Quantcast

Prekybos centrą apsupo tankai

Ankstų trečiadienio rytą klaipėdiečiams nuostabą kėlė neįprastas vaizdas – prie prekybos ir pramogų centro "Akropolis" miestiečiai išvydo būrius kariškių ir sunkiąją artileriją.

Pajūryje vykusių tarptautinių pratybų "Ugninis griausmas" dalyviai pristatė NATO kariškių techniką klaipėdiečiams, kviesdami su ja susipažinti iš arti.

Prekybos ir pramogų centro valdytojas Ovidijus Zibalis teigė, kad kariškių technika nesulaužė automobilių aikštelės asfalto dangos, o pats renginys praėjo sklandžiai.

"Kariškiai stebinamai operatyviai sugebėjo išrikiuoti savo techniką. Mes jiems iš vakaro aptvėrėme aikštelės dalį, kad miestiečiai nepaliktų savų automobilių ir netrukdytų renginiui", – pasakojo O.Zibalis.

Kariškiai demonstravo įvairiausią techniką – nuo lietuvių karių naudojamų patrankų iki JAV kariškių atsigabentų haubicų "Paladin".

Būtent ši savaeigė haubica sulaukė didžiausio miestiečių dėmesio. Moksleiviai ir darželinukai drąsiai lindo į jos vidų, smalsumo neslėpė ir suaugusieji.

Vakar kariškiai savo techniką demonstravo nuo 8 val. ryto iki pietų.

Pajūryje surengtose tarptautinėse pratybose "Ugninis griausmas" dalyvauja apie 450 karių iš keturių NATO šalių – JAV, Lenkijos, Lietuvos, ir Portugalijos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
kurioj foto ten tankas parodytas?

nepritariu !!!

nepritariu !!! portretas
Kam tie cirkai? Uzsimane pazaisti , kam reikia cia tu demonstraciju. Tikrai musu valstybe nori karo. Nusibodo ramiai gyventi,lai vietoj ginklu padeda skurstantiems zmonems !

agentas

agentas portretas
Siautėja toliau autorė. Straipsnio pavadinimas melagingas, nes tankų ten nebuvo...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių