Quantcast

Lietuvos žvaigždės sveikina Silvester Belt patekus į „Eurovizijos“ finalą: kitaip ir negalėjo būti

  • Teksto dydis:

Silvester Belt su daina „Luktelk“ antradienio vakarą pakerėjo Europą ir iškovojo vietą didžiajame „Eurovizijos“ finale. Po šios žinios, socialiniuose tinkluose pasipylė Lietuvos žvaigždžių, visuomenės veikėjų ir politikų sveikinimai.

„Kitaip ir negalėjo būti! Bravo, Silvestrai Belte. Miegoti einame su plačia šypsena!“ – feisbuke rašė viešųjų ryšių specialistas bei nuomonės formuotojas Saugirdas Vaitulionis.

„Silvestras! Kaip pakeltas pasirodymas į naują lygį! Dešimt kartų to, ką matėme atrankos finale! Nuėjo ir šiurpuliukas vienoj kitoj vietoj. Love it! Kartosime šeštadienį tikrai!“ – mintimis dalijosi visuomenininkas Andrius Tapinas.

„Sveikinimai Silvestrui Beltė, Jessicai Shywouh, Jonui Nainiui, Linui Strockiui bei visiems kitiems komandos nariams! Didelis pasididžiavimo jausmas, kad tokį kokybišką darbą pristatėme Europai. Pavarykite finale!“ – rašė prodiuseris, kaunietis Mantas Bertulis.

Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, kurį vėliau per dantį patraukė „laisviečiai“, irgi stebėjo „Euroviziją“. „Luktelt liko kelios minutės“, – rašė jis.

 

 

„Po pusfinalio. Aš nežinau, kas dedasi jo viduje, bet tai „bičas“, kuris demonstruoja olimpinę ramybę, mandagumą, nė sykio per šias pusantros savaitės Malmėje nebuvo suirzęs, neatsisakė duoti interviu ir dar esant poreikiui rasdavo laiko pagrimuoti [mane] prieš kamerą, nes jis tai moka, o aš ne.

Šiandien jis puikiai pasirodė „Eurovizijoje“ – ir realiai tokiai scenai, neturint didelės patirties, reikia daug psichologinės ištvermės. Silvestrai, tu jau šaunuolis. Sėkmės šeštadienį!“ – rašė žurnalistas Ramūnas Zilnys.

„Dabar jau galiu pasakyt. Žiūrėti Čempionų lygą su „Eurovizijos“ garsu visai nieko. „Euroviziją“ su „fūlios“ komentatoriais – ne taip gerai“, – šmaikštavo dainininkas Marijonas Mikutavičius.

Primename, kad didysis „Eurovizijos“ finalas – gegužės 11 d. šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daina “Lukoil” ir ciulpimo gestas

Daina “Lukoil” ir ciulpimo gestas portretas
parodo neuzaugos post ir pries myzciojimus uzkulisiuose

Labsi silpnas , ligotas, iskrypes vaikeliukas

Labsi silpnas , ligotas, iskrypes vaikeliukas portretas
silpnas bslselis , dar neuzauges. Pralaimejimas gal ines vyriskumo

Sėkmės

Sėkmės portretas
Nuostabu!!!Sveikinu!!! Labai patiko vienos atlikėjos pasisakymas apie Silvesterį-jis turi žvaigždės prigimtį ir jis ja taps! Šiame gyvenimo chaose, purvo drabstyme,priekabių ieškojime,jis išplaukia kaip gėrio angelas,su savo meile gyvenimui,žmonems ir viskam kas jį supa,be jokiospagiežos,susireikšminimo .. Giedras ir gražus jo veidas atgaivina tikėjimą gerumu,
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių