Quantcast

Viešajame Kauno lauko tualete rastas vyro kūnas: realiausia versija – viena (papildyta)

  • Teksto dydis:

Sekmadienį viename Kauno lauko tualete aptiktas nenustatytos tapatybės vyro kūnas. Iki pirmadienio pietų jo dar niekas nebuvo pasigedęs.

Remiantis policijos suvestinėmis, nežinomo apie 50 metų vyro kūnas buvo aptiktas apie 20.10 val. lauko tualete, esančiame Šilainių plente.

Pasak policijos atstovės, tai – viešos paskirties biotualetas, esantis ne privačiame sklype ir neaptvertoje, pavyzdžiui, statybvietei priklausančioje teritorijoje. O tiesiog pastatytas šalia Šilainių plento. Nors šiame plente įsikūrusios ir Romainių kapinės, anot policijos atstovės, minėtas objektas – ir ne jų teritorijoje.

Pirminiais duomenimis, tai buvo kito asmens, kuriam prireikė į šį tualetą, radinys. Policijos atstovės teigimu, apie jį pranešė moteris.

Šiandien iki pietų velionio asmenybė dar nebuvo nustatyta. Anot policijos atstovės, šis asmuo neturėjo su savimi nei dokumentų, nei kokių nors kitų daiktų, galinčių padėti nustatyti, kas jis toks. Nedėvėjo šis vyras ir specifinių darbinių drabužių, pagal kuriuos būtų galima spręsti, kur būtų galima ieškoti informacijos apie jį. O, ar jis negali būti benamis, kol kas sunku atsakyti.

Kiek laiko velionis prabuvo šiame tualete, neaišku, tačiau neatmetama, kad palaikų suradimas galėjo ir užtrukti, nes buvo savaitgalis. 

Tradiciškai tokiais atvejais pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kai kurios pirmiausiai į galvą ateinančios versijos, aptikus tokį radinį, – pirminiais duomenimis, jau atmestos. Anot policijos atstovės, pirminės apžiūros metu jokių smurto žymių ant rastų palaikų nepastebėta, kaip nėra ir akivaizdžių galimos savižudybės požymių. Nėra duomenų ir apie įvykio vietoje ar netoliese aptiktą besimėtantį švirkštą. Todėl realiausia versija, kad nežinomojo mirties priežastis galimai susijusi su patirtu infarktu ar kokia nors kita liga. Tai turėtų tapti aiškiau, nustačius mirusiojo tapatybę. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vytautas

vytautas portretas
edukuotas vakcinuotas. uab

KAS

KAS portretas
DAROSI TOLETUOSE,JAU ANTRAS LAVONAS,PRIES TAI SLABOTKEI PARKE???? NESUSITVARKOTE SU NARKOTIKU TASKAIS IR RASOT NESAMONES!!!!

Aa

Aa portretas
Viduriai uzkietejo ,arba pamate tulike sededamas jo irengimo kaina
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių