Quantcast

Rokų plente susidūrė visureigis ir mikroautobusas: vieną vairuotoją laukan traukė ugniagesiai

  • Teksto dydis:

Šiandien apie 12 val. Garliavos apylinkių seniūnijoje įvyko elektra varomo visureigio „Dacia Spring“ ir keleivinio mikroautobuso „Peugeot Boxer“ kaktomuša, kurios priežasčių kol kas policija paaiškinti negali. Ugniagesių gelbėtojų bei medikų pagalbos prireikė visureigį vairavusiai moteriai.

Šis susidūrimas Rokų plente, apie kurį pranešta 12.15 val., įvyko ties Ražiškių kaimu.

Gavus pranešimą, kad yra prispaustų žmonių, į įvykio vietą kartu su policija bei greitosios pagalbos medikais išskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės, „Dacia Spring“ vairuotoją jos kolegos ištraukė laukan, tik panaudoję plėstuvus bei žirkles, kuriais atidarė automobilio dureles. Visureigio vairuotoja, kuri buvo sąmoninga, uždėta ant gelbėjimo lentos ir perduota greitosios medikams. Šie išvežė ją į Kauno klinikas.

Pasak Kauno policijos atstovės, dėl patirtų minėtos 54-erių metų moters sužalojimų nustatyti įvykio vietoje, ar ji vairavo visureigį blaivi, nebuvo galimybės. Tai bus padaryta Klinikose. Mikroautobusą vairavęs 24-erių metų vyras buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija Rokų plenteavarija LTmikroautobusasvisureigiskaktomuša

NAUJAUSI KOMENTARAI

AR

AR portretas
YRA ETIKOS KODAS PAS SITA ETATINE!!!!! LAUKAN TRAUKE!!!!! KAIP GYVULY TA PRASME!!!!!!!&!!&&!!!! NU IR ZURNALIUGOS!!!!!!!

o

o portretas
kas kontroliuoja kaip laikomasi ištisinės juostos taisyklės - kodėl nefilmuoja ir nebaudžia , Pilna tokių kur arba ant ištisinės arba puse metro ilindę į priešingą juostą važiuoja ir kaip taisyklė dažniausiai didelis "džipas" .

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Jau ne juokais baisu,o'Krainoj sužeidžiama-žūsta mažiau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių