Quantcast

„Eurovizijos“ rengėjai privertė Airijos raganą pakeisti dalį kostiumo

  • Teksto dydis:

Po pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio antradienio vakarą vykusioje spaudos konferencijoje Airijos atstovė Bambie Thug atskleidė, kad Europos transliuotojų sąjunga (EBU) privertė ją pakeisti dalį sceninio kostiumo. Ekscentriška dainininkė atviravo, kad buvo priversta atsisakyti kūną puošusių užrašų, palaikiusių Palestiną.

Spaudos konferencijoje įspūdingos išvaizdos atlikėja džiaugėsi, kad tapo pirmąja nuo 2018-ųjų Airijos atstove, perkopusia „Eurovizijos“ pusfinalio barjerą.

„Labai didžiuojuosi. Mūsų komanda – mažutė, esu nepriklausoma menininkė. Taip pat – esu pirmoji nebinarinės lyties tapatybės atstovė, kuri pateko į „Eurovizijos“ finalą!“ – džiaugėsi airė.

Remiantis Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos paaiškinimu, nebinarinės tapatybės asmenys yra tie, kurie save mato už dviejų įprastų lyčių ribų.

Kalbėdama su viso pasaulio spaudos atstovais Bambie Thug atskleidė, kad Europos transliuotojų sąjungos buvo priversta pakeisti užrašus ant kūno. V–IX amžiaus airių vartotos senosios Ogham kalbos rašmenimis Bambie Thug buvo užsirašiusi frazes „paliaubos“ bei „laisvė Palestinai“.

„Tai man buvo labai svarbu, nes esu už teisingumą ir už taiką. Deja, Europos transliuotojų sąjungos nurodymu, privalėjau jas pakeisti į užrašą „karūnuokite raganą“, – atvirai sakė atlikėja.

Paklausta, kuo išsiskiria iš kitų šių metų konkurso dalyvių, Bambie Thug kvatojosi ir tiesiog atsistojo bei pasirodė. Įspūdingos išvaizdos moteris tikrai išsiskiria iš minios.

„Myliu meną, myliu dramą, myliu teatrą ir padovanosiu jums šou!“ – sakė šeštadieniui besiruošianti airė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
Pedofilai-tai iškrypėliai.Dainininkai-tai menininkai.

nesupratau

nesupratau portretas
kai kur ją pristato kaip vyrą. man nuotraukoje pasirodė kad balerinos pozoje kiaušai išlindę buvo. kas žino kaip tie ono anatomiškai atrodo?

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
EUROVIZIJA T A M P A IŠKRYPĖLIŲ PARADU .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių