Quantcast

D. Grybauskaitė: turime taikaus gyvenimo biudžetą daryti gynybos biudžetu

Grįžti į straipsnį

Jei

Jei portretas
Jei tik kas, tai visos aerouosto prieigos ir Suvalkų koridorius užsikimš nuo tokių patriotų. Vilos pietuose jau paruoštos.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva per maža valstybė,kad didžiausią% skirtų gynybai.O ŠITA patarinėt nieko negali,tegul geriau prisimena kai,pensininkų uždirbtus pinigus , per sunkmetį paskyrė žydams kaipo kompensaciją už prieškarinį turėtą turtą.Gera patarėja saviems-žydams,o lietuviai apsieis ir be jos.

????

???? portretas
Kaip Elonas Muskas kalbėjo - ko ne kiekvienas JAV senatorius turi po privačią ginkų gamybos įmonę arba turi akcijų ginklų gamybos pramonėje, bet kad biznis suktųsi - reikia karų. Kam dyrPa ši lerva, kuri išlindo iš kgb ir tapo karo kranklė?

klausimėlis

klausimėlis portretas
kodėl lėšos gynybai matuojamos BVP procentais? Pinigus tai teks iš biudžeto paimti. Tikrus. Ir kiek bus tie 4% nuo BVP realiam biudžete? Apytikriai 20%. Pernai biudžeto pajamos 15, BVP 72 milijardai. Tai gausis kad šikna nuoga bet ginkluoti iki dantų.

Jis

Jis portretas
Dar viena karo kurstytoja nerimsta....vėl norime pirmauti su 4 procentais karui,nors to nedaro nei viena valstybė..dauguma stovi prie 2 procentų,o mūsų veikėjams reikia 4 procentų,nes nebus ką vogti...

tam fakt (in) as

tam fakt (in) as portretas
fašistinė Hitlerio klika - taip sugalvoti galėjo tik komunistai. Fašistas buvo Musolinis, jis ir sukonstravo šitą politinę jėgą, fašistas buvo smetona bet ne Hitleris, asilėli nabagėli.

....../

....../ portretas
>Faktas> Landsbergio TERORISTINĖS BENDROMENĖS NARY , NUSTOK TERORIZUOTI SAVO TAUTĄ UŽ TAMSTAI NEPATINKAMAS NUOMONES . išsitrink savo teroristines mintis iš makūškės...Pradėk piešti taikos derybas- bus naudingiau , TERORISTE.... Nekelk konfliktų tarp savęs nemąstančio ir tų ,kurie sugeba mąstyti... Rašyk savo nuomonę, faktus pateik , bet kitų neįžeidinėk...TERORISTE TU..... .

>>>Faktas, \\\\\.../////

>>>Faktas,  \\\\\...///// portretas
>kad tu duurnas.

Lietuviai yra normalūs, nesiginkluos

Lietuviai yra normalūs, nesiginkluos portretas
Taip. Žydės bus išžudytos Žmonija valosi. Nuo šlamšto. Pavarys į sunkius darbus žydes, prie viešnamių, kur dabarvadinasi SPA arba gėlių parduotuvė. Nuvaryt negyvai jas per visus galus ir lėtai nužudys. Lavonus išsiųs į Izraelį, nes žydės yra virusuotos, su onkologinėmis ligom, Lietuvoj jų lavonų laikyti negalima. Taip buvo visada. Taip bus ir dabar. Neagituokit duot pinigų gynybai ar Ukrainai. Įleidote į Lietuvą virš 200 tūkstančių išsigimusių žydų nuo 2022 metų, dabar nebereketuokit lietuvių, kad jie tuos išgamas gintų. Lietuviai nei girdės, neimatys, kai kokią Judita, Dalė ar Aidą per visus galus ištvarkts ur numes kaip šiukšlę supūti. Nustokit vieną kartą iš Lietuvos orašinėti visko. Apsivogę ir išsigimę atvažiavo ir daro čia performansus. Gausit ko nusipelnę. Patys keturiom roposit lauk, kad tik pabėgtumėt.

Faktas

Faktas portretas
Kaip intensyviai mūsiškė Kremliaus šunauja belotų, teroristinė RUsija vis tiek bus sutriuškinta. Rašistinės Putino gaujos, kaip ir fašistinės Hitlerio klikos, laukia toks pat negarbingas galas.

Danguolė

Danguolė portretas
Nesuprantama , kodėl yra ministrų išvyksta bet nepraneša tikslų ir rezultatų koks tikslas pasiektas , ką gero sutarė - išlekia , kaip savo asmeniniais reikalais , a skrenda iš Valstybinių lėšų privalo pateikti ataskaita nuveiktų darbų , taip matosi , kad viskas slepiama .Valstybė tai ne Valdančių privalo elgtis atsakingai .Bet dėl saugumą Lietuvos 20 metų esam kaip NATO šalis iki šiol tvarkos nėra , noras kitai šaliai padėti - savo kraštą pamiršom . Su tokia Valdžia matom tik , kad kiek viena meta MILIONIERIŲ DAUGĖJA - turi visa šia laikotarpį AUDITA PADARYTI , gal būtų kiek aiškiau kur viskas dingsta ................

....../

....../ portretas
Kiekvienas žmogus turi teisę tikėti - netikėti Grybauskaite . Bet sunku kartais pasitikėjimą įvertinti ,kai tas Lietuvos priešas Dalia atvirai liepia kariauti... TAIP BUVO... net rašė spaudoje... Užmiršau komentare parašyti , kad mūsų Landsbergis Gabrielis ne tik savavališkai nuvyko į JAV pas smulkius ginklų gamintojus- privatininkus , bet dar pareiškė tas šunsnukis, kad LIETUVA PASIRUOŠUSI jų ginklus LIETUVOJE IŠBANDYTI ... ŠTAI JUMS GRYBAUSKAITĖS TAIKAUS GYVENIMO BIUDŽETAS .....pinigai bus labai reikalingi įsukti ,,ginklų pramuonę''ir tie nagli atvykėliai tam yra galimai... TODĖL Baltarusijos prezidentas prakalbo apie tiesų kelią į Kaliningradą--- Taktiškai įspėjo... tik 30 km ...Mūsų priešai ne rusai ,ne baltarusiai , bet va šita gauja LIETUVOS VIDUJE....Turim energetikos klaną, teisininkų klaną , karinės pramonės klaną sukursim.... Ar ne laikas mažinti galios ir turto troškimo apetitą--liksit prie sudužusios geldos šunsnukiai . DIEVULIS padės, tikiu.... .

KGB'iste \\\\\.../////

KGB'iste  \\\\\...///// portretas
atverk savo "kašelioką",mažai prisivogus?,o alga,premijos,honorarai už ištikimą tarnybą docente patr'šulėje ir KGB.

Pasitikiu prezidente Grybauskaite

Pasitikiu prezidente Grybauskaite portretas
Manau, Lietuvos prezidentės Grybauskaitės ryžto dėka buvo grąžintas 9 proc. PVM daugiabučių šildymui, kai Skvernelio- Karbauskio valdžia buvo padidinuai PVM šildymui berods iki 21 proc.Grybauskaitė visada rūpinosi eilinių Lieruvos piliečių problemomis , o ne tik turtingųjų, kaip, manau, dabartinė valdžia. Gaila, kad Grybauskaitė nekandidatuoja prezidento rinkimuose, balsuočiau už ją- nei vienas kitas kandidatas jai neprilygsta.Tokia mano nuomonė.

provokatorė

provokatorė portretas
svajoja prisišaukti putiną. ta pati mokykla. putinas biudžetą pavertė karo biudžetu - dabar turės pilietinį karą, taip pat irr grybauskaitė nori pilietinio karo.

....../

....../ portretas
GRYBAUSKAITĖ PATI DIDŽIAUSIA LIETUVOS - MŪSŲ - PRIEŠĖ .. Sergantį L ANDSBERGĮ PRADĖJO ATSTOVAUTI... . Gabrielis važinėjasi jau pas privatininkus ginklų gamintojus JAV..ne ten kur turėtų... . Ir čia vyksta išdavimas... Dedu taškus : Mes esam tarp Baltarusijos ir Kaliningrado [ su Suvalkų kolidoriumi ].. IŠ ABIEJŲ PUSIŲ branduolinis ginklas... Uždarysim Suvalkų praėjimą...Iki sostinės Vilnius 30 km ... DURNIAIS , DEBILAIS MUS LAIKO... NET 99 PROCENTUS PASKYRUS '' GYNYBAI'' EFEKTO NEBUS--- TAI SAVIŽUDYBĖ... Ką reiškia visiems iki vieno eit kariaut? O gal kažkam vaidenasi , kad LIETUVOS teritorija tokia ,kaip Ukrainos ? Gal vaidenasi ,kad gyvenam mini planetoje ,ten aukštai...Nei pralaimėti ,nei nugalėti mes negalim- Tapsim griuvėsiais su mėsgaliais.... Teisingai kalba popiežius - remiasi iš praeities įgytų pamokų... Būsimi prezidentai ''važiuoja su TAIKA '' ,bet programose nėra tos taikos , išskyrus VAITKAUS, KURIO NESPAUSDINA PROGRAMOS ir vis gąsdina ,kad pas rusus ves .

Bjauru klausytis šitų pasakų...

Bjauru klausytis šitų pasakų... portretas
Kam tarnauja šita specialistė.......kiek jai moka už pasakas.....

ai

ai portretas
inpidensensas uz 3x kaina atbadys visus rusus!

Anonimas

Anonimas portretas
SVEIKINAME DALIĄ TURINČIA GELEŽINIUS KIAUŠINIUS....

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
"turime taikaus gyvenimo biudžetą daryti gynybos biudžetu" ................................... Ir viskas per tą prakeiktą agresyvią rašistinę Putino kliką. Jei ne ji, nereikėtų didinti gynybos biudžeto, būtų galima investuoti į mokslą, kultūrą ir gerbūvį. Tikėkimės ilgai laukti nereikės - Tarptautinio Baudžiamojo Teismo arešto orderis Putinui jau išduotas.

Reality good

Reality good portretas
Spauda nemato mes regiono flagmanai, prie grybes estai pirmavo?

Kęstas

Kęstas portretas
Net NATO mes naudojame, kad pasisavinti svetimus pinigus. Net poetus. Galima ištrinti S. Nėrį, K. Kubilinską.ir P. Cvirką iš Lietuvos atminties. Tam yra viena sąlyga: imkite ir parašykite ką nors tokio lygio. Kol to darbo nebaigėte, patylėkite. Mes dabar užimti, gaudome vagis iš Landsbergių aplinkos, kurie išvogė 40 mln. eurų iš mūsų pensijų ir dabar nori išvogti milijardus eurų, prisidengdami auksinių šaukštų pirkimu. Pasisekimo jums kūryboje. Ačiū. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Ne, su Snoru buvo kiek kitaip

Ne, su Snoru buvo kiek kitaip portretas
Ten toks išsigimęs narkomanas Milius su vardu Vytas buvo įlindęs, įdarbino narkomanų tokia azijatų grupė, kur iš tolimų atsilikusių tautelių, visi narkomanai, bet Luetuvoj nuolatos ieškodavo pinigų if susigalvoja pinigų išmušimo piramides, kur sukčiavimas dideliu mastu. Tas Milius buvo narkomanas įskaitoje, išsigimęs. Ilgai paskui slapstėsi Filipinuose, jį dangsto gana didelė narkomanų ir oedofilų grupuotė Vilniuje, dauguma iš tiesų net be pilietybės. Milius buvo įlindau ir į valstybės tarnybą. Nueita buvo iki tiek, jau silpno proto narkomanas Mklius oasirašinėdavo svarbius audito aktus Žuvininkystės departamente, jį dangstė narkomanų grupuotė. Paskui kai jau jį išgirdo, jo vietoje jo veiklai tęsia jo dukra, veiklos lygiai tos pačios, eina oer bankus, gauna darbo vietas. Nuolatos atsiduria bankuose, kur neaiškiom aplinkybėm nustatomos stambios aferos, likviduojama padaliniai, filialai Lietuvoje. Tai dėl Snoro ne Grybauskaitės kaltė. Ten ant lietuvių pinigų sėdėjo narkomanai.

onanistui

onanistui portretas
buvusių komunistų nebūną. Iš partijos išeiti galima, iš komunisto niekada. Komunistų partija - daugiausiai žmonių nužudžiusi partija. Ją lenkia tik auropos atliekos - jankiai, išskerdę indėnus. Komunistų buvimas prezidentais, seimūnais - tai tik įrodymas kad dauma rinkėjų teturi vištos smegenis.

atitinka jo norus

atitinka jo norus portretas
Putinui patinka jos veikla ir kalbos

Anonimas

Anonimas portretas
Grabauskaitė turi gryžti.ji bobą su kiaušiais o Nausėda absoliutus nulis

>> Dėl jos sprendimo uždaryti SNORĄ nukentėjo 11000 žmonių

>> Dėl jos sprendimo uždaryti SNORĄ nukentėjo 11000 žmonių portretas
nerašinėk FEIKINIŲ marazmų, KREMLINE IŠKAMŠA !! :))

>> projektas "kvailių šalis" tęsiasi?

>> projektas "kvailių šalis" tęsiasi? portretas
nerašinėk FEIKINIŲ marazmų, KREMLINE IŠKAMŠA !!!!

Anekduotas

Anekduotas portretas
Kodel komunistinis grybas storas? Nes valgo vodka su lasiniais

to Patyręs

to Patyręs portretas
Jau šeriami jankių ordos karines aferas.

projektas "kvailių šalis" tęsiasi?

projektas "kvailių šalis" tęsiasi? portretas
Prasmek tu į pragarą, mutavusi kgbiste. Už ką ją iš JAV deportavo? Negi jos niekas pasodinti nesugeba už milžiniškus nuostolius valstybei?

Dėl jos sprendimo uždaryti SNORĄ nukentėjo 11000 žmonių.

Dėl jos sprendimo uždaryti SNORĄ nukentėjo 11000 žmonių.  portretas
Dėl jos sprendimo uždaryti SNORĄ nukentėjo 11000 žmonių. O kiek dar įmonių patyrė nuostolių.

>> SNORO investuotojų žlugdytoja dabar jau ragina daugiau

>> SNORO investuotojų žlugdytoja dabar jau ragina daugiau  portretas
kodėl tau, KREMLINE ATMATA, parūpo, ką komentuoja Lietuvos Prezidentė ????

SNORO investuotojų žlugdytoja dabar jau ragina daugiau inves

SNORO investuotojų žlugdytoja dabar jau ragina daugiau inves portretas
SNORO investuotojų žlugdytoja dabar jau ragina daugiau investuoti į krašto apsaugą...

>> Anonimas

>> Anonimas portretas
dar nepavargai, VATOS GABALE, kankintis Lietuvoje ????

Anonimas

Anonimas portretas
KLIMAKSINĖ BOBA GALUTINAI IŠDURNĖJO.......

Patyręs

Patyręs portretas
Kiek jums DBlai ir naudingi idijotai galima aiškinti - kas nemaitina savo kariuomenės tas šers putino ordas

Priplūdo

Priplūdo portretas
į komentarus KREMLIABOTŲ papilstyti savo KOLORADU dvokiančių srutų ant Lietuvos stipriausios prezidentės !!!!

>> Aha nu jo

>> Aha nu jo portretas
KREMLINE ATMATA, ko tu čia reguliuoji Lietuvoje gyvenantiems, ką jie turi daryti- pyz*ink į savo (U)RODINĄ nepis*s visiems protą !!!!

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Išlindo Maška pulimiočyca… Nori kariaut? Pirmyn i ukru apkasus…

>> O ,senai matyta komunistė

>> O ,senai matyta komunistė portretas
KREMLINE IŠKAMŠA, palyginus su tavo caru putleriu, ji yra visiškas nulis :)

O ,senai matyta komunistė

O ,senai matyta komunistė portretas
Kgb agentė Magnolija

>> Įstatymai negalioja?

>> Įstatymai negalioja? portretas
griūk negyvas iš juoko- KOLORADINĖ LERVA patapo Lietuvos įstatymu žinovu !!!! :D:D:D:D:

Bendras vidaus produktas

Bendras vidaus produktas portretas
Kiek BVP surijo tas nacionalinis stadionas, kiek išmėtyta visiškai betikslėm programom, kiek prarasta durnizmu atsiduodančioms sankcijom, tranzitas , krova, geležinkeliai, prvežimai laivais, kiek dėl to prarasta darbo vietų, kiek pinigų prarasta dėl Kinijos, ir viskas be galo be krašto dėl mažvaikio iš prarūgusių konservų.

>> onutė

>> onutė portretas
VATOS GABALE, pyz*ink į savo (U)RODINĄ nerašinėjęs marazmų !!!!

onute

onute portretas
Niekaip nesuprantu tos KGB bobos kam jin tik netarnavo dabar kaip maskvos KGB pakeitė i scwabo partija KGB GRYBĖ KGB LANDZBERGYS juodai bijo tai kursto tauta eit kariauti kad jie visa ta vagiu šobla spėtu pabėgti Atsipeikėk su senute ir tupėk namuose nekišk to savo cekistesužšpakliuoto snukio Ar negėda aferiste neišsisuksi ateis ir tavo valanda o dabar dar pagyvenk baimėje

Pavardė

Pavardė  portretas
Viską pasako

Eik bobute

Eik bobute portretas
Palesink antis prie upelio.Reikalus dabar tvarko kiti

Įstatymai negalioja?

Įstatymai negalioja?  portretas
Už karo kurstymą yra baudžiamasis straipsnis, tačiau nei lanzbergiui, nei grybauskaite su ohmanu turbūt Lietuvos įstatymai negalioja, todėl ir gyvenam karo paradigmoj ir isterijoj

Pinigų plovimas į savas kišenes

Pinigų plovimas į savas kišenes portretas
Visa ši karo psichozė yra tik tam, kad įsisavinti jūsų pinigus į reikiamas kišenės, nes Vilnius nutolęs nuo Baltarusijos 30 KM yra lengvai apsaudo aš artilerija ir raketomis ir jokie patriot sistemos jo neapgintų karo atveju. Nereikia įvedinėti,, demokratijos baltarusijoj ir Rusijoj tai nereiks ir patrankų pirkti

Komentaras

Komentaras portretas
Ko šita ponia,kuri kursto karą, nevažiuoja ginti Ukrainos ???

Vezuvijus

Vezuvijus portretas
Kiek šita ponia paaukojo karui Ukrainoje? Spėju- nieko. Tokie neaukoja niekada, tokie tik sukelia karus.

Leiskite paklausti

Leiskite paklausti portretas
O tai kaip bus su isvogtomis pensijomis, amziaus "nacionalinese" statybose, masinese savivaldybese ir seime? Bairaktara Erdoganas tai padovanojo, o kur dingo surinkti milijonai?

parmazonas

parmazonas portretas
Norėjo ji prie NATO vairolazdžių pripult,bet ją iškart pavarė kaip perdaug aršią ir karingą furiją.

kaimo bernas

kaimo bernas portretas
niu kaip gi kitaip - sau, kas daugiausia gavot, susigrąžinot, tremtiniams ir politkaliniams ar ben pasidomėjot, kaip baigėsi Jūsų deklaruota vieninga solidari pensijų ir kitų soc išmokų, motinystės, našliu Kubilo akcija

Rūtenis

Rūtenis portretas
Raudona dalė.sovietinis palikimas.

Ka sneka?

Ka sneka? portretas
Lektuvu nepirko

Kodėl lietuviai turi mokėti už planingai visų žydžių naikini

Kodėl lietuviai turi mokėti už planingai visų žydžių naikini portretas
Žydes naikino ir prieš 4000 m, naikina ir dabar. Tai ne lietuvių rūpestis. Nepavyko iš žydžių žmonių padaryti, nepavyko. Kaip buvo gyvuliai, taip ir liko. Todėl natūralu, kad tvarto broką naikina. Todėl nebeteketuokit Lietuvos. Lietuviai nėra atsakingi, kad tiek daug išsigimusių žydžių užsiveisęs ir kad eksperimentai jas patobulinti nepavyko.

ji to nesupranta

ji to nesupranta portretas
turtuoliams nėra problemos mokėti papildomai ir už karą. O vargšams ir 5 eurais padidinti mokesčiai tai jau bėda

Gal ilsėkitės jau , Dalyte?

Gal ilsėkitės jau , Dalyte? portretas
Net nesvaik, Dalyt... Tegul pirmaiusia pasikeičia šitie duobkasiai , karingieji valdantieji. Po to jau ta gynyba, kurioje turi išnykti visi fondai, Vilniaus stadionai, tautos skurdinimas... Pradžiai, kaskite, renkite bunkerius kaip suomiai ir švedai, steikite komendantūras turimuose pastatuose, steikite karo ligonines, ruoškite paramedikų būrius...Tik tada, kai visi oligarchai,į registravę įmones užsieniuose, pradės duoti pinigų Lietuvos biudžetui, kai bankai nebevoks mūsų pinigų- tada jau ginsimės... NUO KONSERVATORIŲ!!! Ir nesvaikite, Leningrado ponia, apie jokius KETURIS PROCENTUS Jums , kad tik pirmauti su tais procentais, kad tik iš varguolių ir vidutiniokų atimti paskutines kelnes, o neva " gynybai" skirtas lėšas ir vėl kaip" rokfeleriai"nukreipsite Ukrainai... Jei norsite, tai dar ir savo dujų laivą-saugyklą "independientą " , neva, pavadintą lietuviškai Nepriklausomybe( tikra parodija), pasiimkite į savo sklypą. Tikros Nepriklausomybės Lietuva nebe liko tik GRIAUČIAI..

dzukelis

dzukelis portretas
Arteja grybu sezonas Eik grybauti kvepuok gamta NUSTOK MOKINTI IR KENKTI LIETUVAI ...MYLEK

Marius

Marius  portretas
Slepkis po lapais grybowska ozio pampersu keiteja.

Tokie žmogai kaip Tu ir pradeda karus...

Tokie žmogai kaip Tu ir pradeda karus... portretas
{

Nesupratau

Nesupratau portretas
Jei klounas Zelenskis nori pinigų, o lietuviai cirko nemėgsta, kodėl lietuviai turi mokėti už klouno Zelenskio fiasko? Mokės žydai. Lietuviai nemokės nė cento. Išpjaus eilinį kartą dorieji čečėnai visas žydes Luetuvoje, įskaitytinai ir tas, kurios yra vienu aštuntaaliu ar viena šešioliktaja žydės, ir viskas. Pasibaigs tada agitacijos, aferizmas ir pinigų prašinėjimas klounų cirko poreikiams. Patys prisivirėt košės su savi išsigimusiom dukrom, patys dabar su visom leitaitėm, šūdbergaitėm ir kitom juditom, sarom ir makakom eikit savo noru kartis. Nes kai pakaks čečėnai, lietuviai užsakys dūdų orkestrą ir pakabins medalį Palestinos ir čečėnų didvyriams, išvaliusiems Lietuvą nuo žydžių.

Inqa

Inqa portretas
Dabartiniai kandidatai nė iš tolo neprilygsta D.G

gera padlai giedot ,kada prisivoge iki soties ,o

gera padlai giedot ,kada prisivoge iki soties ,o portretas
visi vogti pinigai padeti afsoru bankuose uzsienyje , dabar anot KGB pulkininkes visi driskiai susimekit ir mokekit jankiams 3% BVP , ir uzduskit naxren juoda duona pasidaze y druska esdami... o ji y tailanda vaziuoja visas 6 nukarusias lIUpas kaitint pajury...

Tai va,

Tai va, portretas
kokia ji - 2rniu Dalia...

Magnolija

Magnolija portretas
Kažin koks dabar maskvoje oras?

Tai buvo planas

Tai buvo planas portretas
2014?

Galerijos

Daugiau straipsnių