Quantcast

A. Swan apie tamsiąją socialinių tinklų pusę: iki šiol yra persekiojamas?

„Dabar socialiniai tinklai – tūkstančiai žmonių, kurie žiūri, kurių jūs net nežinot, ir jie turi laisvę jums bet ką parašyti ir padaryti, ir jūs neturėsit kaip apsiginti. Todėl turite suvokti, kad jūsų laukia būtent ta našta. Našta – ne gintis, bet priimti tą kažkokį neigiamą šleifą iš visuomenės, ir sugebėti tai atstovėti, sugebėti pasistatyti sieną“, – teigė nuomonės formuotojas, Artūras Lebedenko-Swan.

Beveik 100 tūkst. sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“ turintis 39-erių A. Lebedenko-Swan puikiai pažįstamas sporto ir sveikos mitybos aistruoliams. Tiesa, pastaruoju metu vyras kur kas dažniau dalijasi ne patarimais mitybos bei sporto klausimais, o nuosavos tinklalaidės pokalbiais „Tapk geresniu“, kuriuose garsios asmenybės ir skirtingų specialybių žmonės kalbinami įvairiomis temomis. Norintys tapti žinomais socialiniuose tinkluose, pasak A. Swan, turėtų prisiimti riziką, kuri laukia, o ji ne tokia ir maža. A. Swan pasakojo susidūręs su grasinimais, kai vos tik išpopuliarėjo, nors niekada nesiekė tapti žinomu, tai nutiko tarsi savaime, kai ėmė gilintis į sportą, sveiką mitybą ir pradėjo tuo dalintis socialiniuose tinkluose. Jį ėmė sekti tūkstančiai, pradėjo kviesti į televizijos laidas, duoti interviu, o jo sukurtas projektas „Motyvuoti atletai“ tapo itin populiarus. Tuomet A. Swan sako dar nežinojęs, kokią kainą teks sumokėti.

A. Swan paskyros nebuvo nulaužtos bei pavogtos, jis nepatyrė šantažo, tačiau iki šiol yra savotiškai persekiojamas vienos damos, reguliariai siunčiančios savo nuogos nuotraukas. Vyrui teko susidurti ir su moterimi, kuri naudodamasi pažintimi bandė pasipelnyti finansine prasme. Jeigu esate garsus, pasak vyro, kur kas sunkiau bus susikurti ir asmeninį gyvenimą, nes ne visi nori, kad jų antroji pusė būtų matoma. „Man ne kartą buvo pasakyta, kad viskas gerai, bet nenorėčiau būti su tavimi, nes nenoriu tapti matoma“, – pasakojo A. Swan.

Apie tamsiąją nuomonės formuotojų ir darbo internete pusę jau šiandien, 20 val., gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eggheadas

eggheadas portretas
Kaip sitas kiausinis atsibodo, vien bloga darosi kai vyrai apkalba buvusias merginas ne savo rato zmonems.

jeigu

jeigu portretas
sieki populiarumo ,reiskia to ir nori ,nekisk saves i viesuma laisvai ir nieks nepersekios ,bet ki to sieki tai ta ir gauni o nauda tik populiaruas ,kurio ir siekiama viesai ,

mobilnikas

mobilnikas portretas
baikit ,jus neturit jokio privatumo ,jums bruka slapukus kuriu adresai afrikoja azijoje ir kitur,ir kam ,? Jus laisva valia ikisat veidelius ,pirstuku antspaudukus ,viska ka turit mobiliuose ir kam ? Jums to reikia ,ne .Toreikia jiems ,kad zinotu viska apie jus ,jusu bet kokio klaviso paspaudima jie mato ir kam? jums reikia ar jiems? Jus sekami 24 val per para kam reikia ? Jums ar jiems? viska ignuoruokit neduokit jiems nieko net savo tel.nr .Jus neturit visikai jokio privatumo .Kodel ????
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių