Quantcast

N.Venckienė neatvyko į apklausą Panevėžio prokuratūroje

Panevėžio prokurorai antradienį nesulaukė buvusios Kauno apygardos teismo teisėjos Neringos Venckienės. Ji į apklausą neatvyko.

„Planuota N.Venckienę apklausti įtariamąja, tačiau ji neatvyko“, – antradienį sakė Panevėžio apygardos prokuratūros atstovė spaudai Vida Bielskytė.

Anot jos, buvusi teisėja atsiuntė faksą, kuriame pranešė, jog susirgo ir į apklausą atvykti negali.

„Lauksime, kol pasveiks“, – sakė prokuratūros atstovė.

Panevėžio prokuratūroje visos baudžiamosios bylos, kuriose dalyvauja N.Venckienė, turi būti sujungtos į vieną. Taip siekiama paskubinti jų tyrimą.

Prokurorai teigia surinkę pakankamai duomenų, kad galėtų pateikti N.Venckienei įtarimus dėl trukdymo antstolio veiklai, pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, nepagarbos teismui, teismo sprendimo, nesusijusio su bausme, nevykdymo ir dėl piktnaudžiavimo tėvų, globėjo ar rūpintojo arba kitų teisėtų vaiko atstovų teisėmis.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pirmadienį pasirašė dekretą, kuriuo atleido N.Venckienę iš Kauno apygardos teismo teisėjos pareigų. N.Venckienė iš pareigų pasitraukė savo noru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Dabar temps,,guma''kiek gales,o ja temti reikes kol vel gaus nelieciamybe,iki rinkimu.Tai va kokia neklystanti jusu patvoriniai numyletine.

ooo

ooo portretas
prasideda zaidimai , o Venskiene jos megsta,vakar buvo sveika ,o sendiena serga , vakar spaudos konferencijoje parsistenge, arba uzsikrete nuo pelesiu...

1 KOMENTARUI

1 KOMENTARUI portretas
EIK TU EIK JAU ,KLANO GYNEJAU
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių