Quantcast

Liberalai inicijuoja gynybos forumą, diskutuos kaip finansuoti krašto apsaugą

Grįžti į straipsnį

Lietuvos politikų „dinastijos“

Lietuvos politikų „dinastijos“ portretas
Landsbergiai, Valinskai, Maldeikiai, Pavilioniai, Gentvilai... Ar mano vieno nuomonė kad jie visi draugiškai turi sėdėti kalėjime arba psichiatrinėje, o ne vladyti valstybę?

iniciatoriau,

iniciatoriau, portretas
per ilgai užsibezdėjai, tau seniai laikas pas masiulį, tą, kuris eligijus,,,

Gentvilai, eik darzu raveti

Gentvilai, eik darzu raveti portretas
Pencijoje padeda. Kvailiu nereikia Lietuviu tautai.

Diskutuos?

Diskutuos? portretas
Gentvilo ir ji sūnaus turtas turi būti nusavinti be diskusijų. Kol Gentvilas tėvas buvo vaduku Uosto direkcijoje, kartu su apskaitinininke Ina pasivogė tiek pinigų, kad nebestebina galai iki šiol. Dar yra gentvilų aferos su miškų įsigijimu Klaipėdos krašte. Taip pat Gentvilo sūnaus siautėjimas su savo draugais Kuršių nerijoje, Melnaragėje, kur nebepagydomi narkomanai ir narkodileriai susisuko savo gūžtas. Gentvilai yra tiek apsivogę, kad privalo būti jų teismas ir turto atėmimas. Įvertinti reikia ir gentvilo sūnaus orgūjų kainą bei aferas statybų sektoriuje ir aplinkosaugoje Tai vagys, aferistai, Gentvilas sūnus yra iškrypėlis, narkomanas. Taip, kad, politikoje jiems ne vieta, ministerijose irgi.

ttt

ttt portretas
...kaip sujudo prieš rinkimus )

baikit

baikit  portretas
su tais krašto apsaugos finansavimais. Jau aišku kad išpėše iš eiliniu lietuvių tuos milijardus ne tik nieko gero nenupirksit bet viska išvoksit AŠ KATEGORIŠKAI PRIEŠ TOKIUS ,,KRAŠTO APSAUGOS FINANSAVIMUS"!!!

tai

tai portretas
Gal tiesiog nustoti vogti ir mokesčių mokėtojų sumokėtus pinigus naudoti racionaliai?

Galerijos

Daugiau straipsnių