Quantcast

Siaubingo incidento su oro balionu niekada nepamirš: žmonės gulėjo ant pilvų, vyras išvis nejudėjo

  • Teksto dydis:

Oro balionas su septyniais žmonėmis trenkėsi į tris pastatus, elektros laidus, medžius. Iš krepšio krito žmonės. Du oro balionu skridę asmenys atsidūrė reanimacijoje. 

 

Šilutės rajono Vilkų Kampo gyventojai siaubingų vaizdų sako niekada nepamiršiantys: vakare, apie pusę devynių, vietiniai matė, kaip oro balionas kirto kaimo medžius, trenkėsi į ūkinio pastato sieną ir vertėsi per stogą. 

Paskui oro balioną lygiai taip pat bloškė į dar du ūkinius pastatus, trankė į gatvę ir medžius. Žmonėms atrodė, kad krepšys dega, o dar baisiau tapo, kai iš jo krito keleiviai.  

„Buvome pavėsinėje ir išgirdome trinkį, tad galvojome perkūnija. Tačiau paskui praskriejo tas balionas, kurio krepšį daužė. Vėliau iškrito vienas žmogus ir nuriedėjo į pakalnę. Bėgome prie to berniuko, nes jis iškrito prie pat mūsų“, – pasakojo Vilkų Kampo gyventoja Rasa Vanagienė. 

„Tas 15 metų vaikas buvo labai susijaudinęs, išsigandęs. Davėme vandens, apklojome, dėjome ledą, nes labai didelis gumbas buvo ant galvos. Padėjome kiek galėjome, nes greitoji važiavo labai ilgai – apie pusę valandos, jei ne daugiau“, – tikino Vilkų Kampo gyventoja.

Paauglys vietos gyventojams pasakojo, kad skrydis oro balionu – dovana šeimai per Motinos dieną.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Krisdami elektros laidai sumaitojo ir automobilį, bet vietos gyventojams nuostoliai nerūpėjo. Jie lėkė kuo greičiau padėti balione buvusiems žmonėms. 

„Prie to oro baliono žmonės gulėjo ant pilvų. Vyriškis išvis nejudėjo. Galvojau, kad negyvas, bet kiek žinau visi gyvi buvo“, – sakė Vilkų kampo gyventoja Greta Vanagaitė. 

Ugniagesiams nukentėjusius žmones teko rankioti po kaimą.  

„Trys žmonės – vyras, moteris ir vaikas – buvo prie oro baliono, kur ir nukrito. Du žmonės rasti keli šimtai metrų nuo įvykio vietos pievoje, tai buvo vyriškis ir moteris. O dar du žmonės patys atėjo į incidento vietą“, – pranešė Pajėgų valdymo skyriaus vyresnysis specialistas Mindaugas Lengvinas. 

Į ligonines išvežti visi oro balionu skridę keleiviai. Paaugliai gydomi Klaipėdos vaikų ligoninėje, o suaugę Klaipėdos universiteto ir Šilutės ligoninėse. Du pateko į reanimaciją, bet medikai praneša, kad visų nukentėjusiųjų būklė stabili. Vienas išleistas gydytis namo. 

Kas nutiko su oro balionu, kodėl oreivė jo nesuvaldė – aiškinasi policija ir ekspertai. 

Specialistai teigia, kad oro balionu žmones skraidinusi pilotė yra profesionalė, turinti daugmaž 10 metų patirtį. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

įdomu

įdomu portretas
......žmonės gulėjo ant pilvų , vyras iš vis nejudėjo... O tas vyras tai ne žmogus ,kuris nejudėjo???

Palaikykit mane \\\\\.../////

Palaikykit mane  \\\\\...///// portretas
atsilikusiu,bet su nevaldoma-nevairuojama oro transporto priemone skraidinti žmones,tai nusikaltimas.

HG

HG portretas
Gamtos jėga stipresnė už profesionalus.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių