Quantcast

G. Nausėda: turime ne tik atstatyti Ukrainos ekonomiką, bet paversti ją geresne

Grįžti į straipsnį

Atstatinėk savo "stikloidą draustinyje

Atstatinėk savo "stikloidą draustinyje portretas
Nebegaus mano balso Nausėda. Visai j išprtįjo su tais ukrainiečias... Kokios šalies jis Prezidentas? Lietuvos? Suabejojau... Kaip užsuktas kiša savo pažadus, nė per "nago juodymą" nesirūpinadamas lietuviais...

Asa

Asa portretas
KOKIĄ UKRAJINĄ NAUSĖDA NORI ATSTATINĖTI, KAI KARĄ PRALAIMI HAHOLAI, AR RUSAMS PADĖS ATSTATINĖTI KAI RUSAI UŽIMS UKRAJINĄ. UKRAJINAI TRŪKSTA KARIŲ ,O DAUGELIS NENORI KARIAUTI, AMERIKA NEPADEDA NES PAMATĖ KAD LĖŠOS IŠVAGIAMOS. PREZIDENTAS TEGUL KURIA LIETUVOS GEROVĖS VALSTYBĘ IR NEDREBINA KINKŲ PRIEŠ RUSUS.

Lietuva sau turi užrtikrinti valstybines mokyklas

Lietuva sau turi užrtikrinti valstybines mokyklas portretas
Pirmiausia turi Vilniuj pristatyti valstybinių mokyklų ir darželių, kad visi vaikučiai gautų valstybės finansuojamas vietas, o vat Mortas tegu siunčia kad ir ukrainai. Kartu ir su visais priedais, visa dinastija.

Kira

Kira portretas
Savo atstatyk, nenusippezejes

Napoleonas jo laukia

Napoleonas jo laukia portretas
Tai ar sitas durnas n.u.o.p.i.s.a nuoseda dar neuzdarytas i psichuske? Jis jau pasidare pavojingas valstybei ir visuomenei

Marius

Marius  portretas
Tas durnelis novseda darosi pavojingas, laikas uzdaryt.

Erika

Erika  portretas
Laikas jam atsistatydinti ir balotiruotis į Ukrainos prezidentus. Gana taškyti tautos pinigus. Gana šerti tuos lai eina patys užsidirbti. Jiems pasaulis visas moka o jie niekaip neturi ginklų tai kur tie pinigai prapuola?????

tam Kaip

tam Kaip portretas
senoli eik gult. Užknisai

Klpd.

Klpd. portretas
Siūlyčiau ekselencijai sustoti ir atsipeikėti - Lietuva Ukrainai jau suaukojo MILIJARDĄ(!) neskaitant tūkstančių pabėgėlių priėmimo ir išlaikymo. Neturite jokios teisės mūsų Lietuvos piliečių sąskaitą NEATSIKLAUSĘS atstatinėti svetimą šalį dar net karui nesibaigus...Geriau pasirūpinkite prokuratūros skaidrinimu - ši institucija akivaizdžiai visai nedirba tam tikra ypač svarbia kryptim - kai reikia bausti valstybinius nusikaltėlius ir ,,nešvarius" politikus. Turiu omenyje konkrečių ataskaitų nebuvimą dėl milijoniniu paramų Ukrainai (ir ne tik), verslo-politikų sindikatų pasipelnymus per nac. stadiono statybą praplaunant pinigus per kazino, na ir žinoma garsiuosius Šimonytės reikalus su el.parašais: ir VRK nesertifikuotas el.sistemas bei jų serverius ne Lietuvoje, bet Estijoje...D)

pritariu

pritariu portretas
> Dar kelias morganos dozes ir mes nugalėsim spaudydami pultelį nuo sofos :)

Kaip ten bebūtų,

Kaip ten bebūtų, portretas
Putleriui ateis galas. Civilizuotas Pasaulis neleis fašistinei Rusijai dominuoti Pasaulyje. Ukraina gavusi ginklus išstums rusofašistus iš savo šalies. Fašizmas ne praeis.

Komentaras

Komentaras portretas
Savo šalyje jau" pakėlė" ekonomiką,dabar kels Ukrainoje. Taigi,Ukraina turi 2 Prezidentus. Jam Lietuvą skurdinti,marinti badu daugiau nepavyks. Žmonės pasakys:" Gana yra gana!!!" Su pirmąja ponia galės pilstyti maltiečių sriubą Ukrainoje.

Anonimas

Anonimas portretas
GIRTO ZUIKIO PAISTALAI...

Lipčius

Lipčius portretas
Bloga darosi beklausant ir bežiūrint.

Oho

Oho portretas
To dar betrūko gerovės valstybei kur išrinktasis žadėjo. Pasirodo melagis.

taip ....... prisimenam

taip ....... prisimenam portretas
....... buvo kažkada toks Tarapunka su Štepseliu ........... variantai kartojasi - nieko naujo

Prigužėjo

Prigužėjo portretas
KREMLIABOTŲ papilstyti savo KOLORADU dvokiančių srutų ant LT Prezidento ir visos Lietuvos !!!!

>> Nesąmones jis kalba

>> Nesąmones jis kalba portretas
nerašinėk feikų ir neskleisk dezinformacijos, KOLORADINE IŠKAMŠA !!!!

Nesąmones jis kalba

Nesąmones jis kalba portretas
Ukrainiečiai patys lindo į konfliktą su rusais, patys puolė jų karius pratybų metu 2022 m, tais pačiais metais pavasarį Zelenskis atsisakė derėtis su Putinu. Jam labai pelningas šis konfliktas. Jei jau jiem taip patinka, kai ukrainiečius žudo ir iš to uždirba Zelenskųs ir kiti iš jo grupuotės, Lietuva negali atstatyti jų bardako. Niekas nebeduoda ukrainiečiams nieko, seniai pamatė ir suprato kas nėra kvailas, jog tai eilinė žydų afera ir biznis iš ukrainiečių žudymo, o patys Ukrainos žydai visi išbėgo, jie sėdi čia, Lietuvoje ir naudūjadi už dyką viskuo, kas vietinių žmonių per ilgus metus sinkiu darbu sukurta. Jie nedirba, vien aferizmu užsiima ir nuolat ieško kaip tas karines peštynes tęsti.

faktas

faktas portretas
tokie prezidento sprendimai tik akivaizdziai parodo jog nauseda visiskai nevykes ir nekompetingas eiti salies vadovo pareigu nes viska ka jisai moka ir su dideliu malonumu daro tai atiduoda lietuvos zmoniu pinigus jau buvusiam ukrainos prezidentui zelenskiui kuris kaip jau matome nusiaube savo sali apvoge savo liaudi ir toliau reketuoja ir santazuoja pasauli

Vygantas

Vygantas portretas
Mest lauk ta durnių iš prezidentūros tegu varo pats pas ukrus į apkasus.

liaudis jusu NEKENCIA

liaudis jusu NEKENCIA portretas
Pi.de.ri Nuoseda, ka tu aukosi ir kam? Ukraina jau sugriauta ir tuoj bus likviduota, Tie tavo pezalai tai PATEISINIMAS VAGYSTEI is Lietuvos zmoniu. Uztenka kurwos, pi.s.ti zmondems prota su ta nacistine taip vad ,,ukraina,, Greitai ir tu padla begsi is lietuvos kaip nacistinis zydelis Zelionka. Mirtis globalistams, demokratams, liberast-pi.de.reas.tams.

Anonimas

Anonimas portretas
As apie tai irgi pagalvojau, kad savus badu marina, o Ukraina gelbeja. Kiek jau suaukota, o jis dar aukoja, net neklausdamas ar galime mes skirti Ukrainai savo lesas. Baisu. Del ko as nebalsuoju, del to kad nera prasmes. Ekonomika negereja, viskas brangu, daug bomzu. Vokietija daug geresne. Aciu vokiskai administracijai uz suteikta galimybe. Lietuva 100 kartu blogesne, niekada negrisiu i Gorbaciovo ir Elcino laikus kaip buvo sugriauta Sovieta sajunga ir kovota uz Lietvos priklausomybe.

>>>Taigi taigi \\\\\.../////

>>>Taigi taigi  \\\\\...///// portretas
>Pusantro.

X

X portretas
Kad jau suaukota virs 20 milijardu.Kur jie?

tai

tai portretas
Lupenos, pradžiai stadioną pastatykit ...etikmatik gerovės valstybė.

Bankomatas

Bankomatas portretas
tragedija, jeigu jis liks dar vienai kadencijai

klp

klp portretas
pagarba Zelenskiui, tikras vyras, o ne rosijos klounas putleris

na

na portretas
kad nerinksim Aukšto ir gražaus tai faktas...jam laikas apsigyventi Ukrainoje, ne tik vėliavą jų bučiuoja galėtų tai Zelenskiui ir į už...pabučiuotų..kur tai matyta, Vilniuje įvykus nelaimei tiek žmonių liko be pastogės tai paramos jokios negaus..ubagai esam jų 40 mil mūsų tik 2 mil kažin ar likę ir mes jiems miestus turim atstatyti ..nupušo visai gerai, kad kadencija jo baigiasi, šlykštu į tokį net žiūrėti, ne savo šalies žiūri, bet rusam į (ukrainiečiam) jie tai rusai, lai nesako, kad Ukrainiečiai Kaune nei vieno negirdėjau kalbant tarpusavyje ukrainietiškai, rušiskai špylina...niekur nedirba..visas darbas Urme brangiausius daiktus pirkti.

Bankomate, \\\\\.../////

Bankomate,  \\\\\...///// portretas
o Lietuva?poxui.

Pelėda

Pelėda portretas
Reiškia Lietuva nepakils, jei nemąstantys žmonės vėl išrinks Nausėdą.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
liliputas ir aukstas ir grazus

?

? portretas
nauseda lietuvos ar ukrainos prezidentas? lietuviui mokesciai, pinigai xaxolui...

toks

toks  portretas
aukštas ir išvaizdus visada gerų norų turi ......... dabar neakivaizdiniu būdu statys " gerovės valstybę " kitiems ......... savi tegul rinkimų laukia

Nesupratau ?

Nesupratau ?  portretas
Ką tik paskaičiau neva apie išvogtus pačių ukrainiečių valdininkų ar ne 4 milijonus dolerių Charkovo atstatymui ? Manau prezidentas Nausėda , būdamas " buhalteris " galėtų labiau rūpintis Lietuvos piliečiais ir mūsų miestų bei miestelių grožiu , keliais , tiltais ir t.t. pas mus karo nebuvo , bet atstatyti jau reikia daug ką, na gal mūsų valdininkai labiau išsilavinę eurus įsisavinti ?

Suka. Tu MUSU ekonomika žiurek. Kainos didesnes nei GejRopoi

Suka. Tu MUSU ekonomika žiurek. Kainos didesnes nei GejRopoi portretas
`

DU KLOUNAI...

DU KLOUNAI... portretas
Mūsų Gitanas jau protu lygiuojasi su Baidenu...Kiek reikia turėti to protelio, kad pliurpti tokias nesąmones.

tai

tai portretas
Kiek teko girdėti Mariupolį atstato vokiečiai, bet ukronac vėl ir vėl sugriauna.

idomu

idomu portretas
Galima pradžiai Lietuvos ekonomika, švietimu bei sveikatos apsauga pasirūpinti?

Plyta

Plyta portretas
"Statytojas".

Galerijos

Daugiau straipsnių