Quantcast

KRATC: pradedamas nemokamo komposto dalinimas

Prasidėjus pavasariniam ūkininkavimo sezonui Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centras (KRATC) vėl kviečia Klaipėdos regiono gyventojus ir verslininkus į žaliųjų atliekų aikšteles pasiimti nemokamai dalinamo komposto.

Iš gyventojų ir įmonių surinktos žaliosios atliekos KRATC aikštelėse natūraliai supūdomos, išsijojamos ir paverčiamos derlingu juodžemiu, kurį nemokamai neribotais kiekiais gali pasiimti tiek gyventojai, tiek juridiniai asmenys.

„Kviečiame atvykti į Glaudėnų aikštelę, šalia buvusio Kalotės sąvartyno – čia turime sukaupę didžiausią komposto rezervą. Bet prieš vykstant rekomenduotume pirmiausia pasiskambinti aikštelės vadybininkui ir pasitikslinti, ar yra reikiamas komposto kiekis, kada būtų patogiausia pasiimti“, – sakė Ekologinės infrastruktūros administravimo skyriaus vadovas Gediminas Sendrius.

Klaipėdos miesto žaliųjų atliekų kompostavimo aikštelė įsikūrusi Kaukėnų g. 21 (Glaudėnų kaimas), darbo laikas: I–V nuo 8 iki 16 val., tel. 8 633 25 887.

Pasiimamo komposto pakrovimu ir transportavimu turėtų pasirūpinti patys gyventojai ar verslininkai.

Atvykdami į aikštelę galite atgabenti ir žaliųjų atliekų: smulkias šakas, sugrėbtą žolę ar lapus. Iš gyventojų žaliosios atliekos priimamos nemokamai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pensininkė

pensininkė portretas
vienais metais parsivežiau to komposto man jis nepatiko manau nekokybiškas, juk ten daugiau nieko tik supusios šakos ir dar suabejojau komposto rūgštingumu

ŠITĄ

ŠITĄ portretas
galima ir už dyką. Ar reikia kam? Griebkit kompostą lyg druską - galėsit intike pardavinėti - biznį daryti.

Klpd.

Klpd. portretas
O kas užtikrins kad tame komposte netūno visa Mendelejevo lentelė?:D)
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių