagal poreikį , kas kada ir ką tikisi išgirsti . Mano pasirinkimas balsuoti ponui Vėgelei ir nulėmė " tradicinės pažiūros " kaip ir LVŽS .

Bukagalvi,

Bukagalvi,  portretas
o kur norėjai ? Į bulvių maišą ? Ką čiulpi? :)

Kandidato Vaitkaus fanai

Kandidato Vaitkaus fanai  portretas
be jokio išsilavinimo? :) nes nesuvokti prezidento galių ir visiškai nežinoti seimo daugumos galių ...oho ho ho ...išrinktas prezidentu ( ko nebus ) Vaitkus tyliai sėdės prezidentūroje ir dūsaus, nes tai ką jis kalba programoje YRA NE JO GALIOJE , O SEIMO DAUGUMOS ! Todėl šiai dienai aš kandidatą Vaitkų vertinu kaip " dirbantį liberkonservatoriams , opozicinių tradicinių vertybių elektorato skaldytoją" . Jam reikėtų kurti partiją ir rinkti balsus į seimą , o prezidentauti balsus " perleisti " ,kad ir Vėgelei . Nes kitų kandidatų net nevertinu , jie liberalieji .

Barygai

Barygai portretas
Geriau pasakyk kas tau liepė nupirkti mums du milijonus lavonmaišių. Žinosime kam papą čiulpi.

O dabar mano nuomonė apie kandidatą Vaitkų

O dabar mano nuomonė apie kandidatą Vaitkų  portretas
Logikos jokios :) Tik jo rinkėjai nesupranta :) tarkime, išrenka jį prezidentu ir ką ? Kas toliau ? Kas vykdys jo programą, kokia ji bebūtų , jei seime nėra jį palaikančių ? Mano galva, reikėjo kurti partiją ir dalyvauti rinkimuose į seimą ! Kuo daugiau seimo narių racionaliai mąstančių, pritariančių tradicinėms vertybėms , užsienio politikoje turinčių bendrų krypčių ir norinčių dirbti Lietuvai , tuo geriau būtų mums visiems ir Lietuvai . Dabar Vaitkus , tik skaldo, nes šansų laimėti nėra. Prezidentas be seimo valdančiųjų palaikymo yra " tuščia kėdė" . Įstatymus kuria seimas! Galvokime per rinkimus .

Nereikėtų jaudintis dėl LVŽS :)

Nereikėtų jaudintis dėl LVŽS :)  portretas
nei balsavote nei ką , nes nesuvokti kodėl vyksta tokie pokyčiai gali tik toks , kuriam LVŽS politinės vertybės nerūpi . Aš balsavau už LVŽS , aš žinau jų tradicines vertybes , žinau, kad Veryga buvo susitikęs su Vėgele ir pasirodo- programos abiejų tradicinių pažiūrų žmonių ir jos beveik identiškos ! Man patinka žmonės , kurie VIENIJASI dėl Lietuvos, todėl dabar balsuosiu už Vėgelę , racionalus mąstymas , man vertybė . Manęs niekas neapgavo :)

visiškas nesutapimas

visiškas nesutapimas portretas
ką padarė valstieciai?Kai valdė zinoma.Parsivezė cikanauskiene,bet nesugebėjo net LRT padaryti tvarkos,todėl dar ir šiandien nemaza dalis skurdziausiai gyvenanciu ziuri lietuviskai kalbanciu anglosaksu tv programas.Ką jau svarstyt teisėsauga,medicina,nacistiniai okrainos šukiai,karo rėmimas,ju vėliavėlės.Net nesugebėjo pastatyti savo karo ir UR ministru,tupėjo komjaunuolis su Karobliu.Na o Vijunas net nezada nieko keisti,taigi tupėsim toliau,o kad ji pastatys,aš neabejoju

....../

....../ portretas
Pamiršau parašyti : '' NESISTEMINĮ '' ,KAIP DU LAŠAI PANAŠŲ Į NAUSĖDĄ ,TIK BE ĮGŪDŽIŲ VĖGĖLĘ REMS LVŽS partija... Ką Vėgėlė pažadėjo tai partijai susitikęs su A. Veryga ir kitais ? Nejaugi esu tokia durna ,kad man labai atrodo ,jog Vėgėlė sisteminis . Dar labiau kelią nepasitikėjimą , kad slepia jog yra sisteminis...Šimonytė tai atvirai pasakė ,kad ant kaktos jai parašyta ,, LANDSBERGIS''....

....../

....../ portretas
Gerbiamas Vaitkus pirmas žmogus ,kuris kovoja už žmonių pasirinkimą kaip gyventi... TIESIAI SAKO , kad viską padarys , kad sugriūtų primestinė [ ne pagal mūsų žmonių pasirinktą ir nuspręstą sistemą ] Lietuvos valdymo sistema ,kuri egzistuoja be taisyklių , įstatymų ir be LIETUVOS KONSTITUCIJOS. Sugriaus tą sistemą , kuri dirba po stalu , kurios mes nematom..... PONAS ADVOKATAS VĖGĖLĖ NIEKO NEKEIS--- TAIP KALBĖJO TEN NUVYKĘS Į KITAS ES VALSTYBES.... Lai makaronų nekabina vambrindamas ,, aš už TAIKĄ '' . Planuojami jo veiksmai , kurių kaip ir nėra, nešviečia TAIKA ,kaip ir kitų kandidatų , išskyrus Vaitkaus... . Aš sprendžiu paprastai ,gyvenimiškai... Pakeist įvaizdį savo namuose, reikia KAPITALINIO REMONTO , PERTVARKYMO... LIETUVA YRA MŪSŲ LIETUVIŲ NAMAI... Vaitkus tik ruošiasi pakeisti LIETUVOS apgailėtiną įvaizdį ... BANDOM , blogiau nebus ,kaip yra dabar... .Gal net karą išvengsim.... .

Vytautas.

Vytautas. portretas
tikras šaunuolis tas veryga.Uz šita afera,tikriausiai eis i Europos parlamenta,.Karbauskas,tikriausiai irgi kazka gaus biznio reikaluose.Bet kas bus su valstieciu partija,kuriu rinkėjai eilini karta buvo išdurti?Praeituose rinkimuose aš uz juos balsavau.Pirmiausia nusivyliau,kai Karbauskis pradėjo retinti savo partija,kai ko gero jam buvo pasakyta,kad ju per daug.Bet galutinai pamaciau,kad cia ne partija bet šakės,kai jie ozyno nurodymu,pasivezė iš Baltarusijos gyvanašle su svita ir pasakė,kad cia prezidentė.Dabar iš vis neisivaizduoju,kiek dar bus naivuoliu,kurie balsuos uz vadinamuosius opozicionierius arba ne sistemini,bet sisteminiu pakaitala Vėgėle

Garbė ponui Verygai ir LVŽS

Garbė ponui Verygai ir LVŽS  portretas
Mes visada akcentavome, kad valdžia mums reikalinga ne dėl postų, o dėl to, kad tai yra instrumentas pasiekti žmones ir pateisinti jų lūkesčius į gerą, saugų ir orų gyvenimą. Todėl galvodami apie prezidento rinkimus ir tai, kad jie turi pasibaigti tradicinių vertybių ir tikrų darbų Lietuvai pergale, privalome padaryti atitinkamą žingsnį – pasitraukti iš šių rinkimų“, – sakė „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

Anonimas

Anonimas portretas
Garbė p. A.Verygai. Šis atsisakymas kandidatuoti yra tikroji kova dėl Lietuvos ateities. Pripažinimas kito daugiau galinčiu šitoj srity nuveikti ir jo parėmimas tuo pačiu paliekant savo paties ambicijas , tai stipraus , įžvalgaus ir atsakingo politiko pavyzdys.

kas gali paneigti,

kas gali paneigti, portretas
Veryga absoliučiai nepatikimas manipuliantas arba tampoma lėlytė karbofoso letenose. " Būsiu meru, ne apsigalvojau, būsiu prezidentu, ne apsigalvojau." Tokiu niekada negalima pasitikėti, nes nežinai, kokia matematika, pirk/parduok jo galvelėje suveiks.

Tomas

Tomas portretas
Veryga, bailiams politikoje, ne vieta. Eilinį kartą išdavei savo rinkėjus

Teisingas Verygos sprendimas

Teisingas Verygos sprendimas portretas
Šaunu, kad Vėgėlę parems savo balsais dar platesnis rinkėjų ratas. Ignas bus LR prezidentu.

Diedukas

Diedukas portretas
Karbauskis manipuliuoja savo žioplių elektoratu.

Taip

Taip portretas
Tai Veryga budamas prie Karbauskio valdžioj padarė Lietuvai daug ką gero, bet kad mozgopravas taptų Lietuvos prezidentu tikrai nenorėčiau. Tokio atvejo Lietuvos istorijoj dar nebuvo.

gal

gal portretas
Tu važiuok į pažadėtąją žemę, anoniminis lifčike

Anonimas

Anonimas portretas
Balsuokite už Žalima.

Ona

Ona portretas
O kaip siautėjo sovietiniai ramanausko tipo anūkai, kai "valstiečius" išrinkome. Kai kas net susigėdo prieš kacapų veislės gėdintojus ir dar dabar jų replikas ir prakeiksmus "valstiečiams" kartoja, atleidimo iš kacapyno žvaigždyno tikisi

Vieninteliai lūzeriai

Vieninteliai lūzeriai  portretas
tai politinės korupcijos byloje nuteista partija Liberalų sąjūdis ir liberkonservatorių premjerės Šimonytės koalicija su jais . Seimo pirmininkė Čmilytė - teistos partijos pirmininkė :) Darbo partija , taip pat bausta šioje byloje , panašu priėjo politinį liepto galą , linkiu ir liberalams jį prieiti.

Anonimas

Anonimas portretas
Toks tokį patį parems...

Purmaliai

Purmaliai portretas
balsuokite uZZZ koncerVVa jie tikri Lietuvos patriotai komuniZZmui pataikavo socialiZZmui LGBT ....uZZslaptinti KGB vaikai .

Lūzeriai

Lūzeriai portretas
valstiečių laujia darbiečių likimas. Verygmetis baigiasi. Vėgėlė pateko į Karbauskio tinklus. Galvojau, kad jis pespektyvus politikas, o dabar aišku - taip pat lūzeris. Su kuo susidėsi - toks ir tapsi. Sugundė putino pinigėliai.

nabasnikas

nabasnikas portretas
kur Veryga padejo lavonmaisius ,noreciau isigyt viena ,gi vel kinai dusta zafa paleist ,tai hal prireiks ,gi pandemija yra žmoniu žudymas tam tikrom priemonem ja 'sukeliant' naiviems ,kure vel begs badytis ,kokio tai vandenelio be naudos ,tik psixologiniam nusiraminimui ,kam ?

mes už Nausėdą

mes už Nausėdą portretas
jokių vaitkų nerinksim,anei vėgėlių,mūsų Prezidentas-Nausėda

....../

....../ portretas
Ignas Vėgėlė = Gitanai Nausėdai . Tik prie Vėgėlės +Nausėdos įgautą patirtį . Tad naudingiau Nausėda , jei nenorim kad Lietuvoje kas pasikeistų.. Norint keistis, turėti valstybinius pagrindus ,taškus turim išsirinkti visai kitokį ... Kitoks tik Vaitkus... .A .Kasparavičius nėra propagandistas ... YRA GERAS apžvalgininkas , istorikas.. YOUTUBE , komentaruose TV, '' Dr. A. Kasparavičius :kaip sustabdyti vis labiau įsibėgėjantį karo traukinį '' . Paliesta daug gerų temų...

Na tautieciai

Na tautieciai portretas
TIK jau ne uz vegele ne uz nauseda As buciau balsaves uz VERYGA bet karbauskis jo politinei karjerai padejo taska. Apie simonyte geriau nesneket Zalimas but geras prezidentas Protingas zmogus bet KOKIO VELNIO susidejo su laisves partijukste ??

Liūdna

Liūdna portretas
Kaip baisu,toks politiškai sunkus laikas, o komunistai vel kelia galvas

hm

hm portretas
Db vaikuojasi visi kas tik nori nuo 16m - 50m ir dauguma ju nori gyvent is pasalpu, uz vaiku daryma nori gaut alga kaip uz preke, tai kas tada dirbs ar tik zmones nuo 50m-65m, ar imanoma kad saujele dirbanciu islaikytu visus daugiavaikius ir dar biudzetininkus, juk taip neimanoma ir nasta mokesciu moketojam kuriu dirrba tik mazuma, laikas sumazint vaiko pinigu pasalpu didinimo tempa ir ne visiem moket tuos vaiko pinigus, jei seimos pajamos dideles jiems nemoket vaiko pinigu, jei piktybiskai nedirba daugiau nei 3 metus abu jauni boba ir diedas bet tik veisiasi, tokiems irgi nemoketi vaiku pinigu.

TO aha

TO aha portretas
Prajuokinai, kad valstiečiai rūpinasi žmonėmis. Ką jie padarė gero? Kad vaiko pinigus įvedė? Anksčiau buvo pajamų mokesčio lengvata dirbantiems ir auginantiems vaikus, tai lengvatą panaikino ir įvedė " vaiko pinigus", kad dar paskatinti pašalpinius gimdyti ir pragyventi iš vaiko pinigų? O dirbantys privalo išlaikyti pašalpinius? Ai, ūkininkams lengvatos, tai jis ir atstovauja juos? Dėl to su Karbauskiu, senai buvo aišku, kad taip bus, sužaidė neblogai...

Tam niu pupuliukai

Tam niu pupuliukai portretas
tai gal paprotinsi proto bokšte mus tamsuolius lingvistine prasme žodžio " populistas" reikšmę.....

Taigi velnio ispero valdzia

Taigi velnio ispero valdzia portretas
Kokio padugnes, cia nusprende sildyma per toki karsti ijungti?

....../

....../ portretas
Tarp kitko , Vėgėlė NIEKO NESISKIRIA NUO prezidento dabartinio Nausėdos ... Nemažai taip vertina.. . Labai daug atsiliepimų , vertinimų apie prezidentus galima pasiklausyti GOOGLE : '' Lemtingi Lietuvai 2024 rinkimai. Kandidatų apžvalga ir mano pasirinkimas'' Labai tokios nieko mintys.... Priverčia pagalvoti

Nepapasakojo kažkas .Vėgėlė pats pateikė save....../

Nepapasakojo kažkas .Vėgėlė pats pateikė save....../ portretas
Sisteminiai visi prieš gerbiamą EDUARDĄ VAITKŲ... TELE 3 '' ANTĮ '' paleido , jog Vaitkus yra iš ŠEIMOS MARŠO... Pirma pakopa su cirkais baigėsi... Neprasidėjus antrai pakopai cirkai vėl...---- .LVŽS viena iš partijų ,kur laikėsi kažkiek įstatymų ir žmogų gerbė... Tad nesuprantu ,kaip gali VĖGĖLĘ palaikyti.. .Žalimas ir Vėgėlė teisininkai... Nei vienas nesuregavo į VRK ĮSTATYMŲ NESILAIKYMO Šimonytės parašų rinkime ....TIK Vaitkus stojo eilinį kartą į kovą prieš sistemą ,už gyvenimą pagal įstatymus... '' Pasiguglinkit '' VĖGĖLĖS SUSITIKIMĄ PANEVĖŽYJE IR IŠKLAUSYKT VĖGĖLĖS nuomonę apie Šimonytės parašų rinkimą ... Jis teisininkas spjovė ant įstatymų.... ----YOUTUBE ,, Vilkų taryba'' kalba ,kad Vaitkaus sirgaliai pavaro ant Vėgėlės. Tiesą parašyti nėra pavarymas. JIS bus ir mūsų prezidentas ,jei bus : meluojantis; ne su visais norintis kalbėtis ,nors deklaruoja ''visi''; VĖGĖLĖ: '' išsityčiojau'' ; dėl filmavimo žmogui grasino teismais.. Straipsnį pašalinsit .....prieš VĖGĖLĘ..

Aha

Aha portretas
Labai teigiamai vertinu tai, kad valstiečiai parems Vėgėlę.Tai geriausias pasirinkimas Lietuvai.Tiek Vėgėlės, tiek Karbauskio vertybės valstybės atžvilgiu yra panašios.Prisiminkit, kad valdant valstiečiams daugiausia dėmesio buvo skiriama žmonių gerovei, ir žmonės tai prisimena.Vėgėlė taip pat siekia, kad Lietuva nebūtų naikinama kaip dabar, nes jis yra tikras patriotas ir labai teisingas žmogus..

Anonimas

Anonimas portretas
Už kumele stribu palikuone

kaunietis

kaunietis portretas
Karbauckis parode,kad jis caras kolchozniku-isdave savo pastumdeli ir rinkejus didyji penktadieni kaip Judas Jezu,numete 30 sidabriniu-pirma vieta sarase i EP.Gudrus oligarchas,kolchozniku partija savo naudai,kaip ir svarscikas naudojantis.Pliki,tik be sazines ir morales principu zmogus gali veblenti,kad nieko neapgavo.

jo

jo portretas
Labiausiai vaiko pinigu reikejo tam kukuraiciui ir verygai abu kazka dirbo mazai uzdirbo , tai ir ivede kad nepritruktu , nes ju zmonos ar nedirba ar kame saknys , tai nori savo vaikus ir zmonas is biuzeto pinigu islaikyt.

o

o portretas
ploju is dziaugsmo kad veryga pasitrauke, bet vegele tai irgi nieko gero, visi is v raides netinkami.

AKISTATA

AKISTATA portretas
tai neatsakingas poelgis gerb.veryga......,matomai musu saly visur istatymuose betvarke,jei jis atsisake kandidatuoti,kodel balsus perleisti galima vegelei,...kodel...,ismest juos i siuksline.As nei uz verygos,nei vegeles nematau kandidatu i prezidentus,tad kodel jis gali remti vegele,baisine betvarke,o po to sako,saukia visi,ka issirinkot,ta ir turit,tai nesazininga

to>pyyyrst

to>pyyyrst portretas
anata baka mono.

u

u portretas
sitie asilai isrado tuos vaiko pinigus ir dar visiem is eiles kas dirba ir nedirba, ir pastoviai jiems mazai , patys prisidare po 4 vaikus , tai gauna seimo nario alga dar semiasi saujom vaiku pinigus, anglijoj turtingi gale metu grazina vaiku pinigus jei pajamos dideles, o cia mat sunku bus suskaiciuot, nieko nesunku kaip ivede turto vertinima, nes pavydejo tiem kas turi po du butus, tai prasom ivesti vaiko pinigu vertinima jei dideles pajamos tevu grazinkit i biudzeta atgal vaiko pinigus is savo pinigines milijonieriai. valstieciai 10metu velavo ivest nemokamus vaistus pensininkam, o kai ivede tai tik nuo 75m, o ar daug iki tiek dagyvena, taip ir nusuka nuo pensininku pinigus. pasalpiniu partija.

iš Kauno

iš Kauno portretas
aš pasirašiau už Verygą

Onė

Onė portretas
Būčiau už verygą ,bet už tą vėgėlą tikrai ne

Jk

Jk portretas
Iš mano kandidatų Tutkaus, Verygos Vaitkus liko vienintelis.Vėgėlė bliauna per renginius, kažkoks skystas vyras.O likę kiti visi mėšliniai.

Aleliuja

Aleliuja portretas
Tikras didVyris musu veryga

> jonas ?

> jonas ?  portretas
gal libervania ?

Jonas

Jonas portretas
davai dasvidania...

Geraldas

Geraldas portretas
Pagarba Verygai, už šį poelgį, kuris negalvoja apie savo gerovę, kuris galvoja apie Lietuvos ateitį. Balsuoju už Vėgėlę ir solidarizuojuosi su valstiečiais.

to protingas politikas

to protingas politikas portretas
Mano nuomone, tai valstiečiams valdžia reikalinga ne dėl postų, o dėl pinigų, kuo daugiau išmokų už žemes, gyvulius, už vaikus... dar pigaus dyzelino, arti upių pakrantes, kokių dar pievų???? Ar ne vaiko pinigai išrasti valstiečių valdymo metu? Kaip ten- mokesčių mokėtojų pinigai eina mokėti įmokoms į ES, po to perskirstomi paremti šituos, kuriems amžinai mažai...? Karbauski, pasakyk, kiek gauni išmokų už žemę? Kažkodėl buvo iš karto matyti, kieno interesus gins Vėgėlė.

OHO

OHO portretas
Tikras pižonas! Pats sau ir Karbauskiui gražus ir protingas. Jį mat myli virš 30 000 LT žmonių? Kažin kažin… Tai gal suskaičiuotų kiek jo nekenčia, to generinio ministro, kurio patronas visais būdais bando mums užsodinti ant sprando?

Niu pupuliukai

Niu pupuliukai  portretas
bemoksliai :) jūs net nežinote ką reiškia žodis populistai :)

Geriau

Geriau portretas
jau už Minedą balsuokit tik ne už populistų populistą vegele

Reptiloidas

Reptiloidas portretas
Būsimas pRezidentas jau patvirtintas. O jūs toliau durniuokite savo gyvulių ūkyje. Vaidinkite skaidrius slaptus rinkimus ir pnš. Che, che...

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Lietuvos vardas kilęs iš veiksmažodžio lieti, todėl viskas bus gerai.

Taigi

Taigi portretas
Sifilitiko lenino bolševikų mutantai išverstaskūriai. Gėda išgamoms

Oi ne ne

Oi ne ne  portretas
Zombių daugiausia tarp liberkonserVatų :) tokie su " aukštesniu liberaliu išsilavinimu - sumokėta ir bemokslio diplomas " , darbo vieta - sėdmaišis ir kurie įstengia tik antraštes skaityti , tekstai - nesuvokiami:) tie iš 100 lyčių, kurie tokie zombiai , kad ilgai nežino kas jie tokie " mergaitė ar berniukas " ?

siaip

siaip portretas
suprekiavo zombiais ir tiek:) ten panašaus lygio balsuotojai tiek uz kolūkiečius ir buvusius kolūkio pirmininkus teik uz slidžias žuvis.

Balsuosiu tik uz patikimus ir atsakingus politikus

Balsuosiu tik uz patikimus ir atsakingus politikus portretas
Zirgasnuki jau 30 metu pazista, ji patikimai ir atsakingai zlugdo letuva

A

A portretas
Musu jaunimas laimingiausias pasaulyje vegeloviciui viskas blogai?

Anonimas

Anonimas portretas
PAGALIAU

> cirkas išvažiavo

> cirkas išvažiavo  portretas
o tu klounas likai ? Visai kukūūūūū ....PROGRAMA ! PROGRAMA ! ___Veryga akcentuoja, kad jo ir LVŽS paremto I. Vėgėlės požiūris į daugelį klausimų sutampa praktiškai identiškai.

Manau LVŽS rinkėjai ,

Manau LVŽS rinkėjai ,  portretas
tai ne nebemoksliai liberalieji :) Rinkėjas supranta KAS YRA PROGRAMA :) ___Veryga akcentuoja, kad jo ir LVŽS paremto I. Vėgėlės požiūris į daugelį klausimų sutampa praktiškai identiškai.

Aš pasirašiau už Verygą

Aš pasirašiau už Verygą  portretas
ir labai džiaugiuosi palaikymu ponui Vėgelei . Smalsiai bobutei , ar skaitėte LVŽS Verygos ir Vėgėlės rinkimines programas ? Matyt ne . Kitų programos manęs nežavi . Elementaru. Smalsauti reikia šviečiantis, o ne pletkinant .

Cirkas

Cirkas portretas
Tariama opozicija ragins balsuoti už krikščionių demokratų ,tai yra už TSKD kandidatą....

Smalsi bobutė

Smalsi bobutė portretas
Nesuprantu, kas pasidarė valstiečiams, kad taip elgiasi. Juk tie, kurie pasirašė A.Verygai, dabar nuo valstiečių nusisuks. Reikėjo prieš tai rimtai pagalvoti, o ne dabar išduoti jus palaikančius. Nusivalėte kojas į savo rinkėjus.

> pyyyypt

> pyyyypt  portretas
Tu bemoksli net Lietuvos vardo nemoki pagarbiai parašyti :) Libernevykėlis :)

> Tiek Veryga

> Tiek Veryga  portretas
Kas protingesni ? Gal liberalesni kaip politiniai transformeriai skverneliniai ? Taip, jie liberalieji :) Veryga ir LVŽS elgiasi garbingai , nes jiems rūpi Lietuva ! O tiems kuriems rūpi Lietuva ir jos žmonės , tie džiaugiasi partijos adekvatumu ir palaikymu to, kurio programa panaši ir jį palaiko savo balsais ! Nesuvoki ? Vargšas ....

to pyyyy

to pyyyy portretas
Gyvenu lietuvoj degrade, o tu dulkinkis nes pašalpas už 4-5 vaikus gal padvigubins tai pisk... nemiegok latre.

> pyyyyypt

> pyyyyypt  portretas
Ne tau aiškinti kaip aš gyvenu :) Be Tėvynės , be šeimos manai esi " turtingas " ?

Tiek Veryga, tiek jo partijos vuršūnėlės

Tiek Veryga, tiek jo partijos vuršūnėlės  portretas
yra politinės prostitutės ir apgavikai tikrąją šių žodžių prasne, nes apgaudinėja ne tik savo elektoratą, bet ir eilinius partijos narius ir be reikalo iš šios partijos jau anksčiau pasitraukė tiek Skvernelis tiek kiti protingesni ir blaiviau mąstantis buvę jos nariai....Veryga paaiškink kokio velnio reikėjo kandidatuoti į Prezidentus, jeigu iš anksto buvo žinoma,kad jokių šansų neturi ir galutiniame rezultate vis tuek pasitraujsi iš kovos....

*****

***** portretas
O iš šiaip manau , ponas prezidentas Nausėda gaus palaikymą iš liberaliai laisvų , nes socialdemokratai jau išreiškė jam palaikymą ! Socialdemokratų partijos programoje ĮRAŠYTA - " įvairios santuokos " ! Prezidentui tiko ir įvedamos naujos moksleivių " švietimo " pamokėlės ir t.t. pradėkite domėtis ir galvoti ...

to pyyyyy

to pyyyyy portretas
Pats tu be tėvynės, be šeimos , tau tėvynė ten kur davė social butą , nes pats pati nieko neįstengi nusipirkt, ir negana to kad savęs neapsirūpini tai nori priveisti ubagų ant kiekio, kurie irgi tik veisis ir nieko nedirbs.

Juokauji , prezidentą Nausėdą paremti ?

Juokauji , prezidentą Nausėdą paremti ?  portretas
Taigi jis ir dabar puikiai sutaria su " norinčiais įvairių santuokų " :) Negirdėjai ką kalbėjo " prie arbatos puodelio " su laimėtojais ?

> y , pyyyyppt

> y , pyyyyppt  portretas
ne tau aiškinti kaip mes turime gyventi Lietuvoje . Patinka amerikų modelis , kaip ten sako patryyyyjotai : lagaminas ir gyvenk kur nori :) Lietuvos piliečiai PATYS sprendžia kokią nori matyti savo valstybę ! Ar Lietuva " aiškina " amerikei ar diktuoja sąlygas " KAIP TURĖTŲ BŪTI , nes taip norime mes lietuviai " . Vargšai jūs prieglušiai ...be Tėvynės , be šeimos ...

paremiame Nausėdą, arba prezidento poste turėsime LGBT

paremiame Nausėdą, arba prezidento poste turėsime LGBT portretas
Sakau jums iš tiesų: Arba mes paremiame kompromisinį kandidatą Nausėdą, arba prezidento poste turėsime LGBT interesus atstovaujantį politiką, kad ir kokia partija jis besidangstytų.

Y

Y portretas
Yra demokratija neturi pinigų nesidaugink kasmet, užtenka ir 1vaika normalu užaugint , vietoj 3 busimų degradų, kalejimo kamščių, amerikoj nera jokių vaiko pinigų , jokių vpa apmokamų nėra, 3menesiai neapmokamų vpa ir viskas.

> T

> T  portretas
o tu kiek augini ? Ar lauki " įvairių " santuokų ?

> T

> T  portretas
Mano vaikai 2 dukros su vyrais turi po 3 vaikus ! Dirba ir vyrai ir motinos ! Vaikai jau paaugo, bet kol buvo maži buvo sunku užsidirbti . Todėl nereikia varyti ant visų. Išlaikyti reikia ir neįgalius !

O

O portretas
Anksčiau net išsiskyrusios moterys su vaikais negaudavo jokių vaikų pinigų nei social paramos, o db bl sedi jaunos bobos su byb.. namie ir nedirba nieko, vos pradeda pirmas gimdytinis vaikščiot tuoj sekanti pasipi... ir gimdo , po to vėl 3ia pasidaro, kad gaut didesnius vaiko pinigus parazitai.

Nu

Nu portretas
Nepažįstu nei vieno ir nei vienos dirbančių kurie turi prisikrušę daug vaikų. Laikas naikint vaikų pinigus tiems kas tik veisiasi kaip kiaulės ir nedirba. O šeimom kur yra vyras išvis nepriklauso jokia parama nei vaiko , yra vyras tegul užsidirba bl

> T

> T  portretas
Bukagalvis? Dirba turintys ir 3-4 vaikus ! Aš išmokas kaip tik DIDINČIAU , bet tik dirbantiems tėvams , likę - minimaliai , o norintys gauti tik pašalpas buvo visada :)

R

R portretas
Jau tik ne vegele ir ne veryga.

to >T

to >T portretas
Mano mokesčių neleidžiu skirti veisimosi fabrikam, prisigimdo po 3vaikus ir nedirba nei boba nei diedas, jei ne pašalpos tai jų vaikai ir patys iš bado nudvėstų, todel tegul eina dirbt ir mokėt mokesčius , nes krušimasis tai ne darbas o pasipinigavimas ir iš valstybes mokesčių mokėtoju ir piktnaudžiavimas parazitų tiek bobų ir diedų ypač 20-45m užaugo pašalpinių parazitų karta.

> puikus sprendimas

> puikus sprendimas  portretas
nes rūpi Lietuva ir jos žmonės:) O šampano gali negerti :) Kokie jūs vargšai ....neopatryyyyjotai ...neokomjaunuoliai ....bemoksliai pletkininkai ...

> cha

> cha  portretas
Ne ne , kremliniai lieka šaikoje :) Jie turi net kelis kandidatus , kuriems " gavorite po ruskij " miela širdžiai ir jų tiek prileido :)

Puikus

Puikus  portretas
sprendimas! Juk prezidentui,per oficialius susitikimus - reikia gerti sampana! O sitas gi uzsisiuves - isdurneja.

Pletkininkui - provokatoriui

Pletkininkui - provokatoriui  portretas
Duok nuorodą :) O ir šiaip man visiškai nerūpi ką sako kažkoks konservatorių kubilius . Visiškai nerūpi . Aš girdžiu ką sako ponas Vėgėlė, girdžiu ką sakė ponas Veryga ir man tinka .

Cha

Cha portretas
Kremliaus torpediniai šunys persigrupuoja. Svarščiko gaujai kapiec, tad kurią kitus planus kaip valstybę apžergt. Kitaip galas, grobio neišsaugos

Prasiskalauk galvą

Prasiskalauk galvą  portretas
LVŽS remia tą kandidatą su kuriuo buvo susitikę ir aptarė sąlyčio taškus . Vieša info . O konservatoriai kandidato iš vis neturi , manau yra likę tik visokių pakraipų liberalieji .Gal Šimonytė ar Nausėda ar Žalimas ar ar ar ..ne liberalieji kuriems Lietuva ir jos piliečiai nerūpi ? Prezidentas Nausėda " prarado " mano pagarbą po šios vyriausybės patvirtinimo ir pasitikėjimu jais , kaip galinčiais valdyti Lietuvą .

Kaip Andrius Kubilius prasitarė:

Kaip Andrius  Kubilius prasitarė: portretas
Ignas Vegelė yra mūsų kandidatas...

Konservatorių kandidatas vegelė

Konservatorių kandidatas vegelė portretas
Kažkoks cirkas, kad opozicinė valstiečių partiją paremia krikščionių demokratų-tėvynės sąjungos-konservatorių kandidatą vegelę

*****

***** portretas
Taip, ponas Veryga iš LVŽS bus mano kandidatas į EP

Už "Valstiečius" ir jų kandidatus

Už "Valstiečius" ir jų kandidatus portretas
Gaila, kad pasitraukė mano kandidatas į prezidentus, bet malonu būtų ir tame pakrikusiame jievro sojuzo parliamente padorių lietuviškų veidų puokštę matyti

Vienintelė partija LVŽS

Vienintelė partija LVŽS  portretas
kuriems rūpi Lietuva ir jos piliečiai, o ne pareigos . ___Mes visada akcentavome, kad valdžia mums reikalinga ne dėl postų, o dėl to, kad tai yra instrumentas pasiekti žmones ir pateisinti jų lūkesčius į gerą, saugų ir orų gyvenimą. Todėl galvodami apie Prezidento rinkimus ir tai, kad jie turi pasibaigti tradicinių vertybių ir tikrų darbų Lietuvai pergale, privalome padaryti atitinkamą žingsnį – pasitraukti iš šių rinkimų“, – sakė „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis.

Netikiu Vegele

Netikiu Vegele portretas
Ir uz ji nebalsuosiu

> T

> T  portretas
o norėtum , kad paremtų tave, nes tingi dirbti ? Aš už , kad remti tik neįgalius ir šeimas , kurių uždarbis neleidžia išlaikyti savęs ir vaikų . Pensininkus , o kiti - dirbti . Labai geras ponų Verygos ir Vėgėlės požiūris .

> apsaugok

> apsaugok  portretas
mūsų Lietuvėlę nuo jos nekenčiančių liberkonservatorių ir kitų " šeimų " bei eurų įsisavintojų , nuo " bučiuojančių kitos valstybės vėliavas " pamiršus Lietuvos žmones . Balsuosiu už Vėgelę .

Pilietis

Pilietis portretas
Sišiks ,,valstiečiai" Vėgėlei karjera, geriau jau ka kita paremtu

T

T portretas
Gerai kas jis traukiasi, nes toks požiuris kad tik žmonės su vaikais remti ir pašalpinių dauginimosi skatinimas tai absurdas, tarsi nebūtų kitų žmonių.

Jaunalietuviai

Jaunalietuviai portretas
Rinksime Igną Vėgėlę. Tai paskutinis šansas sustabdyti Lietuvos ir Lietuvybės joje naikinimą.

Apsaugok

Apsaugok portretas
Viešpatie Lietuvėlę nuo vegeles ir vaitkaus

Protingas politikas ponas Karbauskis

Protingas politikas ponas Karbauskis  portretas
Mes visada akcentavome, kad valdžia mums reikalinga ne dėl postų, o dėl to, kad tai yra instrumentas pasiekti žmones ir pateisinti jų lūkesčius į gerą, saugų ir orų gyvenimą. Todėl galvodami apie Prezidento rinkimus ir tai, kad jie turi pasibaigti tradicinių vertybių ir tikrų darbų Lietuvai pergale, privalome padaryti atitinkamą žingsnį – pasitraukti iš šių rinkimų“, – sakė „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis._________P.S. PAGARBA LVŽS .

Galerijos

Daugiau straipsnių