Quantcast

Teismas nepilnamečių tvirkinimu kaltinamam A. Ulvidui paskyrė psichiatrijos ekspertizę

Kauno apylinkės teismas šią savaitę nutarė nepilnamečių tvirkinimu kaltinamam Algimantui Ulvidui skirti psichiatrijos ekspertizę.

„2024 m. balandžio 30 d. Kauno apylinkės teismo Kauno rūmuose priimta nutartis, kuria kaltinamajam A. Ulvidui paskirta ambulatorinė kompleksinė teismo psichiatrijos ekspertizė“, – Eltai patvirtino Kauno apylinkės teismo atstovė spaudai Tautvilė Merkevičiūtė.

Eltos žiniomis, skirti A. Ulvidui psichiatrijos ekspertizę teismo prašė jo gynėjas.

Asmeniui psichiatrijos ekspertizė paprastai skiriama tada, kai siekiama įvertinti jo pakaltinamumą, gebėjimą suvokti savo veiksmus ir jų pasekmes nusikaltimo padarymo metu, taip pat ar nusikaltimo padarymo metu sirgo liga, galėjo valdyti savo veiksmus.

Kauno apylinkės teismas praėjusią savaitę nutarė trims mėnesiams pratęsti nepilnamečių tvirkinimu kaltinamam A. Ulvidui taikomą suėmimą. Šioje byloje yra 25 nukentėjusieji ir 193 liudytojai.

Kauno apylinkės teismas iš viso yra gavęs keturias A. Ulvido bylas dėl nepilnamečių mergaičių tvirkinimo.

A. Ulvidas buvo pabėgęs iš Lietuvos, tačiau pernai, birželį, sulaikytas Danijoje. Vyras dėl nepilnamečių tvirkinimo buvo teistas anksčiau.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
reikia kastruot ir baigsis visas šitas cirkinimasis

jokia psichiatrinė nepadės

jokia psichiatrinė nepadės portretas
iškrypėliui reikia chirurginio gydymo, šmaukšt skalperiu per kiaušus ir pacientas tampa nebepajingas visuomenei

Ir

Ir portretas
Be ekspertizės aišku, kad jis psichas, todėl iš psichiatrinės neturi išeiti iki savo niekingo galo. Visuomenei bus tik lengviau.
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių