Quantcast

A. Kleizienė apie vyro paskolintus 40 tūkst.: Kleiza – pagrindinis mano klientas

  • Teksto dydis:

Verslios moterys dažnai pranoksta savo vyrus. Viena tokių –  krepšininko žmona Agneta Kleizienė. Apie verslumo kelią ir pasiskolintus 40 tūkst. eurų papasakojo pati A. Kleizienė.

Krepšininko Lino Kleizos žmona A. Kleizienė atidarė parduotuvę, prekiaujančią sveikatai ir grožiui skirtais produktais – nuo maisto papildų iki kosmetikos.

„Kai už Kleizos dar nebuvau ištekėjusi, mes keliaudavom. Tuomet iš manęs būdavo dar nekokia verslininkė. Labiau prižiūrėdavau Kleizą, kad į treniruotes nueitų. Grįžom į Lietuvą, jis baigė savo karjerą, o aš pradėjau savo. Toks buvo mūsų susitarimas“, – šypsodamasi pasakojo A. Kleizienė.

„Kleiza – pagrindinis mano klientas. Man gal ir nelabai patinka tas jo laikrodis, einantis į kitą pusę. Kai ateinu su juo, visi klausia, Linai, ką tu darai, kaip tu atjaunėjai. Tada aš galvoju, ką aš ne taip darau su savo gyvenimu“, – juokėsi krepšininko žmona, prisipažįstanti, kad jos vyras dažniau sulaukia komplimentų dėl išvaizdos nei ji pati.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

Pasak A. Kleizienės, ji jautėsi turėjusi didžiulį kūrybinį potencialą.

„Sakau, Kleiza, turiu biznio planą, paskolink man truputį pinigų, 40 tūkst. Sako, gerai, paskolinsiu. Patikėjo mano žodžiu, be skolos raštelių. Bet tai dar didesnė atsakomybė, nes aš norėjau įrodyti, kad sugebu“, – pasakojo A. Kleizienė.

Visa „Šeškinės 20“ laida su žinomų vyrų moterimis, darančiomis sėkmingą verslą – šį trečiadienio vakarą, 20 val., per LNK.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Su kleiza viskas aišku, o Alpis skolino pinigų? Ar tam ką gražino? Gal dar kokių įdomesnių sandorių papasakotų, būtų įdomiau liaudžiai žiūrinčiai tas laidas.

Vygis to Vygiui

Vygis to Vygiui portretas
Normalioje šeimoje vyras būtų išklausęs verslo idėją, ją būtų aptarę, apmaste, tada jei nuspręstų kad verta, paimtų šeimos santaupų ir žmona pradėtų verslą. O čia vaizdas kad vienas sugulovas iš kito pinigus verslui pasiskolino.

neįtikėtina

neįtikėtina portretas
Oskaro verta istorija kaip Kleizienė iš Kleizos pinigus skolinosi. Bravo.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių