Quantcast

Rinkėjai – tuščia vieta?

Grįžti į straipsnį

to-Milda

to-Milda portretas
jie įmetami į psašto dėžutes. Ir be to-juk VISI žino savo balsavimo apylinkes.

Milda

Milda portretas
Nešiokite pranešimus visiems rinkėjams,

to-KARUI NE..... E. VAITKUS NEŠA TAIKĄ .

to-KARUI NE..... E. VAITKUS NEŠA TAIKĄ . portretas
Silpnaproti, Vaitkus neša taiką???? Gal vidsai neturi smegenų? Ar pragėrewi , ar skiepai sunaikino???? KODĖL tavo ,,už taiką'' jau KELI mėnesiai NEATSAKO į mano jam užduotą Mesenger ir po juo paskutiniu postu-klausimą- ,,Kaip jis įsivaizduoja laisvą Lietuvą BE NATO, apie ką jis nuolat kalba?'. Rašos glebyje?? ''. Neatsakymas-IRGI atsakymas. Ukraina nespėjo įstoti į NATO ir ką turi??? NORI parašos-nesikankink Lietuvoje, PIRMYN ir dabar į pa>RAŠĄ, ar į Š.Korėją. Taika NEĮMANOMA su ŠIZOFRENIKU. Net patys rusai įkurė legioną- ,,Свободная Россия'', ir dar 2 , kariauja Ukrainos pusėje ir eina išlaisvinti Rašą nuo putinizmo. Viena moteris manęs teisingai paklausė-Kodėl VRK nereikalauja iš Vaitrkaus pažymos iš psichiatro? Prieš kelias dienas tik pradėjus žiūrėti TV laidą su juo, vos neapsivėmiau nuo to-ką jis kalbo, 100%sutinku su ta moterim, kad jis turi pristatyrti pažymą iš psichiatro.

to-Nibiniukas

to-Nibiniukas portretas
Dėl Refrendumo tai viskas LABAI aišku. Iš LR Konstitucijos NIEKŠAI tiesiog PANAIKINO sakinį- ,,niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis.''. Patys Googler įveskit ,,Lietuvos Respublikos Konstitucija'' ir raskit 12 str. Dabar išdalino jau knygutes, kur paraįšyta-Kaip dabar atrodys tas 12 str., už kurį turim balsuoti. Jame NEBELIKO to sakinio. Tai VISI turim braukti- ,,NE'', ar visai NEIMTI biuleteniuo dėl jo. Tada pritrūks balsų ir jis bus pripažintas kaip neįvykęs, kas ir buvo praeitą kartą. Tik jokių būdu NEIMKIT biuletenio, kad paskui sunaikinti jį. Jūsų balsas -skaičius-vistiek bus užfiksuotas žurnale.

to-dvi pilietybes turėti

to-dvi pilietybes turėti portretas
Tavo fiureriuipukinuišizofrenikja nuo vaikystės, nes jį pagimdžiusi nuo vedusio vyro Privalovą Petrą motina Vera Nikolajevnma neauginoi, augino бабка с дедом, kuriuos jis laikė tėvais, ~6 metų amžiaus grąžino motinai, kuri buvo ištekėjusi už gruzino karininko, kuris dubasino jį, motina jam buvo svetima boba, kurios nematė nuo gimimo. Tai ji jį grąžino seneliams, o jie atfutbolino giminačiams putinams į Leningradą. Įtėvis irgi daužė jį. Jis augo praktiškai gatvėje, kur mušėse, ten užmušė jo geriausį draugą, su kuriuolankė kovų būrelius. Jau paaugliu buvo narkodileriu, stovėjo įstaitoje policijoje kaip baisus nusikaltėlis-dar nebūdamas dar suaugusiu. Dėl tų mušymų pas jį šizo nuo vaikystės, neapytykanta VISIEMS žmonėms. Ir savo žmonės jam TIK patrankų mėsa pasekti savo šizoidines ambicijas. Ir gimė jis 1950m, o ne 1952 m.-kaip meluoja savo besmegeniams vergams. Yra LABAI stora knyga apie jį ir video. Jame autorė kalbasi su juo motina, kuri gyvena Sakartvelyje (Gruzijoje) . Ir t.t.

to-dvi pilietybes turėti

to-dvi pilietybes turėti portretas
Vata fašistiine, Ukrainiečiai NEŽUDŲ rusų Donbase. Gerai tau praplovė smegenis-išplovė jas visai banditas 90-ųjų su ,,gražiomis'':) :) pravardėmis ,,Окурок'', ,,Бледная моль''; šizofrenikas, fiureris pukinas. Būtų tavo komentaras po postu, patgeikčiau to ĮRODYMUS. Gali ir pats szurast Girkiną, net video su juo, kur jis kalba-KAS pradėjo karą Ukrainoje 2014m, KAS ką` žudė-JIS su savo ruZZų kariais. TIK VISIŠKI debilai gali rašytitokius komentarus kaip tu. Net yra video, kur pas fiureris pukinas sako, kad jis tiri gerą kozyrį-Jo debilai nurys bet kokį jo melą-apie nacius ir t.t. Ir pabaigai-DEBILE,. ATSAKYK- KODĖL tie ,,žudomi'' ruzzai STOJO su ginklu rankose GINTI Ukrainos?????? Mažiau gerk ir žiūfrėki RuZZkii mir, o tai ir paskutiniogramo smegenų neliks, tik siulas, laikantis ausis.

to-RAGINAM VIENĄ KITĄ........ BANDOM IŠLIKTI .

to-RAGINAM VIENĄ KITĄ........ BANDOM IŠLIKTI . portretas
TAIP. Platinkit tai VISUR, VISOSE grupėse. Aš eiliniame bloke už tiesą apie ruZZų fašistus. Nuo 2022m.vasario 25d. jų turiu jau virš 20. Iki 20 dar skaičiavau, dabar jau-ne. Blokuoja net Messenger. Blokuoja net už vieną žodį-Rusakas, orkas ir t.t. RuZZų fašistų už baisius komentarus neblokuoja. Galiiu TIK čia rašyti. VISI blokai po 30d. ir daugiau. Buvau stebėtoja nuo pat pradžios iki 4 val.nakties, nors paskui buvo baisu naktį vienai eiti namo. Niemko, nuėjau. Buvau tik ~30min.išėjusi užkasti viskas. Viena moteris pasėdėjo porą val.ir išėjo. Čia JOKIA stebėtoja.

to-Antanas

to-Antanas portretas
EIK stebėtioju ir NEBUS niekas klastojama. Tik nuo pat pradžios iki pat PABAIGOs-kol bus viskas suskačiuota, užfikszuota. Tik tada viskas bus TEISINGA. VISKAS-MŪSŲ rankose. Buvau stebėtoja nuo pat pradžios iki 4 val.nakties. Ire pažeidimus pastebėjau ir jie buvoi nedelsiant pašalinti. Ir labai norėjo mane į kitą rinkimų apylinkę išsiųsti-neva ten trūksta stebėtiojų. NE velnio. Pasilikau. Policija čia nieko nieištirs. Reikia viską STEBĖTI-ir kai dalina biuletenius BE anspaudų, paskui juos išmeta- ,,negaliojantys'' ir t.t. Viskas-MŪSŲ rankose. Gali būti stebėtoioiju neva nuo koios partijos, ar savarankuškai. Tam BŪTINA užsiregistruoti pas Kauno rinkimų organizatorių. Išduos stebėtojo kortelę, kurią tufrėsi pristatyti Rinkimų komisijos pirm.tavo apylinkėje.

to-Faktas

to-Faktas portretas
Referendumas- tai Lietuvis SUNAZIKMINIMAS. JOKIOS 2pilietybės !!!!!! Tai Lietuvos KRACHAS. Prezidentu tada bus Cihanovska, ar koks aztbėgėlis iš afrikos, pa.RAŠOS. KATEGORIŠKAI NE dėl tokios LR Konstitucijos 12str.pataisos, išbraukus iš jos sąkinio- ,,..niekas negali būti kartu Lietuvos Respublikos ir kitos valstybės pilietis.''. Jei imsit biuletenį, BRAUKIT -,,NE'', ar visai NEIMKIT biuletenio. Tada vėl pritrūks balsų ir Refrendumas bus pripažintas neįvykusiu-kaip ir praeitą kartą. NIEKAS per prievartą iš išvbykusių svetur NEATĖMĖ Lietuvos pilietybės, jie SAVO NORU jos atsisakė. BŪKITE SĄMONIGAIS lietuviais, balsuokite TEISINGAI, ar visai nedalyvaukit.

Rinkėjai-

Rinkėjai- portretas
NĖRA tuščia vieta. NETIESA. Kad jūs būtumėt MATĘ-KAIP jie balsuoja, o paskui dėjoja, jog jie NERINKO. NETIKĖKIT. Mačiau, būnant stebėtoja per Prezidento rinkimus ir tuo pačiu -Refrendume dėl 2 pilietybės. Gwrai, kad pritrūko balsuotojų, Refrendumas pripažintas neįvykusių.Pamačius, gavau,mšoką'', bet nieko sakyti negalėjau. Ir dabar, kad jūsų balsai nebūtų tuščiais, eikis STEBĖTOJAIS. Bet tai nereiškia, kad bet kas galėsit ateiti ir sėdėti ten.Turit užregistruoti pas Rinkimų organizatorių jūsų mieste, gyvenvietėje. Jis išduos jums pažymėjimą, kortelę, ką turėsit psateikti Apylinkės Rinkimųkomisijos pirmininkei. Ir SĖDĖKIT VISĄ dieną iki pat PABAIGOS. Stebėkit pažeidimus. Tik taip balsai bus teisingai suskaičiuoti, užfiksuoti. NEPATINGĖKIT.

tas jaunas bėglys per daug valstybių-

tas  jaunas bėglys per daug valstybių- portretas
pasirodo LGBT šalininkas :(

Žmonės, KODĖL

Žmonės, KODĖL portretas
jūs pradedat akis atmerkti tik PO rinkimų???? JOKS Vėgėlė. Jis nėra doras žmogus. Norėjau už jį balsuoti visomis 4, bet pamačiau jo tikrfą veidą, nukrito kaukė nuo jo. Tiesiai -šviesiai parašiau jam, jog dabar NE UŽ KĄ už jį NEBALSUOSIU. Nieko neatrašė.O ką gali atrašyti už tiesą??? Vaitkus tai visai kvanktelėjęs. Viena moteris paklausė manęs-KMODĖL VRK nereikalauja iš jo pažymos iš psichiatro??? Ji TEISI. Aš jam Messenger ir po paskutiniu juo postu parašiau-KAIP jis įsivaizduoja laisvą Lietuvą BE NATO-ką jis nuolat teigia? Rašos glebyje??? Neatsako jau keli mėnesiai. Neatsakymas-IRGI atsakymas. Prieš kelias dienas per TVpamačiau jo pokalbį su žurnalistu, kai jis kalba-KODĖL iš atbėgėlio (,,pabėgėlio'') iš Sirijos, Afrikos ir t.t. reikalaujama lietuvių kalbos žinojimo, o iš ukrainiečių-ne? ir t.t. Nebegalėjau klausytin jo marazmų. Nieko gero ir tas tutkus, alkoholio mėgėjas, man tai būtų GĖDA turėęti tokį prezidentą ir t.t. ir t.t. MĄSTYKIT ir dar kartą-MĄSTYKIT.

to Jie SAULĖ

to Jie SAULĖ portretas
Taikodėl nepaskaitai Vėgėlės programa jeigu nori užji balsuoti o rašai i lankas arba esi visiškas asilas Per interviu Vėgėlė pasakė kad konstitucija laikysis tik amerikai patvirtinus tik pagal nato Vėgėli patvirtino parama ukrainai Taikaip tu klausai asile ir nieko nesigaudai jukyra visi irašai paklausik dar 10 kartu gal dašus gaidy

Rasa

Rasa portretas
Tauta kada suprasit ka rašo ger Vaišvila Vėgėles melai liejasi per kraštus Tas pakištukas turi papulti ir gelbėti scwabinius

V ilnius

V ilnius portretas
kauno diena matyt vėgėlė milijonierius papirko mes komentuot neturim teisės bet ta paty kitur parašysiu

pasakysiu taip

pasakysiu taip portretas
Reikia ne atsiriboti ir burbuliuoti kad blogai, o būti oriems piliečiams , SUPYKTI galų gale , ateiti į rinkimus gausiai, šluoti užsisėdėjusius niekadėjus lauk.

Faktas

Faktas portretas
Na, nei Kontrimo, nei Katausko niekada nelaikiau dideliais proto bokštais - daug kalba apie tai kas ir taip visiems akivaizdu ir aišku. Šiek tiek įdomiau apie prezidento rinkimus kalba Bielinis. Jis vienintelis užsimena ir apie tikrai mums visiems ir Valstybei svarbų dalyką - referendumą dėl pilietybės, vyksiantį kartu su prezidento rinkimais. Dėl nuspėjamo rezultato prezidento rinkimai atrodo neįdomūs, bet referendumas dėl pilietybės - mūsų visų bei Valstybės ateitis ir dalyvauti jame būtina.

>Antanui> aš ir mano pažįstami niekada už juos nebalsuojam..

>Antanui> aš ir mano pažįstami niekada už juos nebalsuojam.. portretas
Konservatoriai laimi todėl ,kad jų pastovūs balsuotojai net sirgdami , net lyjant , net vėtrai siaučiant šliaužte atšliauš balsuoti... Ir dar renka juos tie , kurie neina balsuoti. Rezultate KONCERVATORIAI SURENKA DAUGIAU BALSŲ... Niekas neskaičiuoja kiek neateina... . O kur dar nusuka : skaičiuojant sugadina arba išmeta

Antanas

Antanas portretas
Gal žmonės galvoja, kad rinkimai klastojami? Aš balsuoju Žaliakalnio apygardoje Kaune, niekad nebalsavau už konservus, nepažįstu nei vieno kaimyno kuris gerai atsilieptu apie konservus, bet visada laimi konservas???? Arba policija ištirs kaip ten vyksta rinkimai, arba aš daugiau nebalsuosiu.

Pakrante

Pakrante portretas
Mažiau būtų tokių nevilciu,būtų geriau !

Neviltis

Neviltis  portretas
Rinkėjai pasyvūs. Nuo piliečių niekas nepriklauso. Prisiminkim Prezidento Pakso pašalinimą. Jis buvo tautos išrinktas, bet jį šalinant, jis buvo apspjaudytas, buvo suorganizuota tokia kampanija! O kokia dabar demokratija! Į seimą gali ateiti Toks šurajevas ir gali siūlyti pa....tik tautos išrinktiesiems. Ir baisiausia, kad tai toleruojama ir aukščiasio rango politikai kaip Šimonytė ir Lansbergis jam spaudžia ranką. O paskui Šimonytė pretenduoja į prezidento kėdę. Užtat ir atsiranda rinkėjų abejingumas, nes niekas nuo rinkėjų nepriklauso.

Taigi

Taigi portretas
straipsnio turinys žemiau grindjuostės. Briedas kažkoks. Pirmas sakinys viską pasako.

Julija

Julija portretas
Nors ir labai gražiai apie šį referendumą per LRT radiją "suokė" seimo narė Dalia Asanavičiūtė , mano šeima ir draugai sako griežtą NE. Rinkėjai reikalingi tik balsuojant, o paskui mes didžiuliai nuliai...

" daugiau AMERIKOS"--- ne duok DIEVE..... .

" daugiau AMERIKOS"--- ne duok DIEVE..... . portretas
Kojala labai "spaudė" Eduardą Vaitkų kaip mokinuką : " esat prezidentas . Po savaitės gaunat kvietimą atvažiuoti į Rusiją . Ar važiuosit ? Vaitkus atsakė , kad visa EUROPA turi susėsti prie bendro stalo ,neaplenkiant UKRAINOS ir RUSIJOS . Vaitkus neslėpė ,kad į Vengriją vyks . Pas Janutienę buvo Vaišvila , Naglis. Paskambino klausytojas : " Balsuoti už Vėgėlę kad atsikratytumėm Briuselyje ir seime tų užvaldžiusių gaujų " . TEISINGAI ,bet ... . Prezidentas šito padaryti negali . Reikia sulaukti rinkimų ir išsirinkti einant balsuoti ir kad būtų tautos žmonės susibūrę į visumą.. . Briuselyje kiti- taigi parašų pagailėta.... . Jeigu teisingumą neatstatys ,liks tie patys su papildymu laisviečių.... Į prezidentą E. VAITKŲ dedama taikos viltis . Vieninteliam Vaitkui nereikia UKRAINIEČIŲ ginkluoti ,bet sėsti prie bendro Europietiško stalo be JAV ir JK su ukrainiečiais ir rusais ir diskutuoti , kalbėtis , derėtis. Tie kiti vienodai kalba "už taiką su ginklais Ukrainai ir atgrasymui.... .

Balsuosit

Balsuosit portretas
rupužės tiek kiek reikia iki kol nubalsuosit taip kaip reikia.T.y. taip kaip nori politiniai klanai ir tarptautinių korporaciju sektos :D

Kas galetų paneigti?

Kas galetų paneigti? portretas
Kol balsavimo biuleteniai bus be griežtos atsakimybes ir be vandens zenklų ,o tik paprasto popieriaus lapai ,kuriuos galima atsispausdinti ir pakeisti netinkančius už prabalsavusius į tinkamus ,tol tiketis tikros demokratijos sunkubtiketis

BENT JAU KITIEMS NESIŪLIKIT NEBALSUOTI..... negražu

BENT JAU KITIEMS NESIŪLIKIT NEBALSUOTI..... negražu portretas
> Pilietiškas > melsiuosi už tave , kad Dievulis atleistų , nes nežinai ką rašai ir propaguoji. Visi einam balsuoti . TIE ,KURIE NĖJO BALSUOTI IŠRINKO TUOS ,KURIUOS TURIM , NES TIE išrinktieji TURI SAVO PASTOVIUS balsuotojus, kurie ir negalėdami atšliauš balsuoti ir dar išsiugdė mokyklose.... . Ar nematėt kokio amžiaus ėjo versti Kauno merą, o organizatoriai --VILNIUS .Jie ir dabar dar nenurimo ir net negvildena seimo nepakeičiamas gaujas , bet gvildena Kauno mero ir jo sūnų buvimą , nors užtenka palyginti Kauno ir Vilniaus darbų apimtis ir aišku tuo pačiu palyginti Kauno ir Vilniaus sklypų finišus, ypač kurie nusidriekia net į pajūrį... . TIK EITI BALSUOTI IR PASISIŪLYTI STEBĖTOJAIS : WWW.STEBĖTOJŲ- GILDIJA. LT

Tikintiems rinkimais

Tikintiems rinkimais portretas
Kodel Lietuvoje taip skiriasi balsavimas paštu nuo balasavusiu ne paštu, Kodel vienam bute gali buti registruota virš šimto rikeju

dvi pilietybes turėti

dvi pilietybes turėti portretas
taip kaip joti ant dviejų arklių vienu metu. O jei tie arkliai pasuks skirtingais keliais? Visai nejuokinga. Abiejų tautų respublika. Uodeginės (ar pauodeginės)tautos erelitas net šnekėjo vedančiosios tautos kalba. Tik mužikai lojo. Niekas net tikėtis negalėjo kad broliška tauta padarys sesę kaip brolis brolį dalybose dėl palikimo. Ir atplėš pusę teritorijos - nuo Naugarduko, Gardino iki Wilno ir Suvalkų. O ką pasirinks turintieji abiejų tautų pasus? Tas ir dabar ne mažiau aktualu. sukūrė krapai ir rusai, dar bulbašai ir čiurkos CCCP, kartu komunizmą statė. Draugiškai. O dabar priešiškai. Beje, ne rusai krapus žudyt pradėjo o krapai Donbaso rusakalbius, Prieš tai dar rusų kalbą uždraudė. Ko norėt iš bukagalvių nazi - nežino kad ne viena pasaulio valstybė turi dvi oficialias kalbas. Ar keturias. Tai kaip būtų su dviem pilietybėm šiuo atveju?

straipsnis antivalstybiskas

straipsnis antivalstybiskas portretas
nustokit spiaudytis, uz ka noresim , uz ta ir balsuosim, tikrai ne del nupirktu komentaru, o is tikro,, tai nera stipriu lyderiu, maza salis, amerika milziniska salis, o lyderiu kiek, nei vieno

Nu

Nu portretas
Tik čia taip ir neparašyta - ar bus anūkas kocervatų saraše ar jį iš jo pašalins...?

RAGINAM VIENĄ KITĄ........ BANDOM IŠLIKTI .

RAGINAM VIENĄ KITĄ........ BANDOM IŠLIKTI . portretas
Visi į rinkimus balsuoti . Labai reikalingi stebėtojai . STEBĖTI SUSKAIČIAVIMUS NE TIK KANDIDATŲ ,BET IR REFERENDUMO BALSUS . Galutinius nufotografuoti . Informacija:"www. stebėtojų- gildija. LT" Kas tik galit būkit stebėtojais . Jų reikia po 2-3 , kad būtų galima vieną kitą išleisti pailsėti ,nes prabūti reikia iki galutinio suskaičiavimo , nufotografuoti galutinius rezultatus ir pristatyti į "Gildiją"-- stebėtojų asociaciją iš visos LIETUVOS... .Visoje LIETUVOJE yra apie 1800 apygardų ir visai nesvarbu kurio kandidato būsit--- TAI VIENINTELĖ PRIEMONĖ APSISAUGOTI nuo klastojimo balsų skaičiavime....

teisingas straipsnis

teisingas straipsnis portretas
nera jokios info, nera geru kandidatu.

Nibiniukas

Nibiniukas portretas
Dėl prezidento rinkimų tai, mano nuomone, dar vyksta judesys. Kitas dalykas referendumas dėl pilietybės. Klausimas suformuluotas taip, kad pakliūtume į pinkles. Aiškinkitės, ką reiškia ta abrakadabra, kad nepabalsuotumėte priešingai savo muomonei

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Och! Mes, eiliniai piliečiai, irgi taip nanome- rinkėjai nustumti į užribį, kaip ir visas mūsų gyvenimas, kurį dabartimiai (taip pat ir Nausėda)valdžiažmogos sukūrė tokį, kad didžiausias rūpestis jiems ir galvos skausmas yra tie mūsų prakeikti rusakalbiai ukrainiečiai su visa milijardine pagalba Ukrainai, grėsmė iš Rusijos ir Baltarusijos, atvykėluai ir su "tiurbanais" su "skarmalais" ir be jų bei visi vaivorykštiniai su Stambulo konvencija be šeimos vertybių ir be vakstybinės lietuvių kalbos ! Štai kodėl mes su savais visais pažįstamais ir neisime balsuoti, nes nenirime kalbėti arba gauti įvairias pažymas jau ir rusų kalba, norime puoselėti šeimos vertybes bei išlaikyti bent savo šeimose gimtąją lietuvių kalbą, nenirime oer visus "invaziniys" nuskursti! Todėl jau ir nebesvarbu mums, kaip gyvens Lietuva su kitomis valdžiažmogomis! Apsikaskite! Šviesos tunelio gale nesimato - ar ra kova dėl prezidento posto bus arši ar jos visai nebus!

O ko jūs tikitės?

O ko jūs tikitės? portretas
Jei viską lemia tik KGB profesoriaus žodis, tai ir entuziazmo 0.

Sunku ką beriksime visvien

Sunku ką beriksime visvien portretas
Bus išrinkti neokomunistai, tai konservatoriai, socialdemokratai, liberalai, skvernelininkai, darbo partija. Perdaug didelė jų kualicija kairėje, o dešinė tarsi po karo (konservatoriai nėra dešinė nuo 2008 m.) valstiečiai susilpnėję, apie nacionalinį susivienijimą neverta nei kalbėti nes jie nesistengia vienytis ar vienyti, valstybės dešinesias jėgas.

Juozas

Juozas portretas
Rinkimai- ne pramoginė priemonė ir nereikia iš jų norėti pramogos. Reikia norėti, kad jose nebūtų Rnkimai- ne pramoga ir nereikia to norėti. Svarbu, kad būtų duotas atkirtis priešiškai propagandai ,Liūdni reikalai yra su daugiapilietybės referendumu. Nebuvo gilios, principinės analizės(!), kokius pavojus jis Lietuvai kelia, vietoj to visokiais būdais, net pavadinimu, stengiamasi apmulkinti rinkėjus ir prikalbėti balsuoti už. O blogybių matyti labai, labai daug:balsavimas už paskatintų priimti svetimos šalies pilietybę,suniekintų pilietybės reikšmę,galutinai suniekintų priesaikos reikšmę, vadinamieji sugikliai yra visiškai niekiniai, Lietuvos padėtis yra pavojinga ir t.t.ir t.t. Rinkėjai, galvokite.

Atgarsiai

Atgarsiai portretas
Šiais metais net keletą kartų stosime prie balsadėžių. Tikrai ne visi atsakytų, kiek kartų balsuosime. Šiais metais rinksime Valstybės vadovą, dalyvausime referendume, rinksime Europarlamento, Seimo narius. Tačiau pasiklausius "žinovų" ar paklausinėjus, už ką ruošiasi balsuoti balsavimo teisę turintys lietuvaičiai, plaukai šiaušiasi ne dėl įvairų nuomonių, bet dėl to, kad retas VRK internetiniame puslapyje domėjosi asmenybėmis, pretenduojančiomis užimti svarbias Valstybėje pozicijas, jų pažiūromis ir pan. Apie jų ketinimus veikti ir nuveikti, pasirodo, yra prisirinkę "žinių" iš tarpuvarčių pašnekesių ir melagienų, kurios prasiveržia, kaip kanalizacijos turinys į gamtinius vandenis, kai kuriose informavimo priemonėse. Todėl nereikėtų klausti straipsnio pavadinime, ar rinkėjai yra tuščia vieta, o atsakyti, kad nemaža dalis rinkėjų tikrai yra tuščia vieta.

Salomėjos Serafimos Nėries Semionovnos Veržbilovskos vardo

Salomėjos Serafimos Nėries Semionovnos Veržbilovskos vardo  portretas
Janutienės bobų bokso klubas.

KARUI NE..... E. VAITKUS NEŠA TAIKĄ .

KARUI NE.....   E. VAITKUS NEŠA TAIKĄ . portretas
Gerai prisimenu ,kai su sūneliu važiavau į ELEKTRĖNUS "priduoti šaunamą karinę ginkluotę" . Buvo paskelbtas veiksmas---PASAULIS UŽ TAIKĄ . Taika ir ginkluotė viena kitai prieštarauja . 7 kandidatai yra už ginkluotę ,kaip atgrasymą ir apginklavimą UKRAINOS.... Tad šie kandidatai neturi teisės kalbėti ,kad yra jie už taiką... na galiausiai nesam dar tiek nupušę ,kad neskirtumėm spalvų ir veiksmų ... Iš visų tų 7-ių vertingiausias LIETUVAI yra DABARTINIS PREZIDENTAS . Šiuo metu didžiausia LIETUVOS problema yra ne UKRAINA ir Rusijos sunaikinimas ,bet LIETUVOS ir visos EUROPOS TAIKA ... Visai Europai ir RUSIJAI ,ir Ukrainai , kuri aptverta TVORA kad ukrainiečiai nepabėgtų ir prievarta kariautų, sėstų prie bendro stalo KALBĖTIS .....KAIP TIK ŠITAS VEIKSMAS PAS VIENĄ EDUARDĄ VAITKŲ PARAŠYTAS ... IR NEREIKIA MAKARONŲ KABINTI , KAD BŪSIM ATSKIRTI NUO VISŲ PROTINGŲ VALSTYBIŲ. Valstybių ,kurios siekia taikos....

Jokiu

Jokiu portretas
daugialypiu pilietybiu,72 lyciu ir jokiu "Vakaruoklisku viartibiu" prezidentu! Gana - trisdesimt penktus metus 3,14sate be vazelino!

kauniete

kauniete portretas
man idomu kai sako balsuokit protingai gal patarkit uz ka balsuoti kad veliau nereiketu verkslenti.skaitant komentarus matau tik purvo pilstyma

visas tas liaudies iniciatyvas suzlugdo

visas tas liaudies  iniciatyvas  suzlugdo  portretas
valdanciuju konservatdegeneratu ir iskrypeliu hunta , pasitelkus savo sarginius sunis y pagelba is policijos , VSD , KT , ir prokuraturos , su Sauliais provokatoriais .. ta aiskai parode Seimu Marso , mokytoju organizuoti tautos susitikimai , kada pries juos valdanciuju hunta uzsiunde iskrypelius, provokatorius , apsiko apderge spaudoje ,televizijoj ..veliau uztase visus po a lia teismus [ ir taso iki siu dienu] .....siandienine valdanciosios huntos veika --tai veidrodinis Smetonines fasistines huntos veikos atkartojimas , anais laikais Setoniniai plolicajai , saugumieciai snipai-skundikai ,provokatoriai [ kuriu anukai siandien susede valdzioj] Tautiecius taip pat ,siuiminejo saude, dujom nuodijo , kiso y sunkiuju darbu kalejimus -

liberastkonservams NE

liberastkonservams NE portretas
Rinksime Igną Vėgėlę. Jei jis nieko nepadarys, tada liks tik emigracija.

Gana yra gana

Gana yra gana portretas
Svarbu "bankomato" neišrinkti, nes tokio nuosmukio Lietuva dar neturėjo.

siaips

siaips portretas
Vilniaus universitetas tipo visuomenes mokslo elitas yra tiesiog konservatoriau propagandos rupurius o ne Lietuvos visuomenės elitas, VU yra tiesiog susibūrusi godi šutve kuria valdantieji – liberalkonservariai ir kiti Armonaitės tipo asmenys maitina valstybės pinigais. Ar kas skaičiavo kiek ir kokius finansavimus įvairiomis formomis iš valstybės gauna VU???? Tiesiog VU yra dar vienas verslo klanas o ne objektyvi mokslininku nuomone. Šlykštu. O dar save laiko asmenimis su moksliniais vardais, išprusę žmonės. Jie neišlenda iš politikos ekrano interpretuojant savai tipo objektyvia nuomone, Vienas vardas - pigaus versliuko Klanas iš VU. Mokslo institucijos turi gaminti intelektus Lietuvai o ne ruošti gaujas priklausančiu vienai ar kitai grupuotei.

Jie

Jie portretas
Tie modernūs sisteminiai žada dirbti tik dėl Ukrainos pergalės ir Amerikos interesų. Lietuva jiems nulis. Balsuosiu už adekvatų kandidatą Vėgėlę.

Kai pagalvoji

Kai pagalvoji portretas
Valdantieji viską puikiai pagalvojo kad ne sisteminiai kandidatai nepakeistų apskritai. Gerai kad Vėgėlė ne vargšas, profesionalas, jo nepastatysi. Mūsų valstybėje visada žaidė tie patys, kurie netrukdė susiprivatizuoti tėvynę. Dabar bankininkas irgi mano kad išliks poste, nors bloga į jo veiklą žiūrėti - bailumas, tuščias piarinimasis, pataikavimas konservams, nors jie irgi niekina bestuburi. Ar tauta avių banda, kuriai dzin kada kailį baigs nudirti?

Balsuosiu už taiką ir E Vaitkų

Balsuosiu už taiką ir E Vaitkų portretas
Ziurejaubkandidarų debarusbir dauguma kandidarų kalbejo apie ukrainą ,jos pergalę irjainskiriamą demesį ir pagalbą .ir tik E .Vairkus kalbejo apie Lietuvos interesus ir ne karą ,o derybas ,nes visi karai baigiasi derybomis.,tačiau valdzia pavadino del to Vaitkų skleidžiantį kremliaus naratyvą.taip iseina ,kad karas vakarų naratyvas......

Kutūzovas \\\\\.../////

Kutūzovas  \\\\\...///// portretas
Ar tik neįvses karinępadėtį, komendanto valandą banditai,tai TIKRAI rinkėjų bus tuščia.___Ne be reikalo tą fašistą paskyrė.

kazkaip

kazkaip  portretas
artejant rinkimams visiska tyla,visai nesimato kandidatu,nedaro apklausu,o reitingai kokie paskutiniu laiku,zodziu nera rinkiminio surmulio

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Jau kalbama kremlius išrinks savo žmogų kumelė STIPRI ŠALIS STIPRUS PREZIDENTAS.

Cha cha

Cha cha portretas
Pritestuoti prieš dominojančia mažuma? Tiesiog Nukalti esamus brudus per rinkimus ir parodyti vieta- 80% prieš 20% Tik reikia truputeli Visiems išeiti i rinkimus.

Raginu

Raginu portretas
Eikim balsuoti. Reikia keisti valdžią. Balsuokim , kad nuimtume balsų daugumą nuo šių pasipūtėlių, niekinančių rinkėjus

Trumpas reziume

Trumpas reziume portretas
siam bardakui : Jei panaikintume renta ir paslaugas iki gyvos galvos - is 8 kandidatu neliktu ne vieno! Nes Lietuva ir mes visi - jiems 6udo vietoje. O del "referendumo",tai kol as gyvas,man valdzias toliau skirs JAV,o ne visokie pabegeliai,deje skersa ant Tevynes,ar ja parceliuoti atvyke zydeliai!

Kodel tuscia?

Kodel tuscia? portretas
Juk is tuscios vietos nevagiama! O is musu - vagia tiek,kad jau kita valstybe sau susikure vagys!

Išėjo

Išėjo portretas
apžvalgininkas pafilosofuoti. Patys rinkėjai leidžia... Gal prisimink, kad pas mus demokratinė diktatūra - viena tiesa, o ateisi su protestu - bylą užves už mistinius nuostolius kaip šiukšlės, negautos kokios kažkieno pajamos ir kitos bliatstvos. Žmonės net protestuoti neturi teisės. Antra Rusija, neveltui mes juos greit perprantame, nes pas mus beveik tas pats

Gjonas

Gjonas portretas
Uz mus jau seniai nuspresta ir siulomi keli kandidatai tai nauseda ,vegele...JAV visk sprendzia..

nuomonė

nuomonė portretas
Vien vieno iš kandidatų sudėtos kaip maldai rankelės ir kvaila šypsena ko verti. Niekinis kandidatas-tik keliaklupsčiavimui ir sutvertas. Klausimas tik prieš ką melsdamasis klaupsis. Prieš antivakserius???, maršistus???.

Anonimas

Anonimas portretas
Daugpilietybei - Ohmanas švedas kalba kad šalia LIETUVOS pilietybės dar kelias turi - žinoma balsuoti reikia prieš ... . Negalima rizikuoti kad visi š.... balsuotų, balsuotų čia negyvendami už mūsų gyvenimus, diktuotų ką nužudyti reikia , kokią vėliavą kelti...LIETUVOS pilietybės klausymų sprendimus nei už ką negalima palikti NEPATIKIMO seimo ar tokio kaip dabartiniam supuvusiam KONSTITUCIJOS TEISMO NUOŽIURAI... DURNIŲ ieško ",imkit ir nubalsuokit referendume už konstitucijos 12 straipsnio pakeitimą , o mes jau kaip mums reikės taip ir patvarkysim..". IŠDURNINO STOJANT Į ES , NES NUSLĖPĖ KOKIOM SĄLYGOM STOSIM-- VIENINTELĖ LIETUVOS vyriausybė ŠITAIP KIAULIŠKAI PASIELGĖ SU SAVO TAUTA... TEN KITOS VALSTYBĖS DĖL SĄLYGŲ DĖRĖJOSI.... . --- Kai mūsų vyriausybė provokuoja karui su rytus ir LIETUVA ,vargu ar galima tautai išeiti į gatvę mitinguoti , kur garantija , kad pradinio taško nebus - pilietinio karo.............?

Pelėda

Pelėda portretas
Apžvalgininkai galimai nesupranta, kad geopolitikoje eilinai Lietuvos žmonės susigaudo daug geriau ir plačiau, negu patys politikai. Propoganda patiki vis mažiau žmonių. Atėjus laikui žmonės ateis balsuoti už savo išsirinktą kandidatą.

neblaskykit rinkeju

neblaskykit rinkeju portretas
kas cia per straipsnis, siulo iseiti i gatves, reikalauti kazko, dar mums maza itampos del karo, kam reikia kraujo isijunkit filma trileri, ir ziurekit, galit dar paziureti kaip Gruzijoj seimo salej musasi,musu kandidatai inteligentai, cirko nereikia, laidos metu, kai pradeda replikuoti apie asmeniskumus, ar koki purva pilti, labai apgailetinai atrodo, pati kalbetoja pazemina

Nepritarti dvigubai pilietybes ir dar

Nepritarti dvigubai pilietybes ir dar portretas
Išvaryti žydes iš Lietuvos. Tai didžiausia grėsmė vietinių žmonių saugumui, nes tų žydžių išžudyti ateis smogikai. Bus nužudyta Austėja Landsbergienė, jos vaikai, gentvilai viso bus išžudyti ir daugybė parazitų žydų apsifirminusių, jog užsiima nuoma, organizuoja muges, iškrypėlių balius ur pedofilų orgijas, tai yra E. Virbašius, Smolskus, daugybė pedagogų, profesorių, juristų, medikų. Juos žudys. Ypač jų vaikus, anūkus.

va taip

va taip portretas
Jeigu tie rinkėjai ką nors reikštų, niekas jų neleistų prie balsavimo urnų.

Anonimas

Anonimas portretas
JAV AMERIKOS KOLONIJAI , LIETUVOS KOLONIJAI ADMINISTRATORIUS SKIRIA JUNGTINIŲ AMERIKOS VALSTYBIŲ SENATAS....LAIKAS SUPRASTI KAS ŠEIMININKAS....ŽYDŲ OLIGARHATAS

Kategoriškai NE

Kategoriškai NE portretas
Šis referendumas nei už ką, prasmė paslėpta giliai, kad niekas neįskaitytų tiesos. Balsuoti TAIP būtų nusikaltimas, todėl balsuosime NE.

Cirkas \\\\\.../////

Cirkas  \\\\\...///// portretas
(brangus) su xrenovais komikais.

Tautiečiai \\\\\.../////

Tautiečiai  \\\\\...///// portretas
neklausykit tokių "mokslininkų",tai o'Žyno samdinys.____Būtinai eikite BALSUOTI,nes nebaksavusių biuleteniais pasinaudus Lietuvos duobkasiai ir toliau matysim tuos vagių,išdavikų snulius.___Faktas:-ne vienam nutikę,atėjus vėliau,jau dauguma randa "prabalsuotus" biuletenius nusikaltėlių nauai.___Nesnauskite,priešas budrus,o paraeita kadencija taip ir buvo "išrinkta".____Net pati I. Šiman atvirai ciniškai pasakė:-nepatiksim.po 4 metų kitus "išsirinksit",bet kažkodė vėl į valdžią veržiasi,kaip kiaulė į puopas.

nuomone

nuomone portretas
del dvigubos pilietybes tai kazkoks sabotazas, niekaip nesuprasi, kas parasyta biuletenyje, ar cia specialiai, kad vel neivyktu referendumas, apgailetina

Beje

Beje portretas
Kai rinkta buvo Grybauskaitė, 2008 m kampanijos taip pat nebuvo. Be to, buvo surežisuota rinkimų eiga taip, kad kuo mažiau žmonių ių ateitų balsuoti. Nežiūrint to, kad ji buvo tikrai tinkama Prezidente, nesipykti nei su Lukašenka, nei su Briuseliu, nei su vidine Lietuvos naująja praturtėjusiųjų gauja, rinkimai buvo fiktyvus. Balsavo tik apie 200 tūkstančių piliečių. Iš jų pritariančių Grybauskaitės kandidatūrai buvo tiek mažai, kad įvertinus tą pritarusiųjų procentą pagal jo proporcingai dydį nuo visų balso teisę turinčiųjų Lietuvoje, ji iš tiesų nebuvo išrinkta iš viso. DABAR BUS TAS PATS. TODĖL IR NET NEEIKVOJA NEI JĖGŲ, NEI LAIKO RINKIMINEI KAMPANIJAI. JEI IR ATEIS DAUGIAU NEI 200 TŪKST. TURINČIŲJŲ TEUSĘ BALSUOTI, SURINKTIEJI BALSAI BUS KLASTOJAMI. Tai faktas.

Valstybę, demokratiją iš tautos pavogė 2004 metais

Valstybę, demokratiją iš tautos pavogė 2004 metais portretas
Kai landsberginė gauja susidorojo su Tautos išrinktu prezidentu Rolandu Paksu. Kai angažuoti „egzorcistai“ iš Konstitucinio Teismo išrado „konstitucines dvasiais“, parsidavėliai žurnaliūgos prarado sąžinę betarnaudami „už aukso trupinį“. Kai „valstybininkių“ išdavystė ir neapykanta suėdė paskutinius demokratijos ir teisėtumo likučius. Rezultate Lietuviška Temidė paversta landsbergistų kekše....

Nulis

Nulis portretas
Mane tenkina-vešalka geram kostiumui.Ko dar reikia.

partinis lodorius

partinis lodorius portretas
Kokiu reikia buti kvailiu kad Kokiu reikia buti kvailiu kad situos labai ribotu galimybiu bandu atstovus laikyti politikais?

Argi demokratija ant LT?

Argi demokratija ant LT? portretas
Kriminalinė oligarchija.

Viskas aišku

Viskas aišku portretas
Jau net politologams rinkimai neįdomu. O liaudžiai iš vis pofig ta kompanija, nes visi jau apsisprendė : 1) Dvigubai pilietybei ne. 2)Taupom pinigus ir Gražų kandidatą perrenkam jau pirmame rate.

Romas

Romas portretas
Nu jo, kai neisrenka sava tai ir prasideda verkslenimas

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje per daug prikurta partijų,partijėlių, todėl ir šitam makalyne sunku išskirti tinkamą į prezidentą.Mąstymu jie visi panašūs ir riejasi visi dėl sau šiltos vietos,o ne dėl Lietuvos,ir jos ateities.Labai gaila,kad mes iškovoję Lietuvos nepriklausomybę,atidavėm TOKIEMS PARSIDAVĖLIAMS"valdyti".

Kame problema

Kame problema portretas
Jeigu aisku, kad Prezidentas bus perrinktas, kodel kazkas turetu ardytis? Tiek kiti kandidatai, tiek ir pilieciai. Buvo Grybauskaite, buvo Adamkus. Ir OK. Jeigu reiktu rinktis tik is visokiu vegeliu ir antisemitu, tada jau reiketu sukurusti.

Senukas

Senukas portretas
Nuotraukoje broileris iš oZZio klano

Anonimas

Anonimas portretas
nenoriu įžeist bet už mėšlą balsuot nereikia.

Galerijos

Daugiau straipsnių