Quantcast

Molėtuose, Šiauliuose, Tauragės ir Šilalės rajonuose rastos rankinės granatos

Molėtuose, Šiauliuose, Tauragės ir Šilalės rajonuose sekmadienį rastos rankinės granatos, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Anot PAGD, 11.31 val. gautas policijos pranešimas, kad Tauragės rajone, Gryblaukio kaime,  įvestas planas ,,Skydas“. Atvykę Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai rastas dvi rankines granatas ir vieną artilerijos sviedinį sunaikino vietoje.

Anot ugniagesių, 14.09 val. policija pranešė apie dar vieną galimai rastą sprogmenį Tauragės rajone. Informuota, kad Girgždų kaime, sodyboje, ariant žemę, rastas daiktas panašus į sprogmenį, įvestas planas ,,Skydas“. Atvykę išminuotojai apžiūrėję radinį konstatavo, kad tai ne sprogmuo.

PAGD duomenimis, 14.23 val. pranešta, kad Šiauliuose, Kikilių gatvėje, įvestas planas ,,Skydas“. Atvykę išminuotojai rastą rankinę granatą išvežė sunaikinimui.

15.08 val. PAGD informuota, kad Šilalės rajone, Palokysčio kaime, prie Mokyklos gatvės įvestas planas ,,Skydas“. Atvykę Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai rastas dvi rankines granatas sunaikino vietoje.

Anot PAGD, 15.59 val. gautas policijos pranešimas, kad Molėtuose, Inturkės gatvėje, įvestas planas ,,Skydas“. Atvykę Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai Pirmojo pasaulinio karo laikų rankinę granatą išsivežė į karjerą sunaikinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių